- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- промяна на цикъла
Значи..подрани ми цикъла с 2 дни .. по принцип имам много силни болки .. нози месец определно бяха по слаби.. течението също беше по слабо.. веднага си направих тест => беше отрицателен(суър чек.. да бъда по точна не е бил някой от 1-2 лв).. та така искам да попитам на какво може да се дължи това по слабо течение?По принцип имам болки в гърдите и кръста(този месец също си ги имах).
Мисля че няма да е цветна бременност защото теста беше отрицателен а нямам и никакви симптоми..(като гадене повръщане и прилошаване)
т.1 !
hottie
Нормално е от смяната на сезона може би ..
Според мен няма нищо.Мен например един месец ме боли повече,отколкото другия.Няма съмнително в това,че те е боляло по-малко или,че е дошло малко по-рано
А м/у другото симптомите не се проявяват толкова рано![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
не е задалжително всеки пат когато ти идва да те боли всичко зависи от организмат ти
estestveno shte ti kaja edna "nechuvana replika" dosega. Otidi na doktor toi moje bi znae poveche ot nas. A kogato zema diplomata za doktor shte ti pozvolq da me pitash i na lichno![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
в момента не мога да отида на гениколог защото имам течение макар и слабо!Първоначално написано от SoAfraid
Не се панирай бе мацка,нищо фатално не се е случило![]()
vs ti e nared
az naprimer kato sprqh sexa i zapo4va da mi idva s po-malko bolki ne e tolkova ybilen i za po-malko dni![]()
vremeto s kakvo se hrani6 vs vliqe![]()
Да, както казаха по-горе, промените могат да са всякакви. Още повече, че не си на 25-50, че да е всеки месец еднакво. Растеш, все пак, нормално е. Не се притеснявай. А и от сезона е, смяна на климата...![]()
+1Първоначално написано от LadyDy
на мен пък тоя месец няма намерение да ми дойде...радваите се на цикъла си![]()
![]()