- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви обувки носите?
Първоначално написано от neeDaBosS
и аз съм така![]()
Ами в момента активно нося едни маратонки на пума, едни кецове на адидас, някакви черни обувки / затворени /, високи ботуши / май си ги купих от тели уели / и къси боти тип UGGS :P![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
+1Първоначално написано от Biskfitka
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
ами през есента и зимата съм с кецове, а пролетта и лятото-повече с гуменки ;д![]()
Converse, токчета, ботуши /ugg's другите не ми харесват ;д /
- If you close your eyes you see darkness. But if you keep them closed for long enough you'll see light.
Кецове, маратонки и всякакви равни обувки (с ток не мога да ходя)
кецове, ботуши на равна подметка, а също и с токче ... През лятото най-често сандали или чехли.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
кецове,ботуши,сандали,чехл ,равни обувки..![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
[quote"neeDaBosS"]зимата - боти,ако е по-голям снега с равни ботушки до коляното.
пролетта - матаронки,кецове,обувки (с ток,и без)
лятото - сандали (с ток,и без) джапанки..
есента - маратонки,кецове и евентуално ако е хубав деня с отворени обувки на ток.[/quote]
+1![]()
*сън*
Пролет-Маратонки,кецове
Лято-Маратонки,кецове,чехли,джа анки
Есен-Маратонки,кецове
Зима-Маратонки,кецове,кубинки![]()
Ами.. кецове, джапанки ( обичам как хлопат ;д ) , ботушки.. ;дПървоначално написано от DarkGirll
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Зависи от сезонаПролетта- боти, кецове, маратонки, обувки. Лятото- сандали, кецове, маратонки, рядко нося джапанки. Есента- боти, кецове, маратонки. Зимата- ботуши
А попринцип, предпочитам ниски обувки, но имам 2-3 чифта на токчета, които обувам по-рядко, но се намира повод
![]()
Big or small, lies are lies !
Маратонки, чехли, ботуши, сандали... всичките с равни подметкиИмам и на токче няколко чифта, но честно казано съм ги обула 2-3 пъти макс. Не са ми удобни за ежедневна употреба - нося ги само по поводи.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
През зимата-ботушкии,през пролетта и есента-кецовве и маратонки,а през лятото-сандали или кецкии![]()
охохохохоохо кецове-лято зима все тая.... хах :}
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
Ами през ежедневито кецове а за по специални случаи токчета с платворма![]()
Кецове, имам и кубинки, които обувам от време на време, но не са най-удобното нещо. Лятото сандали, пак кецове такива глупости...
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Маратонки и кецове..
Обувки с много висок ток.
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
кецове най-вече,да не кажа почти винаги :Д
и ботуши зимата.
![]()
зима-ботуши
есен/пролет и понякога лято-маратонки в повечето случаи.. имам и кецове,но предпочитам маратонките
пролет/лято-пантофки и сандали