Днес се случи . Даже още рева докато пиша . Свърших часове и излязох от стаята . Облякох си якето и минах покрай от 1 от двете огледала . Спрях се да си оправя косата - просто бях леко разрошена -не съм някакъв фешън дет само за косата си мисли. В този момент докато си оправях косата минаваха 2 учителки. Едната ми беше позната само като физиономия, а другата въоще не я познавах - ясно бяха от втората смяна (средна степен) . Онази, която въобще не познавах ми изкрещя '' Спрете се с тея огледала бе '' и ме бутна . Ударих си главата в стената . С мен бяха и част от моите приятели . 1 от тях ми сподели как се казва и по какво предава. Оказа се че е учителка по БЕЛ в средна степен . Въпроса е какво да правя ? Унижението не се търпи ! Как не се прибих и аз не знам ! Искам да се оплача на директорката или поне на класната, но трябва да се вземе и нещо друго впредвид - майка ми преподава в същото училищеи и пак по бел , само че в горна степен, където уча и аз.
Сигурна съм че ако кажа на класната, тя ще каже че онази неволно го е направила . И онази ще потвърди . Не знам ! Моля ви помогнете ми !