- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква марка телефон имате и с какво са яки ??
Моят е NOKIA 5800 Xpress Music
Як е с това,че има операционна система,акселометър,8GB памет,и много мощни говорители
Също така баща ми като патува го използва за GPS
.Доволен съм от телефона си и никога няма да го сменя
![]()
![]()
![]()
ами аз имам BENQsiemens s 88 .. вече не става мн , не ми се иска да го сменям заради камерата .. прави мн хубави снимки![]()
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
Sony Ericsson W580i не е от най-хубавите, но е от предпочитаната от мен марка и също ме кефи, че е музикален-Walkman е... иначе не е нищо особено, ама тогава бях полудяла да си го търся бял. Докараха ми го един единствен в България от Перник. Всички други цветове ги имаше, ама аз НЕ, искам го БЯЛ!!!![]()
![]()
![]()
времет0 тu uztuча
Първоначално написано от UNITED
не се изказвай неподготвен,прасе
Sony Ericsson K550i Още и още му се радвам на тоя телефон..
Sony Ericsson W302i нищо особено единия ти дизайн блякс![]()
Естественоо най-добрата марка
Sony Ericsson W850
Sony Ericsson W800 (+акустика)
имам и ще доста сони-та но ми седат като за резерва :P
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Много си го харесвам,страшна работа ми върши и има мноого издържлива батерия![]()
![]()
много си го обичам не е кой знае какво на аз си го хар![]()
![]()
Don`t worry..be happy! [sun]*
Кефи ме дизайна и това, че работиДруго не ме интересува
Jebem te u usta, jebem te u oko
Фукни...![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Aз съм със скромното ми SONY ERICSSON G700.
http://359gsm.com/index.php?photo=8486
Телефона (както всичките ми в първите две седмици) много ме радваше.
Не знам дали заради мемори картата, или заради многото музика, но забива. Снимките (в момента) са over-saturated или на български - прекалено много цвят за два мегапикселова камера. След всеки следващ телефон все повече и повече разбирам, че го ползвам единствено за говорене и гъзария (когато беше гот да имаш телефон с bluetooth и irdaи да слушаш музика на него, за да те гледат всички съученици като бог.), но сега е една излишна прищявка. Когато на този му дойде времето, най-вероятно ще си взема най-обикновенна нокийка.
Peace.
Отново тъпа и безмислена тема. Извинявай много теб какво те интересува какъв телефон имаме ? Ще ни крадеш ли.. какво ?
Apple iPhone ми подариха.Наще никога не биха ми купили такова нещо..Ама е супер як xD
http://www.inside-handy.de/img/handies/682_g.jpg
Моят дядо сименсХубавото му е, че където и да се е удрял, падал, мокрил, губил все още си е жив и здрав и си работи перфектно
Първоначално написано от Amateur
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
М имам Samsung U 600 , хубав е телефона , сичко си има , доволна съм попринцип , но в последно време започна да ми омръзваСега съм си харесала Sony Ericsson W 715 , да видим дали ще ме ограе ..
![]()