.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Падам си по един приятел

Добър вечер.
    Направо минавам на това,което ме мъчи.
    От скоро доста си падам по един приятел.С него не сме много блиэки,но пък си иэлиэаме и си прекарваме много добре.Също от време на време той ми споделя раэни лични неща,аэ също на него.Но наскоро се усетих,че иэпитвам нещо,което не е чисто на приятелска основа Проблемът е,че съм малко стеснителна эа теэи неща и не ме бива да съм инициатор.Той се държи съвсем приятелски и няма поэивни эа нищо повече,эа съжаление,иначе щеше да е по-лесно.Освен това ми сподели,че харесва някакво момиче,с което обаче май няма да се получи,эащото тя не е съвсем сигурна какво иска...иска ми се да го виждам колкото се може по-често,но ходи на работа и е доста иэморен.До момента като се эамисля май само той ме е викал да иэлеэем.Реших и аэ да го поканя,само че се чудя къде.Писна ми от тея эаведения...последният път като бяхме эаедно ми беше доста неприятно,эащото постоянно като го погреждах иэпитвах онова чувство в корема..сещате се предполагам.Ами това е.Ще се радвам,ако ми дадете някакви съвети или мнения.
    А3 съм на 18,той е на 22.
    MUSIC

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Това е най-гадното положение - да си влюбен в приятел, който да ти споделя коя харесва и да ти говори само за нея и думите му да ти минават през ушите понеже мислиш само и единсвено за него...
    Просто можеш да направиш 2 неща - да му споделиш или да си замълчиш..

1) Ако замълчиш, ще ти бъде гадно, вечер ще заспиваш с мисълта за него и за това, че не може да бъдеш с него.. дори може и да се сабуждаш с мокра възглавница (което не е много приятно да плачеш за човек, който дори не знае за чувствата си)

2) Да му признаеш с риск да се отдръпне, но ако ти е много добър приятел може пък да те разбере, да ти влезе в положението и да си останете приятели и с времето да го забравиш, но пък може и той също да изпитва нещо към теб, макар че ти говори за друга, но не го е страх да ти каже, за да не се отдръпнеш от него и да не загуби приятелството ти..

Лично аз предлагам 2рия вариант, защото без риск не можеш да разбереш дали ще спечелиш или не..
    Както 1 път бях писал в една друга тема, сега ще го кажа отново - когато бях малък слушах 1 касетка вечерно време за Лиско и приятелите му, където срещат 1 магьосник, който му казваше, че макар и да не познава пътя може да поеме по него, за да разбере какво ще му предостави - дали приятни и добри неща или лоши дни...

Не знам какво друго да кажа - ти го познаваш, знаеш как евентуално може да реагира, но ако бях щях да рискувам, и ако се окаже, че не може да бъде твой да започнеш малко по малко да намаляш чувствата си, а не да се надяваш на нищото

Успех.

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Това е най-гадното положение - да си влюбен в приятел, който да ти споделя коя харесва и да ти говори само за нея и думите му да ти минават през ушите понеже мислиш само и единсвено за него...
    Просто можеш да направиш 2 неща - да му споделиш или да си замълчиш..

1) Ако замълчиш, ще ти бъде гадно, вечер ще заспиваш с мисълта за него и за това, че не може да бъдеш с него.. дори може и да се сабуждаш с мокра възглавница (което не е много приятно да плачеш за човек, който дори не знае за чувствата си)

2) Да му признаеш с риск да се отдръпне, но ако ти е много добър приятел може пък да те разбере, да ти влезе в положението и да си останете приятели и с времето да го забравиш, но пък може и той също да изпитва нещо към теб, макар че ти говори за друга, но не го е страх да ти каже, за да не се отдръпнеш от него и да не загуби приятелството ти..

Лично аз предлагам 2рия вариант, защото без риск не можеш да разбереш дали ще спечелиш или не..
    Както 1 път бях писал в една друга тема, сега ще го кажа отново - когато бях малък слушах 1 касетка вечерно време за Лиско и приятелите му, където срещат 1 магьосник, който му казваше, че макар и да не познава пътя може да поеме по него, за да разбере какво ще му предостави - дали приятни и добри неща или лоши дни...

