- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се отнасят вашите родители към вашето образование?
Отишете отновението на родителите за вашето образование![]()
Лудите движат света!
Интересуват се разбира се, но оставят всички избори на мен..
Когато ги помоля за съвет - дават, но иначе не се намесват :P
Моите постоянно ме проверяват дали сам си научил,а брат ми не го бутат(по-голям е) и мн се ядосвамПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Лудите движат света!
Е да, нормално
Мен всяка вечер ме питат научила ли съм си, но не правят скандали ако отговора е отрицателен.
Понеже си написала образование, сметнах че имаш в предвид, дали ги интересува кой къде ще кандидатства и с какво, или къде ще следва и отново с какво..
за това отговорих за моите планове за в бъдеще и тяхната роля в тях..![]()
Понеже си написала образование... Момче сам![]()
Лудите движат света!
Спечелила съм си пълно доверие![]()
To infinity and beyond.
Малеее, като бях по-малък колко много ме бутаха нашите. Като си спомням не знам как съм издържал. Спомням си, преди да влезна в УАСГ (ВИАС му е старото име) баща ми всеки божи ден като се върнеше от работа, първото нещо, което ми казваше беше: "Реши ли задачите днеска?", или: "Колко задачи реши днеска?". Ама, ако трябва да бъде честен, съм му благодарен за това, защото сега уча (уж) в елитен университет. Да ви кажа, ей, не елесно да си син на баща и майка с по 2 визшета.
what you see depends on where you stand
Еми интересуват се и искат винаги да имам 6Не знам как да им обясня,че не мога да съм перфектна
Питат ме дали съм си научила и аз казвам да....Нормално е родителите да се интересуват от такива неща
Да но има родители които не се изтересъват от своите деца(има такива слъчеи в моят клас)Първоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
Лудите движат света!
^Ами,да има и такива случаи,но това определено не означава,че даденото дете няма желание да учи и не изкара добри оценки,защото се случва доста често,когато родителите упорите бутат децата си,те да губят желание точно от тяхната прекалена загриженост.![]()
To infinity and beyond.
Права сиПървоначално написано от cool_doll
![]()
Лудите движат света!
Няма проблем просто отбелязахПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Лудите движат света!
Прекалено взискателно, въпреки че имам 5.95 за първия срок викат, че не съм учел достатъчно.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
И аз съм така ,само че уча за средно .И съм с един родител .Първоначално написано от NorenRed
Кои клас си?Първоначално написано от kalashnik
Лудите движат света!
Осми съм, защо?Първоначално написано от Monza
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Пфхахахахаха, баща ми все още си мисли, че съм 7-ми клас и не знае, че уча в ЕГ, пък майка ми даже не знае за какво уча...![]()
Ама не ми пречи, нямам нужда от стимул, за да изкарвам добри оценки![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
щом наще плащат по $30 000 на година за уни... как мислите?
Родителите ми не са от хората, които постоянно ме разпитват как върви в училище, камо ли да решат да ме попрепитат по някой предмет или пък да се заинтересуват от това какво учим по математика, примерно.
Доволна съм от тези обстоятелства и се радвам, че наще не ме следят постоянно.Ако не беше така, със сигурност щях да бъда едно кълбо от нерви.
Иначе сме си говори по-сериозно за висшето ми образование.
Предстоящите подготовки за кандидатстване и така.(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
доста добре
Че си губиш времето по форуми, мисля аз..Първоначално написано от Darkkiss
Е кво лошо има, че и/му плащат образованието? За жалост при мен сама ще се наложи да си плащам семестрите. Иначе сега съм 12клас и съм полудяла с тези изпити. Наще са по- скоро притеснени за психическото ми здравеНо като цяло преди не са ме карали да уча- просто не е имало нужда
Бе... кой е казал, че е лошо да му плащат образованието. Просто лекото парадиране е дразнещо. Аз пък ще уча в другия край на света, но не казвам нищо. И аз съм 12. клас, но поне наште не ми надуват главата с тия изпити. Отвреме-навреме майка ми се обажда "Учиш ли?" и квото и да й кажа, реакцията е се една и съща - се едно не е попитала.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]