.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Голям фен Аватара на beb4yy

Ако бяхте на мое място ?!?!

Значи поредния за некой тъп въпрос може би и все пак да започна!?!? Представете си следната картинка човека, който обичате ви мачка по всеки един начин, а вие продължавате да го търсите и да го обичате. Ейто така съм аз немога просто да забрава този човек колкото и да ме мачка просто отчайвам се ебати мазохиста съм и с който и да излезна да се опитам да завържа нова връзка не не става всички са ми безразлични пффф наистина незнам какво да права и как да го забравя просто като се сетя хубавите моменти и забравям това което ми е причинил на миналия ден ! Всичките ми приятели казват че тва е тъпо и не трябва да съм добра и че не ме заслужава ма кво да направа такава съм и вечно постъпват гадно с мен П.П: на 16 съм да не почнете да питате

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    От контекста на темата под мачка разбирам, че те унижава и прочие?!
    Или греша?
    Оточни за какво точно става въпрос, защото може да те мачка и физически.. или пък да те мачка под формата на натискане и опипване което да ти е неприятно.. много вариации има.

Та без значение какво имаш предвид, щом ти е неприятно трябва или да говориш с него, или да го оставиш.. и казваш, че другите ти са безразлични.. ще намериш такъв, който да не е и да ти грабне вниманието..
    .. само времето може да си каже думата..

аз съм в абсолутно същото състояние и не мога да ти помогна мога само да кажа че знам какво е и напълно те разбирам и бас се хващам че много хора от форума ще ти кажат забрави го не си заслужава но хора не си мислете че е толкова лесно аз от 7 месеца се мача да го забравя и не става

ПС:ако има нещо насреща съм
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Да се влачиш след някой, на който не му пука за теб - вече знаеш, че това е някак жалко, нали? Това е първата стъпка - да го осъзнаеш. Ся остава и да направиш нещо по въпроса. Всичко е в главата ти. Ти си се хванала за него като удавник за сламка и докато сама не си наложиш да го пуснеш, нещата ще са си все такива. Няма кво да се тръскаш и ваеш, изтриваш го от скайп,телефон,etc и тръгваш да търсиш негов заместник.

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    От контекста на темата под мачка разбирам, че те унижава и прочие?!
    Или греша?
    Оточни за какво точно става въпрос, защото може да те мачка и физически.. или пък да те мачка под формата на натискане и опипване което да ти е неприятно.. много вариации има.

Та без значение какво имаш предвид, щом ти е неприятно трябва или да говориш с него, или да го оставиш.. и казваш, че другите ти са безразлични.. ще намериш такъв, който да не е и да ти грабне вниманието..
    .. само времето може да си каже думата..
    унижава обижда когато говора дори мило

Град
    то не е град,а джунгла...
    и аз така се чувствах преди около половин година. в последствие разбрах, че нито съм толкова влюбена в този човек, нито ми липсва присъствието му, нито нищо. просто ме беше яд, че не съм успяла да го впечатля толкова, че да започне да се държи адекватно с мен. егото ми беше най-наранено.

Въпросът не е аэ или който и да било как би постъпил.
    ТИ какво искаш?Искаш ли да продължава да те "мачка"?Харесва ли ти това?Питам дали ти харесва,эащото каэваш,че имаш чувството,че си маэохистка.Ако ти харесва,эначи наистина си.Тогава недей да се махаш от него,эащото ще ти липсва тормоэът.Но ако това не ти харесва,бягай.Сама си го причиняваш и само себе си можеш да виниш.Мисля,че в такава ситуация дори и съвети не ти трябват.Ясно ти е какво трябва да направиш,ако искаш да престане да те тормоэи.3ависи иэцяло от теб работата.Както някой каэа по-горе - първата стъпка и основна е да го осъэнаеш.Ти си го направила като гледам.Раэбираш колко е жалко сама да си причиняваш гадории.Втората е да предприемеш действие,демек да прекратиш контакт с тоэи човек.Това е.Другото не мога да кажа.От тук нататък ти решаваш.
    MUSIC

Според мен нямаш никакво самоуважение. Момиче, което има поне малко такова не би се държало по този начин. Не трябва да позволяваш на никого "да те мачка". Още по-малко на момче! А най-глупавия аргумент, който може да изтъкнеш е, че обичаш въпросното момче. До тук с критиките.
    Опитай се да започнеш на ново. Както можеш да го обичаш, така може и да го забравиш. Бъди упорита в опитите си да престанеш да го харесваш.Успех.

Не се заминавай изобщо няма смисъл!Аз позволих да ме мачкат и накрая само болка,сигурно ти се струва абсурдно,но спри да го търсиш изобщо!! аз още си изживявам болката,по гадно е от колкото изглежда. . .Ако бях на твое място по рано щях да разбера всичко,а и при мен се влошиха нещата и късно дойдох на себе си!!Не си губи времето с такъв човек,колкото и да те боли
    You've got my head spinning

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Да се влачиш след някой, на който не му пука за теб - вече знаеш, че това е някак жалко, нали? Това е първата стъпка - да го осъзнаеш. Ся остава и да направиш нещо по въпроса. Всичко е в главата ти. Ти си се хванала за него като удавник за сламка и докато сама не си наложиш да го пуснеш, нещата ще са си все такива. Няма кво да се тръскаш и ваеш, изтриваш го от скайп,телефон,etc и тръгваш да търсиш негов заместник.
    мил съвет да знам че е жалко отдавна го знам

