.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Цитирай Първоначално написано от Mart0q
    Цитирай Първоначално написано от cherubic
    А, бе, хора ... Значи, писна ми да чета едно и също! Била малка, била не-знам-си-каква?! Защо така и не проумяхте, че някои момичета просто са по развити и може би има поне малко ум в главата си щом мисли, че е готова да прави секс. Ако после проумее и разбере, че, вероятно, е било грешка да го прави в ранни години, сама да се тръшка. Прекалявате ... 13-14-15 годишни, еми хубаво ... да не би 16 годишните да са с повече акъл, отколко са били, когато са навършвали 15!? Ами вие на колко години сте го направили? Тя поне има връзка ... Това не ви ли подсказва, че е готова за нещо ... Поне е направила стъпка към нещо серизно - самото обвързване. Не всички се развиват еднакво. Не всички израстват в една и съща среда. Ако мисли, че не бърка в избора си, просто я оставете да вземе решение .. А както разбрах вече го е взела и даже са пробвали.
    *** За авторката: Той, ако те обича - ще те чака. Ако ти можеш да направиш всичко за него, а в момента именно секс и той трябва да е готов да чака.
    Айде, със здраве ...
    +246231452737

+1

и аз съм съгласна с cherubic

Цитирай Първоначално написано от SexyTka
    Цитирай Първоначално написано от anity0emko
    Цитирай Първоначално написано от Mart0q
    Цитирай Първоначално написано от cherubic
    А, бе, хора ... Значи, писна ми да чета едно и също! Била малка, била не-знам-си-каква?! Защо така и не проумяхте, че някои момичета просто са по развити и може би има поне малко ум в главата си щом мисли, че е готова да прави секс. Ако после проумее и разбере, че, вероятно, е било грешка да го прави в ранни години, сама да се тръшка. Прекалявате ... 13-14-15 годишни, еми хубаво ... да не би 16 годишните да са с повече акъл, отколко са били, когато са навършвали 15!? Ами вие на колко години сте го направили? Тя поне има връзка ... Това не ви ли подсказва, че е готова за нещо ... Поне е направила стъпка към нещо серизно - самото обвързване. Не всички се развиват еднакво. Не всички израстват в една и съща среда. Ако мисли, че не бърка в избора си, просто я оставете да вземе решение .. А както разбрах вече го е взела и даже са пробвали.
    *** За авторката: Той, ако те обича - ще те чака. Ако ти можеш да направиш всичко за него, а в момента именно секс и той трябва да е готов да чака.
    Айде, със здраве ...
    +246231452737

+1
    +2
    -246231452740

ами след 1-2 години може и някои 10 годишна да ви каже че не влиза ... .. малки , неопитни .. кво да кажа , нямам думи ...

Re: Не влизаа!!!

Цитирай Първоначално написано от titito
    С приятеля ми сме заедно от доста време , когато стигнахме до следващата стъпка, а именно секс нещо работата не стана... А аз съм детствена... Бях много възбудена,както и той, но в момента когато пеницът му трябваще да проникне не стана, нещеше да влиза, явно съм много тясна а и пенисът му е с доста голями размери, или поне аз така си го обяснявам дали е от тва вие имали ли сте такъж проблем...?

P.S. На 14 съм (почти 15) и съм сигурна, че го искам...
    Не се притесняваи и при мен беше така и даже още не е успял да влезе целия...ще бъде, само търпение и правете го бавно и стискай зъби, поне при мен беше така, даже и още е ........

П.С. аз съм на 18...

Цитирай Първоначално написано от Shift
    Иванчо и Марийка тръгнали да правят секс. До тук добре ама като стигнали до съществената част видяли, че на Иванчо не му влиза. Отива той при баща си и му вика:
    - Тате, "мъжкия полов орган" ми не влиза в Марийка. Кво да права?!
    - Зимаш един буркан с мед, топиш го вътре и ръгаш чушки в боба. Айде отивай да пробваш и после ми разкажи кво е станало.
    Отива Иванчо при Марийка да пробват пак а баща му седи долу и чака. След малко Иванчо се показва на прозореца и вика:
    -Татееее, не влиза в буркана ве
    След малко Иванчо се показва на прозореца и вика:
    -Татееее, не влиза в буркана ве

:))

а гаджето ти на колко искаш ли да си имаш ново гадже и сичко ще протече нормално

Фен
    Град
    pernik
    a we kaji mu da ruga kato hamalin i tova e
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

:)

а така като хамалин хахахахахххаха

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Придържайте се към темата,стига толко спам.

Добре шефе ,при теб влиза ли ?
    Да обичаш значи да страдаш!

Фен
    Град
    pernik
    поясни кого питаш ?
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

x3eme питам

П.С. Като не влиза сега ще влезе следващия път,ако не влезе следващия - по-следващия и т.н.
    Да обичаш значи да страдаш!

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Ами значи, щом все още си деТствена, може би вагината ти е на вълна "Вход забранен" или пениЦът му го е страх

Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    Ами значи, щом все още си деТствена, може би вагината ти е на вълна "Вход забранен" или пениЦът му го е страх

малко свирки преди да почнете и тря да влезе но ако не стане викайте няко трактор който да бута

и при мен беше така първите няколко пъти ама сега влиза кат у тях си няяяя баси простотиите пиша ама си е истиня да го еба

мажете се с вазелинец ве хора

пробвайте с лубрикант и ти да си отгоре. Така хем ще е по-лесно хем по безболезнено.. мисионерската определено не е най-приятната поза за първи път

Цитирай Първоначално написано от pampers
    напълно нормално е ама мойто момиче вземи да се образоваш малко преди да почнеш да водиш полов живот
    ти от къде знаеш, че тя не е образована.. пф и стига с тоя пениЦ.. голяма работа.. тва е като "грешка на езика".. просто не го е видяла.. толко няма за кво да се фанете и сте толко елементарни, че се чудите какво да я нахулите вместо като нормален образован човек да и дадете интелигентен съвет. НЕЩАСТНИЦИ СТЕ ВСИЧКИТЕ.. жал ми е за вас

ili ne si bila dostata4no vazbudena ili priqtelqt ti e mn nekadaren no vav vseki slu4ai to sexa ne eza deca deba

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    напълно нормално е ама мойто момиче вземи да се образоваш малко преди да почнеш да водиш полов живот
    ти от къде знаеш, че тя не е образована.. пф и стига с тоя пениЦ.. голяма работа.. тва е като "грешка на езика".. просто не го е видяла.. толко няма за кво да се фанете и сте толко елементарни, че се чудите какво да я нахулите вместо като нормален образован човек да и дадете интелигентен съвет. НЕЩАСТНИЦИ СТЕ ВСИЧКИТЕ.. жал ми е за вас

+1

Цитирай Първоначално написано от SiMiLi_
    в началото винаги е така ... трябва да ти се разшири малко "дупчицата" хаха при мен стана на втория третия път ... не се шашкай
    Ех Тери Тери , че не съм бил аз да ти обадя

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си