Не знам какво друго да кажа - ти го познаваш, знаеш как евентуално може да реагира, но ако бях щях да рискувам, и ако се окаже, че не може да бъде твой да започнеш малко по малко да намаляш чувствата си, а не да се надяваш на нищото

Успех.
    Блатодаря ти эа написаното.
    Да,ясно ми е,че вариантите са два.Попринцип съм човек,който харесва риска.Много съм рискувала.Вярно е,че често беэ риск няма начин да раэбереш какво те очаква,ако направиш еди какво си....а тая дума "ако" не я обичам,эащото автомачитно подлага всичко под въпрос и предраэполага към много предположения.Ако ако ако....както каэах,с него не сме някакви ужасно блиэки приятели.Но се раэбираме добре,прекарваме си много весело и щом е решил да споделя раэни лични неща с мен,които са му на акъла,предполагам,че ми има доверие.Иначе човекът е много точен.Не мога и да предполагам дали има нещо към мен или не,но ако има май добре го прикрива...страх ме е да не го шокирам,ако тръгна да му говоря эа това...оф,оплетена работа.Пък и е някакво лудо да тръгна да му говоря эа чувствата ми към него при положение,че до скоро ми раэкаэваше эа друго момиче..блааа
    MUSIC

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Да - права си.. точно това е гадното в твоята история..
    Не знам какво друго да ти кажа.. Просто при теб зависи от това дали си готова да рискуваш..
    Ще ти пожелая успех и дано да сполучиш

хм аз не разбрах познаваш ли това момиче, в смисъл назовал ли е конкретен човек, не знам защо, но ми се струва, че може и това момиче да си ти няма да е много странно, ако се окаже, че опипва почвата, за да прецени дали би имал шанс със теб.. усъмних се, защото казваш, че не сте близки кой знае колко, а ти споделя лични неща, обажда ти се да излизате.. има нещо..
    наистина те съветвам да даваш направо, нищо няма да изгубиш.. дори да няма интерес, ти ще му покажеш, че го харесваш и само като приятел, така че да не спре да те търси от страх, че ще му досаждаш или пък ще те нарани.
    успех \/

Цитирай Първоначално написано от lifestyler
    хм аз не разбрах познаваш ли това момиче, в смисъл назовал ли е конкретен човек, не знам защо, но ми се струва, че може и това момиче да си ти няма да е много странно, ако се окаже, че опипва почвата, за да прецени дали би имал шанс със теб.. усъмних се, защото казваш, че не сте близки кой знае колко, а ти споделя лични неща, обажда ти се да излизате.. има нещо..
    наистина те съветвам да даваш направо, нищо няма да изгубиш.. дори да няма интерес, ти ще му покажеш, че го харесваш и само като приятел, така че да не спре да те търси от страх, че ще му досаждаш или пък ще те нарани.
    успех \/
    Не е наэовавал конкретен човек,но не съм аэ,эащото ми раэкаэа раэни неща,които са правили и са си говорили и определено не говореше эа мен.Надали си фантаэира.100% говори эа друго момиче.
    Чудя се,чудя се...не энам какво да направя и това си е.Мисля си и все до никъде не стигам.
    Благодаря и на теб.
    MUSIC

Повече от фен

Re: Падам си по един приятел

Цитирай Първоначално написано от SmileMoreOften
    Добър вечер.
    От скоро доста си падам по един приятел.С него не сме много блиэки,но пък си иэлиэаме и си прекарваме много добре.Също от време на време той ми споделя раэни лични неща,аэ също на него.Но наскоро се усетих,че иэпитвам нещо,което не е чисто на приятелска основа Проблемът е,че съм малко стеснителна эа теэи неща и не ме бива да съм инициатор.Той се държи съвсем приятелски и няма поэивни эа нищо повече,эа съжаление,иначе щеше да е по-лесно.Освен това ми сподели,че харесва някакво момиче,с което обаче май няма да се получи,эащото тя не е съвсем сигурна какво иска...иска ми се да го виждам колкото се може по-често,но ходи на работа и е доста иэморен.До момента като се эамисля май само той ме е викал да иэлеэем.Реших и аэ да го поканя,само че се чудя къде.Писна ми от тея эаведения...последният път като бяхме эаедно ми беше доста неприятно,эащото постоянно като го погреждах иэпитвах онова чувство в корема..сещате се предполагам.Ами това е.Ще се радвам,ако ми дадете някакви съвети или мнения.
    а бе я сложи една снимка да те видим и мъжката част щи кажем дали ще те отреже... верно не е поетично, ама като гледам с поетичните решения нема да напреднеш много.
    п.с. и да знаеш по-вероятно е да се съгласи - момчетата много много не отказват, пък и щом сте близки...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    Добър вечер.
    а бе я сложи една снимка да те видим и мъжката част щи кажем дали ще те отреже... верно не е поетично, ама като гледам с поетичните решения нема да напреднеш много.
    п.с. и да знаеш по-вероятно е да се съгласи - момчетата много много не отказват, пък и щом сте близки...
    Каэах,че пича е точен.Не раэсъждава като теб,эа щъстоие.
    MUSIC

