.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на Rofl4e

промяна на цикъла

Значи..подрани ми цикъла с 2 дни .. по принцип имам много силни болки .. нози месец определно бяха по слаби.. течението също беше по слабо.. веднага си направих тест => беше отрицателен(суър чек.. да бъда по точна не е бил някой от 1-2 лв).. та така искам да попитам на какво може да се дължи това по слабо течение?По принцип имам болки в гърдите и кръста(този месец също си ги имах).
    Мисля че няма да е цветна бременност защото теста беше отрицателен а нямам и никакви симптоми..(като гадене повръщане и прилошаване)

т.1 !
    hottie

Нормално е от смяната на сезона може би ..

Според мен няма нищо.Мен например един месец ме боли повече,отколкото другия.Няма съмнително в това,че те е боляло по-малко или,че е дошло малко по-рано
    А м/у другото симптомите не се проявяват толкова рано
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

не е задалжително всеки пат когато ти идва да те боли всичко зависи от организмат ти

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    estestveno shte ti kaja edna "nechuvana replika" dosega. Otidi na doktor toi moje bi znae poveche ot nas. A kogato zema diplomata za doktor shte ti pozvolq da me pitash i na lichno
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    estestveno shte ti kaja edna "nechuvana replika" dosega. Otidi na doktor toi moje bi znae poveche ot nas. A kogato zema diplomata za doktor shte ti pozvolq da me pitash i na lichno
    в момента не мога да отида на гениколог защото имам течение макар и слабо!

Не се панирай бе мацка,нищо фатално не се е случило

vs ti e nared
    az naprimer kato sprqh sexa i zapo4va da mi idva s po-malko bolki ne e tolkova ybilen i za po-malko dni
    vremeto s kakvo se hrani6 vs vliqe

Голям фен Аватара на beb4yy
    Смяната на времето

Супер фен
    Да, както казаха по-горе, промените могат да са всякакви. Още повече, че не си на 25-50, че да е всеки месец еднакво. Растеш, все пак, нормално е. Не се притеснявай. А и от сезона е, смяна на климата...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Да, както казаха по-горе, промените могат да са всякакви. Още повече, че не си на 25-50, че да е всеки месец еднакво. Растеш, все пак, нормално е. Не се притеснявай. А и от сезона е, смяна на климата...
    +1

на мен пък тоя месец няма намерение да ми дойде...радваите се на цикъла си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си