Здравейте отново.В събота имах среща с едно момче, което живее в съседния град.Запознахме се по скайп и някак си, си допаднахме.За първата си среща избрахме неутрално място.Тоест нито в неговия, нито в моя град.Това място беше Несебър.Всъшност май само аз участвах в избора за мястото на среща, защото той беше твърдо за Бургас.Най-накрая се съгласи с мен, с уговорката, че ако нещата между нас потръгнат аз ще ходя с него където той поиска.Било то Бъргас или в неговия град - Поморие.Всичко вървеше добре до деня на срещата ни.Наистина повярвах на това момче, но докато се разхождахме с една моя приятелка в Несебър и чакахме въпросното момче, той ми звънна и ми заяви, че автобуса не минава.Бях проучила, рейсовете минаваха на 40 минути.Почувствах се супер гадно.Цяла седмица се подготвах за тази среща, а какво се случи ..!? Причината, която той ми истъкна беше ,че чакал на спирката от града, а трябвало да чака автобуса от квартала.Незнам да му варвам ли.Да си направим ли втора среща или да оставим всичко до тук .. просто един чат и да прекратим взаимноотношенията ни.Не съм вярвала, че ще го кажа, но този път май наистина се влюбих .. и то по интернет Най-лошото е, че тази сутрин като се събудих много ме болеше главата и не помних доста неща от снощи.Какво да правя .. искам да имам връзка с това момче, но той е някъв, в който са влюбени едва ли не всички момичета, аз съм страшно ревнива.