.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Как да напълнея

Противно на всички които искат да отслабнат аз много искам да напълнея,колкото и да ям,дори да се тъпча като свиня и НИЩО не наддавам дори 1 килограм.Всички ми казват че ми завиждат Но въпроса ми е-знаете ли някаква не знам "диета" ли да го нарека за напълняване?Или от къде мога да разбера такава?

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    6ti kaja edna dieta-zakuska 5 mekici pozvolqvat se i dve bani4ki,boza zadaljitelno,obqd-5 parjoli,hlqb na korem,sledobedni tam zakuski 4ipsove vafli kolkoto moje6 ve4erq vsi4ko se pozvolqva.trqbva da ka4i6 spored men

Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Пий бирена мая
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Враца
    И бирена мая съм пила, и режим на хранене съм имала... не се ограничавам в мазни храни и т.н... ноооооооо не мога да напълнея. Не мисля че и ти ще успееш... Но ако не си пробвала - няма да ти попречи да пиеш бирена мая

Град
    Там някЪде...
    Оффф значи.Научете се преди да пуснете някоя тема да потърсите във форума дали има друга такава.Преди 3-4 дена четох още една тема на момиче което иска да напълнее.Стига сте повтаряли теми бе,форума се препълва
    Пък и ти кво толкоз искаш да напълнееш.Радвай се че си слаба!Знаеш ли колко момичета ти завиждат!? Пък като напълнееш сигурно ще искаш да отслабнеш Абе ние момичетата сме странни същества.Искаме все това което нямаме....
    П.С. Да не си 30 кила че искаш да напълнееш? Колко си висока и колко тежиш? И нали не правиш тая тема за да се изфукаш,че си слаба....

Град
    Е там...
    чипс/пица/кола
    и най важното
    не мърдай

A ти с колко килограма искаш да напълнееш?

Град
    CrazyLand
    off az po cql den se typ4a s vafli i dr ama sym otslabnala edin kilogram nema mi go korem4etooo
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    A ти с колко килограма искаш да напълнееш?
    To infinity and beyond.

Супер фен
    И аз ям много и не пълнея.Стоя си слабичка..Ама така е по-добре.Въпроса е,че колкото и да ям,аз се движа ужасно много и няма как да напълнея.
    Така,че най-добре се тъпчи цял ден пред компа и би трябвало да напълнееш.

Яж повече сладко..чипсове,,пий повече коли,фанти

С 5 килограма искам да напълнея,не съм прекалено слаба,но съм слабичка и искам да кача,няма да е зле

Град
    in your sweet dreams
    виж дори напълняването си има своите рискове - примерноо ядеш баница баница пица баница боза нз си още какво и накрая да си няква с дебели ръце голям гъз и някакви слаби крака ... абе направо да си изглеждаш асиметрично по добре започни някоя "диета" за напълняване от колкото да си правиш експерименти
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

яж повече месо

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    чипс/пица/кола
    и най важното
    не мърдай
    Възможно най-тъпия отговор , така по -скоро ще отслабне ...
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен
    Нем..Точно от месото не се пълнее.От мазното се пълнее,но то е вредно за организма...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си