- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли ли от анален
Аз съм на 14 години .. не мисля че това е една стабилна възраст за започване на полов живот .. никак даже .. но с приятелят ми сме вече от 1 година .. и нз защо така ме влече аналния секс ... искам да питам тези които вече са го правили дали боли и какво е чувството ... даже сама се чудя дали да го направя .. дали изобщо съм готова .. но ще си помисля още по този въпрос![]()
ми аз да ти кажа не съм го правила въпреки че с приятея ми сме заедно оот доста годинки и не мисля да го правя!И все пак знам че боли...
Ето трябва да поискаш от родителите ти 1 анално дилдо за рожденият ден![]()
този профил го ползваме няколко момичета междо другото ама ще и предам на рожденичкатаПървоначално написано от Jesus
![]()
боли ако не знаете какво правите и го правите прибързано ... най-добре е ти да правиш движенията и при най-леката болка да спреш и да изчакаш, мускула на дупето ти ще се отпусне и болката ще отмине. също така е много важно да го правите с лубрикант и то с много лубрикант. добър подход е преди да започнете анален секс момчето да си вкара един пръст в дупето ти после да вкара два (аз лично го правя или докато лижа мацката или докато я чукам) но отново с лубрикант.
накрая отново да го кажа- най-важното при аналния секс е това да не избързвате и да не го правите бурно поне в началото.
Внимавай все пак какво правишза да не съжеляваш после
![]()
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Много,много лубрикант трябва,и да,боли първите няколко пъти.Особено ако НЕ си сигурна,че искаш да го направиш...Това влияе много,колкото и глупаво да ти звучи.Защото се притесняваш и мускулите ти са стегнати.Когато се отпуснеш е много приятно.Просто се убеди,че го искаш и че той знае какво прави.![]()
внимавай само да не пуснеш аки
![]()
![]()
чувала съм доста случаи
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Гадост. Като е тъпа да не се изсере преди тва, в лайна да плува.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Когато се прави както нетрябва боли , Когато се прави както трябва и с внимание неболи![]()
Не е за хора със слаби стомасиПървоначално написано от SiMiLi_
![]()
Гледай само да не му се изсереш на оная работа :Д.
men me boli vinagi v na4aloto nezn ama vse si misle 4e kolkoto i da vnimavate pone malko nqma kak da ne te boli
на мен са ми го вкарвали само 1 път ,но беше рязко (по погрешка) и болеше ужасно много може би наистина ако е по-бавно няма да боли толкова мн ,но мен не ме влече аналния секс така че ...
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Моят съвет е да не го правиш .. за аналния секс се иска да си достатъчно зрял (то не че за вагиналния не се иска амаа...) . Аз бих изчакала, но в крайна сметка тфа си е твоя живот![]()
не съм пробвала но бих искала но ме е страх от болката... правила съм опити и доста ме заболя но мисля че с още няколко ще стане! не се насилвай според мен по добре му казвай когато те заболи силно с опити и ти ще се отпуснеш и болката вероятно ще е по малка с всеки път :]]]]
той трябва да действа много нежно защото наистина си боли![]()
\Първоначално написано от Alexandra93
/
Доста интересен ми е тоя феномен: Как някои момичета започват първо с анален.![]()
А това не смешно смешното е че познавам 1 дето на 10 човека си е дала само дупето и твърди че е девственаПървоначално написано от howland
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Абе момиче живей си там живота ,не се занимавай с проблеми!
къде си още на 14 години си тръгнала да ми мислиш за секс...
още ти е много рано,не разбирам защо избързвате толкова в това отношение.Направо не е за вярване колко лесно и подлъгващо се впускате в тези удоволствия.Мисли с главата ти,за това я имаш!
липсва ти разума и после може би ще съжаляваш.Все пак ти сама решаваш,аз само си дадох моето мнение.
Щом задаваш теми и искаш мнения дали да го правиш и сама си казваш, че не си голяма => не си напълно готова, почакай още малко, докато бъдеш убедена.
И много зависи от партньора ти дали ще те боли, по-малко от теб.
Ако е много бавен, нежен, ползвате лубрикант, ти си отпусната и настроена няма да боли чак толкова много, нито повечев от първият ти път предполагам. Важен е подхода и техниката тук.
Според мен избързваш..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
момиче не си го причинявайили ако си решила първо си направи клизма да няма някой гаф по време на аналния секс
![]()
Казваш че не знаеш дали си готова, че не си и достатъчно голяма..Което все пак е някакво начало..Всичко зависи от теб.Да, чувала съм, че боли