- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сгафих я .. Мнения
Зравейтеее,вчера не бях на у-ще(избягах),неска 1я час пак,преди тва съм бягала само 1 час и то по музика за което казах на майка ми,иии тя ест ми се караТа такамм а и днес последните два часа пак избягах .. ии петък майка ми ще ходи до у-ще,ама заради брат ми(учим в 1но у-ще) Тя каза,че ще види и аз как съм..Та според вас класната ще почне ли да дрънка защо понеделник не съм била на у-ще и т.н,въпреки че днес като отидох за 2я тя ми каза: "какво става Вики" и аз "еми беше ми лошо и не дойдох" и тя: "аа аз за бележка говоря" и аз : " утре ще ви я дам" е това е,исках да знам и вашите мнение !
Мерси
What i want is obvious , what i love is unique
Май ще има бой вкъщи ако не си намериш извинитена бележка.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
А ако класната ти каже на майка ти или майка ти разбере от някъде, че си бягала и си си намерила бележка, пак ще има бой..![]()
![]()
Никога не са ме били,няма и да ме бият
Майка ми даже не си е позволявала да ми посегне,защото при мен всичко се оправя с наказание,ама то старото наказание още не ми е истекло пък сега ако има още 1но
![]()
Какво ти е "строгото" наказание... днешните деца не знаете какво значи "строго наказание"...
1во чети,после пишиПървоначално написано от afterforever
Не съм написала "строгото" а "старото"
![]()
честитоПървоначално написано от Fiki_
до 15 годишна щом не си бягала
ще ти е гадно![]()
Цепи една бележка за цялата седмица![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
ол да.....Първоначално написано от XceSS
понеже като са извинени отсъствията те не фигурират в дневника
и като чели класната пак няма да пита...
А не можеш ли да кажеш на майка ти, че ти е станало лошо например?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Стига с тия фалшиви извинителни бележки. В нашето училище изключиха поне 10 човека заради това. Не е толкова трудно да се разбере, че са фалшиви.
Зависи си и от учителя. На класната ми й е пределно ясно, че 90% от бележките, които и се дават са фалшиви, но и дума не отваря, само мир да има.Първоначално написано от Bellatrix
Първо се научи на пишеш, после ми прави забележки. Така както си написала "старото", а не "строгото", си написала и "иСтекло", а не "иЗтекло". Пикла! Спри изобщо да ходиш на училище... заради такива като тебе даскалите са за пансион със специални грижи към менталното здраве.Първоначално написано от Fiki_
за една буква ще правим панаири..заради такива като мен,у-щето се гордее с учениците сиПървоначално написано от afterforever
На всяко едно дете му писва понякога да учи..Особенно на мен,след като на ден имам по 6 часа език.Никога не съм си позволявала да бягам и то за цял ден,така че нямаш никакво право да ме обвиняваш.Защо изобщо писа в темата,като не ми помагаш по никакъв начин ?!
Зависи каква е класната ти!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
[b]
намери бележка!
а на майка си кажи че ти е станало мноого лошо...и си отишла у една приятелка (не у вас за да не ти се кара че си си тръгнала)
ако не ти повярва и кажи:какво, вече и не ми вярваш ли??
абе прави шоу...докато не се хване..
:P
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Защото не виждам как може да ти се помогне, като си задала въпроса "според вас класната ми ще каже ли на майка ми"! Затова! След като не искаш да правим панаири за една буква, защо се заяде, когато видя, че очевидно не съм прочел правилно? А иначе да, на мвного хора им писва да учат, особено, когато имаме по 5 различни езика всеки ден и трявба за 10 минути да се пренастроиш от единия на другия език. А сещаш ли се, че ти може и златен медал по правопис да пишеш, но аз няма как да го знам, освен като те гледам как пишеш тук. Айде, кажи как да ти помогна? Искаш да знаеш и моето мнение? Понеси си последствията.Първоначално написано от Fiki_
бележката е най-малкия ти проблем продават се и фалшиви и личният ти лекар няя го бърка ама то зависи от човека де пак за другото нз яко прецакан![]()
Или намираш бележка, или казваш на майка си колкото се може по- скоро,защото ако смяташ,че класната ти ще и каже е по- хубаво да го научи от теб.
какво стана с даскалото бе викенце
аа ми нищо,все още.. Дадох бележка,класната нищо не каза,ама утре майка ми нали ще ходи до у-ще .. Пък да се надяваме да забравиПървоначално написано от Darkkiss
![]()