Град
    Пловдив
    какво искаш от нас не мога да разбера?
    -- -- --

Благодаря на всички и да ще положа усилия но любовта аз трудно я преживявам Пп : може и без да ме нападате и да ме питате какво искам то е ясно какво искам а и всеки има трудни момнти в живота си

всеки, който е обичал и е бил нараняван в последствие, ще ти каже, че времето лекува ( и това е наистина вярно, а не тъпо клише).. не става обаче да седнеш и да чакаш (както сама си се убедила), направи нещо по въпроса. Като за начало спри с болезненото припомняне на спомените, спри с тъжните песни и самосъжаляването. Излизай повече, забавлявай се, промени нещо във външния си вид, намери си ново хоби.. има много неща, които биха могли да те "спасят", животът продължава

Цитирай Първоначално написано от lifestyler
    всеки, който е обичал и е бил нараняван в последствие, ще ти каже, че времето лекува ( и това е наистина вярно, а не тъпо клише).. не става обаче да седнеш и да чакаш (както сама си се убедила), направи нещо по въпроса. Като за начало спри с болезненото припомняне на спомените, спри с тъжните песни и самосъжаляването. Излизай повече, забавлявай се, промени нещо във външния си вид, намери си ново хоби.. има много неща, които биха могли да те "спасят", животът продължава
    страхотен съвет

маце, напраи така, че той да не иска вече да те мачка. тогас ще си намериш друго занимание - вместо да те тормозят

Повече от фен

Re: Ако бяхте на мое място ?!?!

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Значи поредния за некой тъп въпрос може би и все пак да започна!?!? Представете си следната картинка човека, който обичате ви мачка по всеки един начин, а вие продължавате да го търсите и да го обичате. Ейто така съм аз немога просто да забрава този човек колкото и да ме мачка просто отчайвам се ебати мазохиста съм и с който и да излезна да се опитам да завържа нова връзка не не става всички са ми безразлични пффф наистина незнам какво да права и как да го забравя просто като се сетя хубавите моменти и забравям това което ми е причинил на миналия ден ! Всичките ми приятели казват че тва е тъпо и не трябва да съм добра и че не ме заслужава ма кво да направа такава съм и вечно постъпват гадно с мен П.П: на 16 съм да не почнете да питате
    ми то всички момичета си падате по боклуци, така че не праиш изключение...

п.с. после не питайте що мъжете се държат така...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторке - набий си в малката главичка че ти си най-важния човек на света. Който дръзне да се гаври с теб - шибваш му един шамар и да изчезва обратно откъдето е изпълзял.

Докато не го осъзнаеш и не го приложиш на практика, независимо кой е насреща - майка, баща, брат, гадже, президента, премиера, Бай Торбалан или аз все ще бъдеш мачкана, тъпкана и ще мрънкаш по форуми и пред приятели как мъжете са боклуци.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Да мачкаш и ти не е най-умесния съвет.В същото положение бях.И аз не знам как търпях всичко това.Болеше ми много,страдах двойно повече.Той дали забеляза?! НЕЕ!След 9 месеца почти 10 казах "Край!До тука бяхме.Не мога да търпя да ми мачкаш и унижаваш повече!"Сега съм сама и така ми е добре.Не се примирявай,не позволявай да те мачкат независимо,че го обичаш!!

П.П.:И аз съм насреща ако искаш просто да си изплачеш мъката! Нали все пак трябва да се подкрепяме
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Значи един вид да го зарежа и да не позволявам на никои да ме мачка ! Знаете ли питам се дали всичко с връща ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Значи един вид да го зарежа и да не позволялявам на никои да ме мачка ! Знаете ли питам се дали всичко с връща ...
    А трябва ли?

Отмъщението е лошо нещо.

Но пък живота ти дава безплатни уроци по всяко време. Дори и раздялата е един такъв.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Авторке - набий си в малката главичка че ти си най-важния човек на света. Който дръзне да се гаври с теб - шибваш му един шамар и да изчезва обратно откъдето е изпълзял.

Докато не го осъзнаеш и не го приложиш на практика, независимо кой е насреща - майка, баща, брат, гадже, президента, премиера, Бай Торбалан или аз все ще бъдеш мачкана, тъпкана и ще мрънкаш по форуми и пред приятели как мъжете са боклуци.
    Съгласна! Най-тъпото нещо е да продължаваш да му ходиш по гъза и да търпиш,надявайки се на нещо... Като нещо не е наред - махаш го!

Град
    София

Това е - да не го повтарям!

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr

Съгласна! Най-тъпото нещо е да продължаваш да му ходиш по гъза и да търпиш,надявайки се на нещо... Като нещо не е наред - махаш го!
    Може да прозвучи злобно но искам да изпита болката която изпитах не аз да му го връщам или някой друг живота да му го върне!

Град
    < 33
    Ако бях на твое място,така щях да му скръцна със зъби,
    че да забрави да ми се отваря и да ме мачка по всякакви начини!
    Като му скръцна щях да го зарежа и повече да не го търся никога
    и ако евентуално той ме потърси отново да му бия шута .
    Actions speaks louder then words .. >.<

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr

Може да прозвучи злобно но искам да изпита болката която изпитах не аз да му го връщам или някой друг живота да му го върне!
    Все някой някога ще му го върне,don't worry! А ти не мисли за това,а си живей живота без да ти пука за него!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си