- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да напълнея
Противно на всички които искат да отслабнат аз много искам да напълнея,колкото и да ям,дори да се тъпча като свиня и НИЩО не наддавам дори 1 килограм.Всички ми казват че ми завиждатНо въпроса ми е-знаете ли някаква не знам "диета" ли да го нарека за напълняване?Или от къде мога да разбера такава?
6ti kaja edna dieta-zakuska 5 mekici pozvolqvat se i dve bani4ki,boza zadaljitelno,obqd-5 parjoli,hlqb na korem,sledobedni tam zakuski 4ipsove vafli kolkoto moje6 ve4erq vsi4ko se pozvolqva.trqbva da ka4i6 spored men
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Пий бирена мая
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И бирена мая съм пила, и режим на хранене съм имала... не се ограничавам в мазни храни и т.н... ноооооооо не мога да напълнея. Не мисля че и ти ще успееш...Но ако не си пробвала - няма да ти попречи да пиеш бирена мая
![]()
Оффф значи.Научете се преди да пуснете някоя тема да потърсите във форума дали има друга такава.Преди 3-4 дена четох още една тема на момиче което иска да напълнее.Стига сте повтаряли теми бе,форума се препълва![]()
Пък и ти кво толкоз искаш да напълнееш.Радвай се че си слаба!Знаеш ли колко момичета ти завиждат!? Пък като напълнееш сигурно ще искаш да отслабнешАбе ние момичетата сме странни същества.Искаме все това което нямаме....
П.С. Да не си 30 кила че искаш да напълнееш? Колко си висока и колко тежиш? И нали не правиш тая тема за да се изфукаш,че си слаба....
чипс/пица/кола
и най важното
не мърдай
A ти с колко килограма искаш да напълнееш?
off az po cql den se typ4a s vafli i drama sym otslabnala edin kilogram
nema mi go korem4etooo
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Първоначално написано от YouCantStopMe
To infinity and beyond.
И аз ям много и не пълнея.Стоя си слабичка..Ама така е по-добре.Въпроса е,че колкото и да ям,аз се движа ужасно много и няма как да напълнея.![]()
Така,че най-добре се тъпчи цял ден пред компа и би трябвало да напълнееш.![]()
Яж повече сладко..чипсове,,пий повече коли,фанти![]()
С 5 килограма искам да напълнея,не съм прекалено слаба,но съм слабичка и искам да кача,няма да е зле
виж дори напълняването си има своите рискове - примерноо ядеш баница баница пица баница боза нз си още какво и накрая да си няква с дебели ръце голям гъз и някакви слаби крака ... абе направо да си изглеждаш асиметрично![]()
![]()
по добре започни някоя "диета" за напълняване от колкото да си правиш експерименти
яж повече месо
Възможно най-тъпия отговор , така по -скоро ще отслабне ...Първоначално написано от Darkkiss
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Нем..Точно от месото не се пълнее.От мазното се пълнее,но то е вредно за организма...