- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата
Бихте ли тръгнали с момиче с брекети?
Това трябва ли да е проблем?
Аз бих тръгнал.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да - това ми е последна грижа. А може да се окаже и чарът й - де да знае човек.
Да, обхващат зъбите. И честно да ти кажа - имал съм такива и не полепва толкова храна колкото си мислиш. Даже вече ги правят тънички и са незабележими почти. Практически нищо не се задържа между тях.Първоначално написано от stuci_i_miri
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти го каза така все едно, че щом момичето има брекети това я загрозява. Ако момичето е хубаво - да.
Да - това не е проблем.![]()
Единсвения дефект, че при целувките с език единия може да се нарани малко, ако си закачи езика, но това е друг въпрос![]()
Не се тревожи![]()
без проблем![]()
Живей така, че като умреш и дявола да ти пали свещ !!!
Зависи....
Не е хубаво ако се закачат наляво надясно
Аз съм момиче , ама не знам някак си , охххх не се виждам с момче с брекети , не ме првлича![]()
е какво толкова?! То те няма да са доживот.. след определено време се махат..
давам пример: имаше 1 момиче набор '92 е, което преди имаше брекети, и сички момчета: мани я тая, тя с брекети, има криви зъби.. след като й ги махнаха сега всички тичат след нея и не могат да си сдържат лигите.. затова не се тревожи!![]()
Трай моме за хубост![]()
Когато бях в Англия се запознах с едно момиче с брекети и да си призная някак си и придаваше чар. Мн сладичка си беше...![]()
ACϟDC
Какво общо има това с една връзка?Пък и аз съм имал скоби преди, а сега от време на време нося очила.За мен не е проблем!
Момиче съм,ама аре па да отговоря![]()
Бих тръгнала с момче с брекети.тва не е проблем![]()
Хмм, ами малко ще съм скептично настроен в началото...но ако се престраша да се срещнем веднъж с въпросното момиче и ако ми е приятно изкараното време с нея, ще продължим да сме заедно независимо дали има брикети или не![]()