.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Защо сте заедно ?

Напоследък чета теми от сорта на "влюбена съм, но не в гаджето ми" и всякакви такива.Според мен, за да ходиш с някого трябва да имаш чувства към него, но не всички са на това мнение.Та в тази тема споделете имате ли си гадже и какви са чувствата ви към него, какво харесвате в него и какво ви тревожи напоследък във връзката ви.Не се притеснявайте да изразите личното си мнение, все пак този форум е за това, да споделяме нещата, които ни тревожат, колкото и глупави да са те и никой съфорумник няма право да критикува мненията ни. Така, че давайте, безда се притеснявате

Град
    `In Hell`
    Ами аз нямам гадже по простата причина че последния път бях разочарована много Нестава въпрос за изневери или подобни неща На мое място всеки щеше да бъде разочарован

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ...защото съм привързана към него..свикнала съм да сме заедно
    същност нз и аз какво му харесвам..
    но любов наистина изпитвам към друг..
    а него съм...хмм..нз защо...няма логично обяснение..подходящ е за мен..и защото искам да продължа живота си някак
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

знам ли....интересен ми е...рано е да се каже още...

Ами аз съм с моя приятел, защото го обичам и то много отдавна. С него разбрах какво е да се интересуват от теб, да се отнасят добре с теб и да те ценят. Преди това не бях виждала такова отношение от никой. Мога да ви кажа любовта не се казва, а се доказва, а моя приятел постоянно ми я доказва. Щастлива съм и знам защо сме заедно, макар и застрашени от това, че тази година ще замина да уча далеко...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Обичам го , защото той донесе големи промени в живота ми за които не съм предполагала ,че могат да се случат . Обичам го , защото ми помогна да разбера ,че не всички мъже са еднакви и ,че някой може да ме обича истински и безрезервно . Обичам го , защото ме кара да се чувствам щастлива и истинска . Обичам го , защото с мен е истински ! Единствения проблем във връзката ни смятам ,че е неговия недостатък да не мисли за себе си .Безотговорността му в някои отношения също ми пречи . Но с времето той ще го промени , а аз ще му помагам винаги . Поне ме слуша като му показвам грешките . Амиии в най - общи линии това е .

Имам приятелка.. И я обичам много, ужасно много. Толкова много, че (без да се обиждате) повечето хора тук няма да могат да ме разберат. Защото като гледам повечето теми мисля, че някои тук не правят разлика между обичам/харесвам/привързан съм. Обичам я, защото промени живота ми, защото само когато съм с нея се чувствам истински жив, само когато съм с нея съм себе си. Преди нея просто не живеех, носех се по течението. Обичам всичко в нея, обичам я заради начина, по който ме кара да се чувствам. Обичам я заради начина, по който ме гледа, заради начина, по който се усмихва, когато е с мен. Обичам нежните й ръце, красивата и коса, дълбоките й очи. Обичам я, защото при всяка наша среща сърцето ми бие по-силно отвсякога. Обичам я, защото тя е моето момиче.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Имах до преди 3 дни . . много ама ужасно много го обичах, не се сещам нещо, което да не съм направила за него.За жалост, не си заслужаваше.Не, че е лошо момче, но уважението /което е толкова важно/ го нямаше на достатъчно добро ниво . . Жалко, че ме изгуби, защото щях да му дам всичко.Ако съм с някой - само с него съм, няма такива влюбена в друг.За да си с някой трябва да го обичаш и да му отдадеш сърцето си. . макар че следващият път ще подбирам на кого да си го давам . . ще 'опипам почвата' както се вика.
    Май се отклоних малко от темата, пък и едва ли някой чете мнения където са по дълги от 2 реда. =) Айде със здраве, който го прочете =))

Град
    Враца
    Защото не мога да си представя да не сме заедно Няма значение дали като приятели, при нас е малко по-интересно положението... дълга история

Град
    isperih
    Мисля, не, а чувствам, че я обичам с всичко, което имам в сърцето си.Не знам как стана, но не искам да изляза от този хубав сън и не искам да свърши никога!Това е човекът, на когото никога не бих изневерил, защото съм готов на всичко само тя да е щастлива, независимо с мен или бес мен!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Имам,и много го обичам,бих направила всичко за него прсото това е човекът,който успя да стигне до сърцето ми макар и за толкова картко време
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    бълХаристан
    всички ще видите в какво се превръщат приказките в истинския живот... не ви го пожелавам, но от висока като паднеш боли много!

затва аз повече няма да обичам никой, просто е : "да обичаш малко няма смисъл, да обичаш много - няма кого"

Град
    Los Angelis,California
    защото я обичкам повече от всичко на тоя свят
    и бих дал живота си за нея !!!
    тя е всичко което някога съм си мечтал

Понеже аз пуснах тази тема, също мисля да изразя чувствата си .. Вече 4 години съм влюбена в едно момче.Преди година тръгнахме, но след 2 седмици" връзка" скъса с мен.Така година по-късно отново тръгнахме и след 1 месец и 19 дни отново скъсахме.Отначало ми беше много тъпо.Та той ми беше нещо, като мечта.През всичките тези 4 години съм мечтала само за него, но накрая разбрах, че трябва да се примиря.Каквото е такова, той ми прави курвенски номера, а аз да му прощавам всеки път ли ? Не съм била на повикване в любовта ! Така 2 месеца по- късно и аз незнам точно как се случи, но започнах да изпитвам чувства към дурго момче.Естествено, не същите като към бившия ми, но все пак е някакво начало.С това момче сме от различно градове и е малко кофти, защото не се виждаме често, но какво пък !? Тъкмо няма да си умръзваме

завися страшно много от него, плача.. страх ме е да не го загубя... мразя това в себе си да се привързвам към хората... нищо не е станало не, че сме се скарали, всичко е нормално, но просто съм се сдухала и сега го осъзнах... слаба съм...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Имам човек до себе си,вече 2 години..
    Защо и дали го обичам ли?
    Ами просто той НЕ е всичко,за което съм си мечтала-по-различно е..
    Той ме води за ръка в реалността,помага ми в трудните моменти..и успява да увеличи като брой щастливите : ))
    Кара ме да обичам и да мразя и себе си..Просто да бъда със себе си...Не мога да го опиша...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Просто защото го обичам...

Град
    Е там...
    с кой?

Aми имах връзка до преди 5 дена...продължи 1год и 9 месеца почти и не знам какво изпитвам към него...понякога ме кара да съм най-щастливото момиче на света и да го обичам повече от всичко, но друг път да съжалявам че съм с него, макар че сме и много добри приятели ае нз и аз ...
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от WondeR TeddY
    ае нз и аз ...
    Абе наздраве, другото е лесно

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Защото се обичаме...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

С него съм,защото той е всичко за което някога съм мечтала не съм обичала толкова силно и истински досега просто защото е Той! Споделяме и си казваме всичко и това ни засилва чувствата със всеки изминал ден

Град
    София
    Влязла ми е под кожата малката хитруша Без нея се чувствам празен. Свързват ни много неща, заедно си прекарваме чудесно...А от месец - месец и половина ни обединява и вдъхновява и едно малко чудо, наше, собствено производство Как да не съм с нея, когато се чувствам щастлив...

Цитирай Първоначално написано от kypo
    всички ще видите в какво се превръщат приказките в истинския живот... не ви го пожелавам, но от висока като паднеш боли много!

затва аз повече няма да обичам никой, просто е : "да обичаш малко няма смисъл, да обичаш много - няма кого"
    И аз така си мислех...до следващия някой,който пак обикваш и пак те разочарова...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Имам си гадже и съм с него, защото го обичам - то е ясно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си