.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Повече от фен

Боли ли от анален

Аз съм на 14 години .. не мисля че това е една стабилна възраст за започване на полов живот .. никак даже .. но с приятелят ми сме вече от 1 година .. и нз защо така ме влече аналния секс ... искам да питам тези които вече са го правили дали боли и какво е чувството ... даже сама се чудя дали да го направя .. дали изобщо съм готова .. но ще си помисля още по този въпрос

Град
    Свищов
    ми аз да ти кажа не съм го правила въпреки че с приятея ми сме заедно оот доста годинки и не мисля да го правя!И все пак знам че боли...

Град
    Инкогнито
    Ето трябва да поискаш от родителите ти 1 анално дилдо за рожденият ден

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Ето трябва да поискаш от родителите ти 1 анално дилдо за рожденият ден
    този профил го ползваме няколко момичета междо другото ама ще и предам на рожденичката

Град
    София
    боли ако не знаете какво правите и го правите прибързано ... най-добре е ти да правиш движенията и при най-леката болка да спреш и да изчакаш, мускула на дупето ти ще се отпусне и болката ще отмине. също така е много важно да го правите с лубрикант и то с много лубрикант. добър подход е преди да започнете анален секс момчето да си вкара един пръст в дупето ти после да вкара два (аз лично го правя или докато лижа мацката или докато я чукам) но отново с лубрикант.

накрая отново да го кажа- най-важното при аналния секс е това да не избързвате и да не го правите бурно поне в началото.

Внимавай все пак какво правиш за да не съжеляваш после
    2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!

Град
    Rousse
    Много,много лубрикант трябва,и да,боли първите няколко пъти.Особено ако НЕ си сигурна,че искаш да го направиш...Това влияе много,колкото и глупаво да ти звучи.Защото се притесняваш и мускулите ти са стегнати.Когато се отпуснеш е много приятно.Просто се убеди,че го искаш и че той знае какво прави.

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    внимавай само да не пуснеш аки чувала съм доста случаи
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Повече от фен
    Гадост. Като е тъпа да не се изсере преди тва, в лайна да плува.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Голям фен
    Град
    Варна
    Когато се прави както нетрябва боли , Когато се прави както трябва и с внимание неболи

Цитирай Първоначално написано от SiMiLi_
    внимавай само да не пуснеш аки чувала съм доста случаи
    Не е за хора със слаби стомаси

Град
    Plovdiv
    Гледай само да не му се изсереш на оная работа :Д.

men me boli vinagi v na4aloto nezn ama vse si misle 4e kolkoto i da vnimavate pone malko nqma kak da ne te boli

Супер фен Аватара на galu6a
    на мен са ми го вкарвали само 1 път ,но беше рязко (по погрешка ) и болеше ужасно много може би наистина ако е по-бавно няма да боли толкова мн ,но мен не ме влече аналния секс така че ...
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Моят съвет е да не го правиш .. за аналния секс се иска да си достатъчно зрял (то не че за вагиналния не се иска амаа...) . Аз бих изчакала, но в крайна сметка тфа си е твоя живот

Град
    Свищов
    Не съм го правила и съм доста скиптично настроена към този вид удоволствие.

не съм пробвала но бих искала но ме е страх от болката... правила съм опити и доста ме заболя но мисля че с още няколко ще стане! не се насилвай според мен по добре му казвай когато те заболи силно с опити и ти ще се отпуснеш и болката вероятно ще е по малка с всеки път :]]]]

той трябва да действа много нежно защото наистина си боли

Страхотно, може ли сега да повърна...

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    И аз като тебе започнах половия си живот с анален секс
    \/

Доста интересен ми е тоя феномен: Как някои момичета започват първо с анален.

Цитирай Първоначално написано от howland
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    И аз като тебе започнах половия си живот с анален секс
    \/

Доста интересен ми е тоя феномен: Как някои момичета започват първо с анален.
    А това не смешно смешното е че познавам 1 дето на 10 човека си е дала само дупето и твърди че е девствена
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Абе момиче живей си там живота ,не се занимавай с проблеми!
    къде си още на 14 години си тръгнала да ми мислиш за секс...
    още ти е много рано,не разбирам защо избързвате толкова в това отношение.Направо не е за вярване колко лесно и подлъгващо се впускате в тези удоволствия.Мисли с главата ти,за това я имаш!
    липсва ти разума и после може би ще съжаляваш.Все пак ти сама решаваш,аз само си дадох моето мнение.

Щом задаваш теми и искаш мнения дали да го правиш и сама си казваш, че не си голяма => не си напълно готова, почакай още малко, докато бъдеш убедена.

И много зависи от партньора ти дали ще те боли, по-малко от теб.
    Ако е много бавен, нежен, ползвате лубрикант, ти си отпусната и настроена няма да боли чак толкова много, нито повечев от първият ти път предполагам. Важен е подхода и техниката тук.

Според мен избързваш..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

момиче не си го причинявай или ако си решила първо си направи клизма да няма някой гаф по време на аналния секс

Казваш че не знаеш дали си готова, че не си и достатъчно голяма..Което все пак е някакво начало..Всичко зависи от теб.Да, чувала съм, че боли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си