.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: рокля

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

рокля

наскоро пуснах една рокличка в пералнята и имаше на места черни цветове който се разбойдисаха по останалата иначе бяла на цвят рокля.въпроса ми е има ли препарат с които да си направя роклята пак черно и бяло а не бяло черно и на бялото някво замазано синкаво.дамо да не е няква белина че черното ще заприлича на сиво.рокличката е лятна и от стояне в гардероба реших да я изпера не е скъпа така че бих се разминала с нея ама все пак си я ахресвам.мерси на който помогне

vanish не съдържа белина може да помогне
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от pam1
    vanish не съдържа белина може да помогне
    да махне разбойдисаното ли?тоя беше един розов нали ?ами значи ще питам в магазина за него.мерси.

Мега фен Аватара на Infinity
    Ами не вениш няма да помогне тука,на мене ми стана така на един анцунг самия той беше черен а канта на него беше бял,но сега вече на нищо не прилича...някакво мръсно бяло към сиво.Еми няма да ти се оправи рокличката имаш късмет,че не си се изръсила за нея поне!
    To infinity and beyond.

Град
    у нас...
    cool doll seriozno li ?eee napravo ma hva6ta qd.ama mislq da probvam vse pak 6toto kato gledam nikoi dryg ne dava idei

има едно за махане на дъвки и тн пробвай с вениш или иди в магазин за препарати и питай там
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Ами на мен така ми се беше получило на една блузка,която мн си я обичах и само мрънках и най-накрая баба ми я взе и после ми я върна с нормалните и цветове.Като я попитах какво й е направила тя каза,че я е накиснала в едно легенче с малко прах за пране за около 2 4аса и после нали я е доиспрала и ХОООП магия! Ако искаш пробвай и ти
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    Wonderland
    Уж има,ама аз не съм доволна,имах една розова блуза и по погрешка я бях пуснака с едни дънки,та имаше едно синьо петно,аз пробвах с Вениш и други препарати за петна няколко пъти,ама пак има...

moje da ti se stori stranno no ti garantiram che e po-dobro ot venish ,znachi zimash si obiknovenno vero za chinii mislq che novex se kazva ama nz 40,50 stotinki stuva slagash na petnata ostavqsh za 4,5 chasa i posle q peresh na men vsichki petna taka m izilizat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си