.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Не мога да го разбера

Здравейте на всички!Благодаря предварително на тези,които ще прочетат темата ми и ще ми помогнат .

Всичко започна преди 3-4 години.Още бях малка,но въпреки това се влюбих в един приятел.Незнам дали ме е харесвал..Бяхме малки и не сме мислели за гаджета и такива..!С него се бяхме разделили за известно време.Той живее в друг квартал,в 1 училище сме,но не ме интересуваше!Но само до тази ЕСЕН!
    Всичко започна отначало към края на октомври.Изведнъж се влюбих в него разбрах,че го обичам..До ден днешен го обичам и ще продължаван,НО не всичко е толкова хубаво.Един ден ми вика Здрасти на другия се подминаваме..Г/Д в добри приятелски отношения сме,но съм сигурна,е някой от неговата компания му пълни главата с лъжи и от там между нас всичко е невъзможно!
    Преди 2 седмици бяхме в час,а те имаха физическо и ми викаше от долу,после го питах нещо има ли да ми каже и той ми каза,че няма!Само да му бяхте видели погледа..все едно искаше да се махне.Кара малките от занималнята да ме хващат за г**а..Неговите приятели постоянно ми викат:Той те харесва...
    Незнам какво да правя .
    Посъветвайте ме какво да правя \/
    Благодаря!

Голям фен Аватара на Yancheto
    Сближете се!Така както го описваш,вие почти не сте заедно,не си говорите,нищо...Трябва да го заговаряш,да му обръщаш повече внимание,само така ще излезе нещо.Ходете заедно в междучасията,някой път можеш и да го поканиш да излезете някъде на среща.Не мисля,че ще ти откаже.Успех!

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Кара ги да те хващат,защото той иска,но не му стиска (ех какъв съм поет). Кажи му го това (без частта за поета де).

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    децата имат по-големи топки от него
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    In your dreams..
    Еми и при мен е така опитай по някакъв начин да се сближте пробвай чрез скайп :P
    Всичко ,което виждам-си ти!
    Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Hayles
    Еми и при мен е така опитай по някакъв начин да се сближте пробвай чрез скайп :P

Скайп е вашата панацея.

Който не знае какво значи панацея може да се застреля.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Излезте заедно, обади му се някой път, кажи, че няма какво да правиш и го покани да пиете кафе.. така лека-полека ще се сближите, пък и ако има да ти казва нещо - може и да го каже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си