- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите родители изпращат ли ви сутрин за училище?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Ъм..нормално да НЕ!
Все пак не съм първи клас x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
от 2ри клас не![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Когато сме в една смяна с майка ми ми казва приятно даскало или нещо от този род,но иначе ако не сме в една смяна не става с мен тругвам сама са училище
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Еми по принцип като съм на училище първа смяна аз будя наще ... и е така от 5ти клас...Будя ги точно преди да изляза,така че няма как да ме изпращат![]()
![]()
![]()
Dam vseki den maikami zastava na vratata dokato se ubuvam i mi kazva "dra6 se dobre v u4ili6te.ne se drazni s sau4enicite si i si mal4i dokato u4itelite prepodavat.i t.n."mnogo e drazne6to no go pravi ot 1 klas.![]()
![]()
като бях 1/2 клас.![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Сутрин като стана 1 час преди да тръгна внимателно гледам да не ги събудя (нещо към което те не се стремят мн) и после си взимам чантата и се измъквам по най-тихия начин, да няма засечки. А при втората смяна също гледам да не се засичаме мн, ама то е неизбежно, понеже те идват в мойта стая да си направят кафето.
И въпреки това и тогава се измъквам тихичко без 'чао'.
не даже в първи клас не ме изпращаха![]()
даже не си правят труда да ми кажат 'чао'![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Да, изпращат ме.. Аз съм на 8..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Ооо , сега като съм си сама няма кой да ме изпраща ( не че преди са ме изпращали .. само до вратата и то майчето ,защото ходеше на работа )
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Е неее ... водят ме и 2мата до даскало и ме качват в стаята е седят до биенето на звънеца за да са сигурни че всичко е наред Правят ми сандвичи с мусака и тн. в 1 кутия и ми дават 1 лев за бозаСлед училище са се разбрали с у4ителката от последния ми час да ме придружи до долу Чувствам се така свободна и голямаа 9 клас съм :]
phah
Има ли смисъл в тая тема да пишат хора, които вече имат начално образование ?
Не![]()
Не ! 8 ми клас съм ... пък и родителите ми тръгват мн рано за работа![]()
Не ме изпращат, но още като ме видят сутринта и се почват с нарежданията...![]()
![]()
![]()