- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви обувки носите?
Ами маратонки,през лятото джапанки,вече от тази година започнах и кецове,все съм фен на ниските обувки,ии много рядко си слагам токчета,но само при специални случаи или когато се съчетават добре с някоя дреха.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Кецове, джапанки .. основно ниски обувки, макар че мн обичам високите ..![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
Според тоалета. Лятно време най-често сандали, но и гуменки, ако съм с развлачените гащи. Зимата и есента кецове, пролетта пак, само че тая пролет си взех обувки, че ми се спариха джоланите вече![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
всякакви - кецове, маратонки, обувки ...![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
кецове![]()
Първоначално написано от cookie_master
\
/ и аз съм така
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Всякаквиии.. маратонки, обувки, чехли, джапанкииноо мразя сандали!
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
най вече джапанки !![]()
![]()
![]()
сега ми купиха едни много яки маратонки на ранърс . много им се кефя![]()
през лятото джапанки, сандали дето се връзват нагоре по крака и маратонки
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Чехли,сандали,джапанки,обу ки с ток и без ток,ботуши..каквото се сетите без обувките от спортен тип.Такива никога не съм имала![]()
по принцип нося само кецове...
а по-рядко нося чехли и едни обувки с много малко токче
маратонки и чехли,мразя обувки на токчета и не разбирам момичетата които постояно са с такива,само да се правят на мн модерни и после все се уплакват,че ги болят краката![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Кецове-Lacoste
Маратонки-Nike
Обукви-Burberry
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
През есента и пролетта нося маратонки. Зимата съм с ботуши, а през лятото-чехли, сандали. Не нося обувки с високи токове, защото не са ми удобни![]()
Кецове, но слагам джапанки само за плаж.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Кецове ненавиждам. Главно, защото напоследък станаха прекалено модерни из тинейджърите, другата причина е, че не ми харесват на външен вид. Тъпи са.
Обичат да нося по-... дамски обувки. В ежедневието балеринки (обувки, ама без токчета и приличат на тия обувки за балет), може и маратонки или ботуши, ако вали или има сняг. Харесвам и токчетата.
Гуменки , маратонки , кецове и с токчета ми се е случвало да изляза ,така че общо взето всякакви
Нищо различно от маратонки. xD През лятото най-много пет пъти да обуя джапанки иначе винги съм с маратонки. xD Не харесвам кецовете, високите обувки (без значение на токчета или платформи) и сандалите.
...