.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74

Град
    Rousse
    Пф...еми да увеличава броя на пръстите. В краен случай зимаш един по-тънък вибратор и започваш с него...ама ти па си на 14...нещо из вкъщи намери,което да не е плод или зеленчук или нещо чупливо и да е хигиенично разбира се...друг начин не виждам.

ami ako is4aka6 o6te 1-2 godini moje i da nqma6 tozi problem povqrvai
    izvinqvai mn ne iskam da te obidq no na 14 vse o6te si dosta malka za seks sorry ama ti si sidete kvo pravi6 v leglotoebasi to za tebe vse o6te e samo za spane
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от SiMiLi_
    в началото винаги е така ... трябва да ти се разшири малко "дупчицата" хаха при мен стана на втория третия път ... не се шашкай
    много гнусно го каза
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Не е достатъчно само да си възбудена,трябва и да се отпуснеш на макс което при първия път няма да е особено лесно.Пък и не е необходимо да стане точно от първия път,продължавайте с опитите,опитай да се отпуснеш колкото можеш и след няколко опита ще влезе и ще правиш страхотен секс.

Град
    На Предника на Географията
    Топни го в буркан с мас
    Ако и там не влезе значи проблема ти е ясен
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Цитирай Първоначално написано от waaaagh
    Топни го в буркан с мас
    Ако и там не влезе значи проблема ти е ясен

Ще отбележа, че това, че в началото момичето е тясно, пък след като се нае*бе няколко пъти се разширява. Това е мит. При възбуда се разширява и по този начин момичето почва да се овлажнява. Колкото по възбудено е, толкова и по широко е следователно и по овлажнено. Истинско разширяване може да стане САМО след раждане. Затова жените, които са раждали са с по-широк ханш. Друг мит е,че момиче което е правило много пъти секс има голям луфт м/у краката. Това се получава най-често, когато по пълничко и нисико момиче рязко порасне на височина. По този начин килограмите се разпределят равномерно и се получава луфт м/у краката. Отностно проблемът ти пробвайте с лубрикант или по-дълга любовна игра. Приятелят ми например ме лиже известно време преди да премине към съществената част.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

какво нападате момичето бе кво ви е направила като не ви изнася темата кой ви е карал да я четете..

та по темата- и при мен първия път бе неуспешен но пробвайте пак и трябва да стане
    Обичам Андриан

абе при някои мацки химена е по-плътен, по-дебел и малко по-трудно стават нещата. от втория от третия път ше стане няа страшно сетне ше се кефиш, че си имала 2-3-4 първи пъти

Супер фен
    Град
    Bourgas
    напълно нормално е ама мойто момиче вземи да се образоваш малко преди да почнеш да водиш полов живот
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ще влезе кат му дойде времето .. !
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Трябва преди акта да намокриш пениЦът му с вода или някаква друга течност за да може да влезне...
    питай майка ти , как да влезне!
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Влиза , влиза кажи му първо с пръстите да проникне в дълбините после вече с уреда за масово размножаване .

Иванчо и Марийка тръгнали да правят секс. До тук добре ама като стигнали до съществената част видяли, че на Иванчо не му влиза. Отива той при баща си и му вика:
    - Тате, кура ми не влиза в Марийка. Кво да права?!
    - Зимаш един буркан с мед, топиш го вътре и ръгаш чушки в боба. Айде отивай да пробваш и после ми разкажи кво е станало.
    Отива Иванчо при Марийка да пробват пак а баща му седи долу и чака. След малко Иванчо се показва на прозореца и вика:
    -Татееее, не влиза в буркана ве
    Обичам шопската салааата...

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Не е достатъчно само да си възбудена,трябва и да се отпуснеш на макс което при първия път няма да е особено лесно.Пък и не е необходимо да стане точно от първия път,продължавайте с опитите,опитай да се отпуснеш колкото можеш и след няколко опита ще влезе и ще правиш страхотен секс.
    +1
    I'm the one Love me ...

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Re: Не влизаа!!!

Цитирай Първоначално написано от titito
    С приятеля ми сме заедно от доста време , когато стигнахме до следващата стъпка, а именно секс нещо работата не стана... А аз съм детствена... Бях много възбудена,както и той, но в момента когато пеницът му трябваще да проникне не стана, нещеше да влиза, явно съм много тясна а и пенисът му е с доста голями размери, или поне аз така си го обяснявам дали е от тва вие имали ли сте такъж проблем...?

