.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Ujasna samota:(

Ujasna samota:(

Ujasno samotno mi e na 22g sam a vse o6te neznaq kakvo e da si s momi4e Ne sam imal priqtelka ne sam pravil sex a ujasno mn iskam Priqtelite mi i moite poznati we4e me mislqt za neredoven nqkoi ot tqh dori za gei vseki me pita nqma li si hvana momi4e........... dori tehni poznati momi4eta me mislqt za gei........... nikoq ne me haresva i vsqka kazva 4e ne sam nein tip nz kakvo da pravq neizdarjam da jiveq we4e taka

Я се стегни !!! Върви в някоя дискотека и пред приятелите си збърши някоя. Поне няма да те мислят за гей. Иначе ти какво чакаш? Някоя да дойде да те покани? Я вземи инициативата в твои ръце !!!!

Град
    София
    Бе странно е, че искаш съвет от 13-19 годишни, но да приемем, че си го закъсал наистина. Не си стой вкъщи да се самосъжаляваш, а излизай - дискотеки, купони. Не се знае откъде ще ти изкочи късмета. Не мисли как да "забиеш" някоя, а се дръж максимално естествено и нещата ще дойдат. Все пак жените са повече от нас - щом ти си сам, значи поне две жени са на сухо. Ами намери ги и ги ощасливи А ако толкова ти се иска с жена - ами наеми си една да те пообучи

Супер фен
    За всяка възраст - различно нещо. Споко. Ще се наредят нещата при всеки.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    главата горе ... бях започнал да мисля като теб ... но уви 1 ден .. се появи 1 момиченце което ми завъртя главата ... и д0 днес .. ми я върти .. така че главата горе .. когато спреш да търсиш тя ще дойде сама

УСПЕХ !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Хубаво де,депресията яко те е пораэила,ама эа какво си си направил няколко никнейма ?
    MUSIC

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си