- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите родители изпращат ли ви сутрин за училище?
СресаН намира връзката с родителите за откровено-важна и всяко тяхно действие, включително изпращане до училище - пеша, с градски транспорт или с кола е напълно нормално.
Умея да греша.
мии...мама и тате стават заедно с мен в 6.30,изпращат ме до външната врата и...до там...а иначе ако е много студено ме изпращат с колата
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
хаха не ..
FUCK-тически не ме интересувате..
ама разбира се !
дори ми приготвят закуска и ме изпращат до класната стая.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
По принцип НЕ..На работа са..
Иначе ако са вкъщи - да,до вратата,а ако е само баща ми вкъщи - до училище..
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Само в първи клас и то с явно нежелание...на първият учебен ден 8 клас майка си спомням,че довтаса по едно време в даскало и аз като я видях само й махнах и се чупландосах
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Не, те спЪт![]()
майка ми винаги става да ми прави закуска и аз колкото и да нямам апетит сутрин съ задължена да яма татко ме кара до даскало с колата така че и той става
![]()
There is a princess in every girl
Мама ме събужда, прави ми закуска и ме изпраща до вратата. Тате ме кара до училище в много крайни случаи, примерно ако обявят, че ще е -30 градуса.![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Баща ми седи до мене само докато се обуяи ми казва приятно у-ще
![]()
Понякога ^^
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Не живея с нашите. Иначе мама с удоволствие щеше да ме изпраща всеки ден. Преди го правеше ^^ И закуска ми приготвяше, и прически ми правеше...
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
и при мен не![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Нем...Аз вече и не ходя на даскало,защото ще бъде студент,но и не съм бил в дома сиза да меизпращат,защото съм учил в др град![]()
Не![]()
До втори-трети клас ме изпрашташе дядо ми до у-ще и ми носеше раницата(да не ми тежи,нали съм момиченце)
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Не,само понякога ме кара на училище.
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Първа смяна-не. Втора, ако има някой у нас само ми казва чао. Рядко се случва татко да ме закара до училище(когато е студено или вали).
Да нали ей сега са тръгнали да ме водят до училище. Аз трябва от Младост да ходя до Лозенец да си взема мама под ръчичка и да се дотътрим заедно до училище, където ще ме целуне по бузката и ще ми пожелае късмет.....Бооооже ние да не сме 1ви клас. Аз скоро правя 18, вижея без наще, а те ще ме изпращат до училище?![]()