.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...

Дали не иска нищо с мен?!?

Вчера вечерта преди се разделихме пред училище,винаги прегръщам приятелите си.Тръгнах да прегръщам и момчето,което харесвам,но той ми каза "Не обичам да ме прегръщат!",а аз съм го прегръщала и преди.Чудех се дали е разбрал,че го харесвам и е решил,че ни иска да ми дава напразни надежде,или бившето ми гадже му е казало нещо,или просто наистина не обича да го прегръщат?!?Каква бихте направили вие ако сте на мое място?Благодарна съм на всеки,който пусне коментар независимо какъв е.Благодаря!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Габрово
    Еми може просто момчето да не е било на кеф...нали казваш, че и преди си го прегръщала...
    Но го има и варианта да е разбрал и да не сика да ти дава напразни надежди.Но ние няма как да знаем, защото все пак не го познаваме това момче.
    Лично според мен просто не е бил в настроение и за това е реагирал така....няма повод за притеснение. Не се шашкай.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Принципно този въпрос е много деликатен. Причините може да са хиляди. Прецени си сама, тук няма как да получиш точен и адекватен отговор.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София
    Трябваше да му кажеш: "Аз обичам да прегръщам теб!" - това щеше да провокира малко мисъл у него. Пробвай следващия път

Град
    Paradise
    Ако бившият ти още има нещо към теб, може да е той.
    Или наистина може да не е на кеф.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ммм по добре не се занимавай с такъв човек ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Gary
    Трябваше да му кажеш: "Аз обичам да прегръщам теб!" - това щеше да провокира малко мисъл у него. Пробвай следващия път

+1

Не те иска според мене

Re: Дали не иска нищо с мен?!?

...не обичам да ме прегръщат!... - Според мен се е притеснил може би му трябва време за да осъзнае че го харесваш....

...бившето ми гадже му е казало нещо... - Каквото и да му е казал това не трябва да ти повлиява,времето ще покаже и ако продължава да те отбягва и пренебрегва, това само по себе си говори достатъчно за него и в случая той ще е губещия а не ти!
    Две глави мислят по-добре от една!

Повече от фен
    Нищо няма да правиш. И аз веднъж отрязах едно момче дето тръгна да ме разцелува за чао, а той на мен ми харесваше и кво.
    Сега няма цял разговор да провеждате за това дали му харесва или не да се прегръща. А пък и наистина може нещо да е станало и да не те ще.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Град
    Пловдив
    не си се къпала?
    -- -- --

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от Sebastianek
    не си се къпала?
    стига де и ти пък
    Бтв ама,че странен индивид-не обичал да го прегръшат.

Не искал да го прегръщаш бла-бла. Покажи му, че един такъв отказ въобще не те плаши и следващия път, когато тръгнеш да прегръщаш всички го подмини, усмихвайки се. А причината за поведението му не трябва да те интересува.

Може просто да не е бил в настроение ...
    Съгласна съм с Gary - следващия път го провокирай по някакъв начин и ще разбереш отговора

Не се впрягай мила, нали ги знаеш какви са момчетата, като не са на кеф и си го изкарват на всичко живо.Сигурно в този момент съжелява, че ти е казал това.Предполагам, че ти е станало много гадно Ако го харесваш не чакай, защото може някоя мацка да ти го вземе.Първо флиртувай с него, но не много явно, след това почни по явно и когато усетиш, че той също се заиграва с теб си ти на ход ... започни да го манипулираш, за да признае чувстата си.Ще стане лесно.Колкото и силни и мускулести да са мъжете, една жена винаги може да ги манипулира по интереса си, стига да се научи как става номера Късмет :P

Град
    столицата
    Ей психолози,как пък веднага разбрахте,че въобще е заради нея точно?От какво да се е притеснил,като и преди го е прегръщала?Темата е супер безсмислена,просто няма как да знаем защо го е казал,но най-вероятно наистина не обича да го прегръщат.Има една от моя клас,само ме прегръща постоянно,ама не мога да и кажа да се разкара,защото дразни.Все пак ми се води приятелка...
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    "Дали не иска нищо с мен"
    якото заглавие
    зЛеееееееееееееееее
    <N>

Ние няма как да знаем... само предположения. А ако наистина искаш да има нещо между вас - просто говори с него и разбери отговорите на всички въпроси. ; ))

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    на твое място бих откликнала "Е, подяволите, какво толкова ти пречи една прегръдка!" ..
    Може просто да е бил в кофти настроение...

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от Gary

+1
    мило да това кажи следващия път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си