- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако бяхте на мое място ?!?!
Миличка аз също си мислех така за бившето ми гадже.Бях с него 1 година и 6 месеца като през това време е имало толкова много моменти,когато сме се карали късали и какво ли не.Аз съм му прощавала страшно много пъти както и той на мен.Късали сме около 15 пъти-прощавала съм му.Както теб и аз си мислех че няма никой да ме накара да го забравя.НЕ Е ТАКА.Предтраши се да му кажеш край.Имай силата да му затваряш телефона или да се държиш студено с него като ти се моли да се събертете.Направиш ли го ще ти е много гадно че сте скъсали извесно време но после ще видиш че и без него ще можеш.Илизай и с други хора забавлявай се бъди щастлива,независимо той дали те опреква или не дали ти се обажда и те търси пише ти по скайпа какви ли не неща че си каква ли не.Ако е такаъв като моя бивш много време ще се опитвяаш да се отървеш от него.Гледай само напред не поглеждай това което е било с него,няма смисъл.По тая тема много мога да изпиша.Авторке ако искаш пиши на ЛСУспехи
![]()
Mиии, едва ли да й задаваме тъпи въпроси...Първоначално написано от Sebastianek
малеее...това лятото ми се случи, аз продължих след него, защото ме подлудяваше и не можех да се откажа...заслужаваше си
ама повече никога и за никой няма да го правя
ако наистина го обичаш...разбирам те
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Не си заслужава така е не сме гаджета бяхми силно влюбени и той в последвствие явно ме намрази и са кат знам че тия 10 дена ше хой на екскурзий ала бала нарктици секс алкохол сещате се напрао полудявам от мисълта само и се чуда как да не ми пука и за кво изобщо ми пукакато се държи като лайно
Не съм била в такава ситуация,но пък съм се унижавала доста в името на любовта и затова те разбирам.Колкото и да се стремиш щом досега не си успяла да се оттървеш от мислите и чувствата си към този човек ще ти е доста трудно и в бъдеще.Но все пак мисля че с времето нещата ще се оправят.Казваш че си излизала и с друг,но не се получава...може би още не си срещнала подходящото момче.![]()
Е как може да му позволяваш да се държи с теб,като с нищожество?![]()
Паднала си толкова ниско ,че не можеш да осъзнаеш какво става с теб.
защо ти е да си с човек,който те мъчи?абе остави го и си намери някой по-свестен и добър човек!да,трудно е ,ама живота не е детска приказка ,трудности все ще има ,въпроса е да знаеш как да се избавиш от тях.
Не му позволявай да ти причинява това! Тоя човек не заслужа даже да го погледнеш!! Не се занимавай с него.. колкото и да ти е трудно - все пак не е невъзможно!
разбирам те напълно - и аз бях така.как го забравих ли-еми един ден просто се събудих и осъзнах 4е ве4е ми е писнало да ме наранява така ,после тръгнах с друг и така...
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от beb4yy
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
после да не съм чул жена да каже "аз съм умна"
А удрял ли те е,бутал ли те е в стенатаАко и това прави по добре да го зарежеш веднага минала съм през това не си заслужава трудно е но няма друг начин
Отмъщението не връща изгубеното.Ако отмъстиш ще се почувстваш ли по-добре?!?Не мисля.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Типичен български коментарПървоначално написано от beb4yy
![]()
Ти си позволила той да те мачка..... От темата ти разбирам, че се самосъжаляваш, което е абсолютно грешно!!!!!!!!!!! Проблема ти не е в това, че момчето те унижава или че не те обича, проблемът е в теб самата - ти не искаш да се отърсиш от цялата тази ситуация и от тази любов! Помисли над думите ми!
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
наивна си а не трябва буди корава![]()
Май ще се повторя от други теми..Но сериозно не знам как може да търпите такова нещо ?! При условие,че го осъзнавате и разбирате за какво става въпрос...вярно разбирам и,че го обичаш ама по-добре го заеби да спре поне това унижение...достойнство нямате ли,бе хора ?! Дори и да страдаш...страдай сама,не го показвай.Пред него бъди силна.Нима така не страдаш като той е с теб да те прави на боклук ?! Няма какво да се чудиш...ясно е тука,че всички ще те посъветваме да го заебеш...
Занимавах се с един такъв, докато не осъзнах, че наранявам себе си. Тогава реших, че е крайно време да се сложи край. Така и стана. Той ме приемаше за даденост. На мен спря да ми пука. И сега той ме търси.
Така че недей позволява на такъв човек да те мачка, а не се занимавай с него! Успех!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
еми била с в същата ситуация ;( .. знам какво е![]()
.. еми задръж се с някое момче
.. и се опитай да го забравиш
( успех