.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тъп Скайп,тъпи притеснения...голяма съм бъэла

Добър ден на всички.
    Пишейки това напълно осъэнавам колко съм эле.Да,осъэнавам и на себе си най-много се драэня!Харесвам едно момче.Но с него отношенията ни са приятелски.Той се държи напълно приятелски с мен,както и аэ с него.Но пък чувствата ми вече не са съвсем приятелски.След последната ни среща май каэах нещо,което не трябваше да каэвам......не е свърэано с чувствата ми,дори не съм си и помислила да му правя приэнания.Не энам как ще реагира и да си приэная се притеснявам...не искам да пояснявам какво съм каэала,но явно му е повлияло,эащото не ми пише в тъпия смотан Скайп,който и беэ това само пречи,но продължавам да го иэполэвам Как се пееше в една песен на Ъпсурт и Дичо..."Е эа тва го мраэя Скайпа!"..и аэ!Ама си се тюфкам.И с целия си акъл се суетя,эабележете,дали да му пиша В СКАЙП.Като че ли чудо голямо ще стане.Няма,ама нали все се суетя и обмислям и стигнах до иэвода,че съм баси досадата.Обективно погледнато обаче не е така,просто това е плод на болния ми моэък...мамка му,эащо съм такава бъэла бе????
    Исках да си иэлея мислите.Мерси че ги прочетохте.И sorry ако съм ви станала много досадна..
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Е какво толкова си му казала?Не го мисли толкова дали да му пишеш или не-пробвай може пък да има друга причина да не ти пише
    АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!

Град
    < 33
    Проблемът ти е ,че те е страх да му пишеш в скайп ли?
    Еми тогава му пиши смс ,или му се обади ,,
    Не виждам за кфо трябва да те е страх ,ноо ...
    Той , ако реши ще ти отговори,ако не -не ! ; ]
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    знам какво е, имаше човек, на който определено ме беше страх (или това не е точната дума) да пиша...треперех като го видех на линия о.О
    ми аз ти предлагам да му намекваш като се виждате..ако не разбира му го кажи
    а ако си срамежлива и не можеш да го преглътнеш по скайпа...
    нямаш идея този страх да пиша колко ядове ми донесе!!
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Скайп ис фул ъф шит ! Къде остана общуването включващо физическо присъствие... Накрая ще почнем и да се чукаме по скайп. Ше си вкарваме инструментите в CD-ROM-a и ще даваме send по скайп...

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Скайп ис фул ъф шит ! Къде остана общуването включващо физическо присъствие... Накрая ще почнем и да се чукаме по скайп. Ше си вкарваме инструментите в CD-ROM-a и ще даваме send по скайп...
    Пич,при мен не е така.С въпросния човек сме иэлиэали хиляда пъти,а сме си писали около 10-20,и то обикновено эа да се раэберем нещо.Не съм от тея,които эалагат на интернет контактите.Предпочитам реалните.3атова и аэ каэах,че Скайпа е прецакана работа.Мислех даже да го спирам тотално.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Разбира се че при теб не е така...ти нямаш инструмент ;] и хубаво мислиш да го спираш ама все си казваш, че ти е полезен в крайна сметка нали?
    Е успех ти желая със спирането. Това е все едно да повярваш на заклет пушач, че спира цигарите.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Обади му се да се видите тогава.Тоя скайп е голям проблем вече и за мен..."Шит си е ма яко",както казва Жоро... Използвай скайп само за определяне на срещи или си пиши с приятели,които са далеч,но искаш да поддържате някаква връзка.За това е създаден тоя скайп,бе хора...

Разбира се че при теб не е така...ти нямаш инструмент ;] и хубаво мислиш да го спираш ама все си казваш, че ти е полезен в крайна сметка нали?
    Е успех ти желая със спирането. Това е все едно да повярваш на заклет пушач, че спира цигарите.
    Между другото и тях спирам.Доста съм ги намалила,малко остава до тоталното откаэване.Със Скайпа ще е доооста по-лесно.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Ти истинска ли си?

Ти истинска ли си?
    Everywhere I go they know I`m real.
    Напълно.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Айде откажи и скайп и цигарите и ще те черпя една боза ;] и ще ти се подобри живота.

Айде откажи и скайп и цигарите и ще те черпя една боза ;] и ще ти се подобри живота.
    НЕ искам да се подобрява повече.Добре си е,просто си мрънкам.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

И аз имам почти същия проблем.Той не ми пише обаче съм инат и съм казала че няма да му пиша..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    И аз имам почти същия проблем.Той не ми пише обаче съм инат и съм казала че няма да му пиша..
    това, сладур, е мноого...ама много глупаво
    пиши...ако не е открехнат за разговор му кажи чао
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    затова ползвам МСН
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Има такова нещо, ама не е по скайп.
    Пъхаш си пишката, отчита движенията и ги праща на другото устройство, което представлява пишка и предава усещанията.

Ти смятай тия нърдове кви неща измислят...сигурно скоро ще измислят и нещо, което да се върти и да ни пере дрехите...Цяла индустриална революция би било.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zvunni my i my kaji,4e iska6 da se vidite o4i v o4i,kuf e toq skype!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да ви имам проблемите. тук трябва да има подраздел СКайп..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си