P.S. На 14 съм (почти 15) и съм сигурна, че го искам...
    14 годишна.....
    И какво очакваш?
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

да те лиже яко трябва!

..

Цитирай Първоначално написано от SiMiLi_
    в началото винаги е така ... трябва да ти се разшири малко "дупчицата" хаха при мен стана на втория третия път ... не се шашкай
    ii pri men beshi taka..taka che spokss
    :P

Град
    В Небитието
    Цитирай Първоначално написано от magneziq
    Ще отбележа, че това, че в началото момичето е тясно, пък след като се нае*бе няколко пъти се разширява. Това е мит. При възбуда се разширява и по този начин момичето почва да се овлажнява. Колкото по възбудено е, толкова и по широко е следователно и по овлажнено. Истинско разширяване може да стане САМО след раждане. Затова жените, които са раждали са с по-широк ханш. Друг мит е,че момиче което е правило много пъти секс има голям луфт м/у краката. Това се получава най-често, когато по пълничко и нисико момиче рязко порасне на височина. По този начин килограмите се разпределят равномерно и се получава луфт м/у краката. Отностно проблемът ти пробвайте с лубрикант или по-дълга любовна игра. Приятелят ми например ме лиже известно време преди да премине към съществената част.
    Браво!!!Много изчерпателно и поднесено по начин достъпен за всички възрастови групи потребители,които са тук!

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    ОМФГ хаха ами то тряя да имаш малко мозък ве, а не само да си възбудена и да знаеш, че си готова и да искаш пеницът му
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
    и аз съм на мнение ако само ще и се карате или ще се заяждата и т.н. поне не пускаите постове поне.

по темата както казаха и преди мен използевайте мн лубрикант ии го правете много много бавно . Успех
    +1
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    много ми е интересно какво очаквате след като пуснете поредната такава тема ... да дойдем и да ти го вкараме вместо него или да дойдем и да го напътстваме как да ти го вкара

в крайана сметка щом си била възбудена, колкото и голям да му е пениЦът му ще влезе, но ще те боли ....
    последните 2 дена мн смяххххх а сега по темата: еми няма как трябва да търпиш докато се получат нещата.тва че си тясна си е напълно в реда на нещата
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

А, бе, хора ... Значи, писна ми да чета едно и също! Била малка, била не-знам-си-каква?! Защо така и не проумяхте, че някои момичета просто са по развити и може би има поне малко ум в главата си щом мисли, че е готова да прави секс. Ако после проумее и разбере, че, вероятно, е било грешка да го прави в ранни години, сама да се тръшка. Прекалявате ... 13-14-15 годишни, еми хубаво ... да не би 16 годишните да са с повече акъл, отколко са били, когато са навършвали 15!? Ами вие на колко години сте го направили? Тя поне има връзка ... Това не ви ли подсказва, че е готова за нещо ... Поне е направила стъпка към нещо серизно - самото обвързване. Не всички се развиват еднакво. Не всички израстват в една и съща среда. Ако мисли, че не бърка в избора си, просто я оставете да вземе решение .. А както разбрах вече го е взела и даже са пробвали.
    *** За авторката: Той, ако те обича - ще те чака. Ако ти можеш да направиш всичко за него, а в момента именно секс и той трябва да е готов да чака.
    Айде, със здраве ...

Цитирай Първоначално написано от cherubic
    А, бе, хора ... Значи, писна ми да чета едно и също! Била малка, била не-знам-си-каква?! Защо така и не проумяхте, че някои момичета просто са по развити и може би има поне малко ум в главата си щом мисли, че е готова да прави секс. Ако после проумее и разбере, че, вероятно, е било грешка да го прави в ранни години, сама да се тръшка. Прекалявате ... 13-14-15 годишни, еми хубаво ... да не би 16 годишните да са с повече акъл, отколко са били, когато са навършвали 15!? Ами вие на колко години сте го направили? Тя поне има връзка ... Това не ви ли подсказва, че е готова за нещо ... Поне е направила стъпка към нещо серизно - самото обвързване. Не всички се развиват еднакво. Не всички израстват в една и съща среда. Ако мисли, че не бърка в избора си, просто я оставете да вземе решение .. А както разбрах вече го е взела и даже са пробвали.
    *** За авторката: Той, ако те обича - ще те чака. Ако ти можеш да направиш всичко за него, а в момента именно секс и той трябва да е готов да чака.
    Айде, със здраве ...
    +246231452737

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си