- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изненада
здр на всички ....така значи искам да изненадам приятеля ми по някакъв начин....няма никакъв повод просто от два дена нещо му е криво искам да му помогна да си оправи настроението...някакви идейки ако можеще ви бъда много благодарна
![]()
![]()
Купи му катеричка
Cellmate ще се разберем после![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
направи му некое стихотворение посветено на него
Първоначално написано от TupacShakur
![]()
![]()
![]()
Защо не го заведеш на мястото където сте го запознали и не му направиш някаква романтична изненада ? може и да подейства
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми
немога да го заведа там защото вече не съществува събориха го...някакви др идеивсе пак доста добра идея благодаря
Имаш идеи, но според мен един мравояд би бил по-подходящ за случая.Първоначално написано от valdesbg
П.П. Защо просто не се опиташ да разбереш защо му е криво и да го разведриш, да поговориш с него вместо да искаш съветите на социални инвалиди като мен ;]
blowjob
-- -- --
Първоначално написано от Sebastianek
![]()
![]()
![]()
По темата:Опитай се да разговаряш с него . . . Да разбереш какъв му е проблема и ако можеш да помагаш.Нали за това сте другарчета.![]()
Само ти знаеш какво обича и харесва и само ти можеш да му избереш най-подходящата изненада.А и от колко време ходите? Защото няма да е хубаво да направиш нещо прекалено, което да го изплаши.
![]()
ми досега съм му правила всякакви изненади....ходим от 1 година 2 месеца и вече немога да измисля...за това исках помощ![]()