.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    просто се разбираме и подкрепяме. Хубаво е!

Голям фен Аватара на beb4yy
    хм за мене пародията любов отдавна я няма

Мега фен Аватара на TheBeliever
    С него съм .... не съм се замисляла защо. Той е първият, на който мога да се доверя напълно. С него съм, защото ме разбира и цени. С него съм, защото никой друг не е успявал да ме накара да се чувствам така, както се чувствам, когато съм с него. С него съм, защото ме кара да вярвам, че съм единствена, специална. С него съм, защото в неговите очи се виждам такава, каквато искам да бъда. С него съм, заради начина по който ме гледа и докосва - сякаш съм нещо крехко и чупливо, нещо без което не може. С него съм, заради трепването, което усещам, когато чуя гласа му, заради блаженството от целувките му. С него съм, защото когато съм без него се чувствам празна.
    Когато чета това, не вярвам, че аз съм го написала. Никога не съм вярвала в "Любовта", и никога не съм изричала "Обичам те". Нямам и намерение. Защото никой не може с думи да ме накара да почувствам това, което Той ме кара да чувствам с действия. Колкото сладникаво и глупаво да е прозвучало - това е той и затова съм с него.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

ако не обичаш някого,има няколко възможни причини,които обясняват защо си с него:
    -свикнал си
    -не искаш да си сам
    -рано е да се каже,дали го обичаш
    -така другите изпитват респект
    -да накараш някого да ревнува
    -чвстваш се сигурен
    -да има какво да правиш,докато срещнеш точния човек
    -секса е невероятен
    -прекарате си добре заедно
    -това е най-добрия ти приятел и те е страх да не се отчуждите след раздялат
    -поради дрги интериси или страхове

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Как да не го обичам, като той е най-прекрасния човек, който познавам... За 2 години ми е доказал, че и той ме обича. Мога да му се доверя за всичко, той е моят любим, моят най-добър приятел, моят живот!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Аз съм влюбена в гаджето ми. Познаваме се от около година и половина и много си пишехме в скайп, но така и не се виждахме. Той преживя много труден момент и аз се опитах да му помогна, да му покажа, че не е сам и има на кой да разчита и така се зближихме повече. Аз наистина много го обичам и съм с него, защото ме кара да се чувствам желана, красива и най-вече сигурна. Винаги ме подкрепя и ми казва кое е добре за мен и кое не.
    Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]

емм ааз не ходя с никои

Град
    Сливница
    Да,имам гадже...
    Аз мога да говоря само за себе си защо аз съм с него.Преди 1 месец бих отговорила че съм с него защото го обичам и то наистина е така,обаче през последния един месец аз наистина разбрах че страшно много го обичам и без него ми е празно и много самотно. И колкото и изтъркано да звучи аз в момента не мога без него, а точно сега имаме много проблеми във връзката си

Голям фен
    щстливи сме и се обичаме

С него съм, просто защото го обичам, а той ми е доказал, че изпитва същото към мен.
    През всички години през които сме заедно, никога не са спирали онези пеперуди да летят из стомаха ми.. А с всичко което той правеше за мен, сякаш ме караше да се привързвам все повече и повече към него и да се обеждавам колко много знача аз за него. Когато преди година тотално кривнах от правилния път, той ме остави да видя какво е, за да не повтарям грешката си и след това с негова помощ обратно се върнах в правилния път. Винаги ме е подкрепял и е стоял зад мен..
    Аз също съм правила много неща за него, само и само да е здрав, щастлив и за да не го загубя. Защото честно казано, той е едно от най-важните и скъпи неща за мен.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

значи... с приятеля ми съм от 9 месеца вече и просто той е първата връзка която имам и колкото повече сме заедно толкова повече тръпка имаме когато сме 2мата той е някакъв класически сладур...и с него се чувствам защитена .. няккак си имаме си страхотно доверие и освен че ми е гадже той ми е и приятел но мисля че това което ни сдържа заедно все още е факта че се влюбваме един в друг отново и отново и + нз връзката ни е някаква страхотна.. заедно сме само 9 месеца а вече и родителите си познаваме че и те се познават едни други и + прекарваме известно време всички заедно и всички тези неща ни сближават.. не знам.. никога съм нямала по пълноценна и по хубава връзка от тази много съм щастлива че съм с него

Град
    на ЛуНаТа
    Обичам мойто гадже защото той винаги ме е подкрепял и е бил до мен винаги когато съм била тъжна или ми е било гадно..обичам го защото той винаги ме закриля .. с него се чуствам защитена .....винаги е много мил и романтичен.... просто е страхотен..и двамата се обичкаме страшно много БЕЗ НЕГО НЕМОГА ДА ЖИВЕЯ
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Нямам такива проблеми...

