- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Розово PSP в България
Здравейтее !!Моят въпрос към вас е - има ли някой , някаква минимална прeдстава ,дали във България се продава "Pink PSP" ?
![]()
И ако да , дали някой знае цената му , горе - долу !?!Благодаря предварително !!
![]()
!
Убихте мечтите и представите на всички геймъри с тва розово![]()
ei tva e mnoo qki4koПървоначално написано от Jesus
![]()
Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!
мНоГу ЗиЛеНинКи ЛяПичКи За ТеБии мОи слАдКоУ беБсиИиИИи цун мун гуш муш пляс тряс ай у нАсПървоначално написано от fuklata1
![]()
![]()
![]()
Пхах ! Трябва ми розово , за заснемането на един клип свързан с розова техника (въпреки ,че не знам защо е нужно да давам обяснения на някого) ! Благодаря на хората , който ми дадоха информация ;]] !!
Чшш спрънджо... като не си длъжна да даваш обяснения, никой не е длъжен и да ти помага. Хората умират от глад, тая ни занимава с розови PSP-та. Аре кере!
Phah ... pomagai na umira6tite ot glad .. evala ti kazwam ! Ne mislq che s ostanalite temi 6te im pomognem ama aide .. ;dd ! A tva 'spryndja" da mi obqsni6 samo k`fo e chee .. mi e malko trudno da osmislq zau4enite frazi4ki na typi selqni ;]] ! A i kato NE moje6 da mi pomogne6 po - dobre mlykni ;dd ! Da me obijda6 povqrvai mi NE ti pravi chest ;]] ! Pykk ii chestno kazano slabo me vylnuva tvoeto (NENUJNO) mnenie ;]] !!~
Бой бой бой !
Застани пред огледалото и ще осмислиш какво е спрънджа.
StayFly - smeshen si mi ;]] ;d !
ооо0о0о0о0 а зъ теби пък саму зилени лапички шлядку бебзи!
айде разбра кфот искаше, млъквай!
Първоначално написано от dJoMpI
Сериозно нарани чувствата ми! На някой да му се намира бръснач?
.. po skoro skuchen (mm) !! ;]] Joc - nauchi se da pishesh ! Drazne6to e !!
И само в розово ли търсиш..![]()
А, защо не комплексар?Първоначално написано от dJoMpI
Тва го чух вече..
Първоначално написано от dJoMpI
StayFly, к'во се занимаваш с момичето, отивай да помагаш на умиращите деца, виждам, че си супер развълнуван от тяхната тъжна съдба.
Явно значението на думата 'ирония' не присъства в речника ти.
Qvno da !! ;]]