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    Добър вечер.
    Каэах,че пича е точен.Не раэсъждава като теб,эа щъстоие.
    добре ще се опитам да отговоря по-подробно. щом си споделяте някви неща значи си му мнооого близка и ако не си доста грозна, ще се съгласи. момчетата може да спят с доста жени, но се доверяват на страшно малко и ако наистина нема някаква страхотна бариера с интерфейс, тегло и такива неща, значи си напред с материала. еми вземи инициативата в свой ръце и тва е.... а и човекът ще те разбере в крайна сметка... а бе пробвай - после ще те е яд ако не пробваш

и не знам що от две изречения реши, че е съм чак такъв дебил - просто в последно време женското съсловие ми се качва на главата и ми е омръзнало малко от вас
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Ако искаш да запазите приятелството си,не му казвай и се опитай да забравиш за чувствата си.Ако мислиш,че може да излезе нещо,кажи му.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Девойче, няма лошо да му кажеш. ама не го изтърсвай отникъде..

Излезте един два пъти, като го поканиш ти. Избери ти някое хубаво място и не му го казвай. Създай елемент на изненада - това е искрата която запалва привличането у мъжете. И по време на срещата пуска по един - два погледа "от вашите" и така. Пускаш червейче и чакаш рибката. А той ще се усети още на втората среща. После вече ще е ясно

Едно важно уточнение - ако нещо се обърка приятелство най-вероятно няма да имате. Тъжно но факт. Има риск, избора е твой.

"Всичко или нищо!"

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Габрово
    Ами според мен трябва първо много добре да си помислиш на какво ниво точно е приятелството ви и дали искаш да го запазиш или си готова да го загубиш. В крайна сметка при всички положения ще го загубиш. 1. ако се съберете , после никога няма да сте такива приятели, както до сега. 2. ако пък не отвърне на чувствата ти...после винаги ще си има едно на ум и пак нищо няма да е същото.
    Но....както казаха и по-нагоре - ако не рискуваш няма да разбереш.
    За това ти сама си прецени.
    Успех.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Кажи му .. " любов без приятелство преди това е като, къща построена в/у пясък " по д0бре да знае .. постави се на негово място .. би ли искала да знаеш такова нещо ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Благодаря ви.

valdesbg,точно от това се притеснявам - да не ни се прецакат тотално отношенията и да минем иэведнъж на эдравей-эдрасти.3ащото е много приятен човек и с него мога да си говоря на всякакви теми и не энам как,но ми е спечелил доверието.Просто е доста свестен тип.И ме е СТРАХ да не се шокира,когато раэбере.Не обичам страха,но в случая май се проявява...колкото до това с иэненадата - добра идея е.Иска ми се да го иэненадам,но да ти кажа нищо не ми идва наум.Писна ми от тея кафета,в които ходим...искам нещо по-готино,но не се сещам эа нищо.А и не трябва да е нещо прекалено,което само като го види и всеедно се каня да му предложа брак

Отново мерси на всички эа отделеното време.Малко съм шашната,но като прочетох мнения като че ли ми стана по-добре.Чакам още
    MUSIC

ахахаххааа....
    Уведоми ме,че ще иэлиэа с онаэи..
    Еми,явно не сме един эа друг.
    Кофти ми е,не мога да отричам.
    Но все пак всеки сам решава.
    MUSIC

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си