Голям фен Аватара на Aicken
    заради секса
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    заради секса
    За теб не се съмнявам...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С моя любим съм от почти три години. Постепенно се нагодихме един към друг, но много нерви и сълзи ми костваше това. Някога чувствата бяха изпепеляващи, докато сега любовта ни е по-улегнала, по-уравновесена. Ценя го заради това, че каквото и да споделя, ще ми даде адекватен съвет, ще ме успокои или просто ще ме изслуша /а и това все пак е нещо/, надеждна опора ми е, сериозен е, вслушва се в критика /градивната такава обаче!/. Ценя го и заради това, че е търпелив и безропотно си понася да не ме вижда по 5 дни в седмицата, понякога и по 2 седмици. (Някой друг на неговото място отдавна да ми е разписал пътния лист ) Ценя това, че е сериозен по отношение на чувствата си към мен, прави планове за семейство, деца....
    Не ми харесва, че ме притиска да се нанеса при него, че ме притиска да остана да нощувам при него /не че не ми се иска, но не мога/, не ми харесва инатът му по отношение на облеклото, по отношение упорството му за важността от сключване на брак и не на последно място че не е предприемчив и деен. Инертен е, оставил се е на течението по отношение на работа и развитие, а това ми къса нервите!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Цитирай Първоначално написано от StillLovingYou
    Имам приятелка.. И я обичам много, ужасно много. Толкова много, че (без да се обиждате) повечето хора тук няма да могат да ме разберат. Защото като гледам повечето теми мисля, че някои тук не правят разлика между обичам/харесвам/привързан съм. Обичам я, защото промени живота ми, защото само когато съм с нея се чувствам истински жив, само когато съм с нея съм себе си. Преди нея просто не живеех, носех се по течението. Обичам всичко в нея, обичам я заради начина, по който ме кара да се чувствам. Обичам я заради начина, по който ме гледа, заради начина, по който се усмихва, когато е с мен. Обичам нежните й ръце, красивата и коса, дълбоките й очи. Обичам я, защото при всяка наша среща сърцето ми бие по-силно отвсякога. Обичам я, защото тя е моето момиче.
    1:1 батка... 1:1.... бе да не говорим за едно и също момиче

Аз пък се раделих с моя приятел По точно той скъса с мен.Съсипана съм.Вече изминаха 3 месеца, а аз се влюбвам в него все повече и повече.Какво да правя Съвети ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Защото го обичам ... защото държа на него... привързала съм се ... и всичко останало... естесвтено има си и лошите качества но аз съм го приела такъв какъвто е...!!!

Амииии в него харесвам много неща ...за любов е малко рано да се говори де, нооо важното е че харесвам да прекарвам времето си с него . Тои е забавен и мил... Но това да кажеш че си с някои защото по този начин продължаваш живота си е пълна глупост , камо ли и ако твърдиш че обичаш друг , тогава какво правиш изобщо с въпросният човек моля ви се ..повечето от днешните момичета просто имат гаджето си за приоритет илиии за красота,даже и за аксесоар аа колкото до цитатите на момиченцата които си разменят и които доста хора са чували ( '' Целуни гаджето си от мен кучко '' ) просто се отчаивам все повече и повече аааиде със здраве

за по-забавно
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

ами щом вървим с него много ясно че имам и чувства..

хех.. еми беше ми симпатичен първо.. до преди месец не съм си представяла че между нас би могло да има нещо, но.. .. и така де.. ние не "ходим" тъй като за мен тва е глупаво.. смисъл заедно сме, но без глупавия въпрос "искаш ли да сме гаджета?" .. и така.. не знам.. просто адски много го харесвам.. постоянно е в мислите ми.. абе какво ви обеснявам.. били сте влюбени и така вече месец..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си