- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- цикъл или разраняване?
Здравейте!Доста съм притеснена и затова реших към вас да се обърна..Преди около час правихме секс с приятеля ми и като погледнах пръстите му видях че има кръв,като отидох до тоалетната видях че е от мен.Последния ми цикъл дойде на 5 и според мен е малко невъзможно да е цикъл ..все пак само 14 дена са минали...ако може да ми помогнете![]()
е ти не можеш ли да разбереш кога ти идва и да прецениш какво е
ако секса е бил много груб може да си се разранила![]()
IskaM v IbizZza
Уф мацко и аз съм така сега. Трябва да ми дойде чак след 2 седмици ...Първоначално написано от patetoOo
Или е от по-груб секс или ако го правиш за 2-ри, 3-ти път ти се е скъсала ципата сега
ако е бил груб с пръстите значи те е разранил някъде![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
ми неможеш ли да се усетиш дали ти е дошло,но мисля ,че не що се е разранило нз![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
и на мене така но снощи не съм правила секс днес се забуждам имам кръв на гащичките и на мен ми свърши на 5-ти![]()
![]()
и ся бях до тоалетната пак имах кръв а не трябва да ми идва мн е рано и нямам никакви признаци не ме боли корема нито се чувствам зле попринцип е така когато ми идва ко става бе хора ко е тва
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
най-вероятно си разранена , но ако си още в първите опити за секс може и от това да е
Първоначално написано от flix
![]()
![]()
![]()
Ясно,заначи на всички момичета на които цикъла им е свършил на 5ти им е дошло пак![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аве и аз имам чувството, че ще ми подрани с около седмица (нещо сами много рано симтомите"... може от времето да са тези "бъгове", защото глдайте март месец къв студ е![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от nefchi_bs
ХАХАХАХАХААХАХАХАХ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а неска нямам нищо тва е било извънредно
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
otidi na lekar.ginekologa mi kaza,4e po vreme na seks ne trqbva da ima absolutno nikakva krav.a i ne razbrah samo ot burkane li ti e proteklo
Преди време и при мен се беше получило така. Ходих на гинеколог още на следващия ден и се оказа че имам киста на яйчника. Изписа ми хапчета и сега съм добре, кистата вече я няма. В случай, че не се лекува възможно е да се стигне до операция. така че според мен е добре да се посети гинеколог при подобна ситуация.![]()
Бъди човек и не забравяй , че и другите са хора.
Първоначално написано от pam1
![]()
![]()
![]()
![]()
Правете по- нежен секс бе хора! Може да се получат такива разранявания и раздразнения,когато жената е суха или пък са правени по груби движения.