Историята е много дълга, но ще я разкажа накратко.Във всяко едно училище си има различни групички.В нашето също е така.До преди година нашата компания се състоеше главно от момичета и кръга беше доста затворе.В смисъл бяхме 6-7 момичета с едни и същи интереси.От онези, които се правят по 2 часа пред огледалото и пак са недоволни.Бяхме уважавани от всички, по-малките искаха да приличат на нас и т.н.Абе общо взето си бяхме яка компанийка, докато с нас не почнаха да се мъкнат 2-3 по-малки момиченца.С течение на времето ги приехме като част от нашата компания, а момчетата ни опрекваха, понеже въпросните момичета нямат кой знае какъв външен вид.Да, ама те започнаха да се правят на "тарторки" и на нас това въопще не ни хареса.Тръгнах с едно момче, към което наистина имах много силни чувства.Точно тогава едно от тези по-малки момиченца се "влюби" в него.Той постоянно се бъзикаше и ръсеше глупости от сорта на "ако сега не ме слушаш ще ида при нея" и някакви такива, а просто нямаше никакъв шанс той да започне да чувства нещо към нея.С течение на времето намразих това момиче страшно много.Никога не съм мразила някого, дори не мога да се сърдя, но нея ... Поради създадени от околните интриги с приятеля ми скъсахме, но сега не става дума за него.Става върпос за това, че утре съм на рожден ден на това момиченце.Тя е срашна лигла.Никой не може да я понася, но излизаме с нея от съжаление.Да не остане без приятели.Все пак и на нас някога може да ни се случи .. Трябва да ида и да лицемернича, да се правя на голяма приятелка, но тя знае, че аз я ненавиждам.Това все пак е рождения и ден, не искам да я наскърбявам, но как да преглътна омразата към нея ? Моля ви помогнете как да поттисна чувстава си поне за ден ?