- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не влизаа!!!
С приятеля ми сме заедно от доста време , когато стигнахме до следващата стъпка, а именно секс нещо работата не стана... А аз съм детствена... Бях много възбудена,както и той, но в момента когато пеницът му трябваще да проникне не стана, нещеше да влиза, явно съм много тясна а и пенисът му е с доста голями размери, или поне аз така си го обяснявам дали е от тва вие имали ли сте такъж проблем...?
P.S. На 14 съм (почти 15) и съм сигурна, че го искам...
много ми е интересно какво очаквате след като пуснете поредната такава тема ... да дойдем и да ти го вкараме вместо него или да дойдем и да го напътстваме как да ти го вкара![]()
в крайана сметка щом си била възбудена, колкото и голям да му е пениЦът му ще влезе, но ще те боли ....
намажи го с олио
-- -- --
в началото винаги е така ... трябва да ти се разшири малко "дупчицата" хахапри мен стана на втория третия път ... не се шашкай
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
от една страна имаш право но от друга .. момичето иска просто съвет .. не е мн приятно да я нападате така .. по темата споко отпуснете се и двамата .. правете опити с времето ще успеете да преодолеете този проблем ..Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
ами има 1000000 такива теми ако не всеки ден, то през ден се появява с подобна тематика, ако си беше направила труда да потърси малко щеше да прочете същото, което ще и напишат в следващите няколко поста.Първоначално написано от lolipop1
Определено това е мотиваПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
![]()
Come out, come out wherever you are...
TPAKTOPUCTA кат е тъпа темата кво правиш вътре![]()
![]()
![]()
![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Пич тя е много права...Първоначално написано от SiMiLi_
и аз съм на мнение ако само ще и се карате или ще се заяждата и т.н. поне не пускаите постове поне.
по темата както казаха и преди мен използевайте мн лубрикант ии го правете много много бавно . Успех![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Направи му една добра свирка преди това и проблема ти е решен, друг е върпоса дали те е гнус, но като гледам как си на 14-15 начи те е гнус, такаче ше треа на сухо.
П.С. абе деца що не ходите пред блока да си играете "на топка"![]()
Не се eбaвaйтe с ТРАКТОРИСТА че има голям и опасен трактор...
по темата: Ми да ти тегли една мазна храчка на пичката и ще влезе ... а ти кво хвалиш се че гаджето ти има голяма пишка ... цели 10,3см или се хвалиш че правиш опити да станеш малка разпоретинка ...
![]()
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Решението е: бормашинааа![]()
Първоначално написано от BiboW
![]()
и тва къде ще си го навира?Първоначално написано от Scrat
![]()
![]()
Червно, дълго, клати се и се празни...
Такам отпределено не говорим за 10-13 см.... Можеш да бъдеш сигурен...Първоначално написано от ubuntureload
Хаххх малка разпоретина... мм не вади прибързани изводи, звучи глупаво как от 5-6 реда си вадиш бахти заключенията...Ноо все пак - мироглед...
Мултифункционално - навсякъде наведнъж. Максимална скорост 80 пробива в секунда. 2 години гаранция, препоръчително е да не се мокри (много). Ако се обадите до 10 минути, ще получите безплатна брошура и списание "ХардПлеър"!!!Първоначално написано от kotora
малка си изчакай още някоя др година и може и да нямаш този проблем
Малее може да мина на далаверааПървоначално написано от Scrat
![]()
![]()
![]()
![]()
ами... не мислиш ли, че в твоя случай няма значение колко е дълъг, а колко дебел... колкото до Scrat ... За кво ти е "ХардПлеър" като една бутилка олио ще помага мн повечеПървоначално написано от titito
![]()
Деа знам, някви "Хард" работи. Аз само рекламирам :Д.
горкия пич ся няма да го огрее.... ем да е успял...Първоначално написано от titito
![]()
А пробвахте ли първо с пръсти?Се пак няма само к*р тва момче,нали трябва да се разшири глупавата дупка!![]()
Е да,минахме и през това, ма уви...Първоначално написано от Penguin