- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,защо?
Защо за вас секса е на 1-во място и без това не можете ?Тъпо е
Хаха .. Ми едно от най-важните неща в една връзка е .. И не е на първо място само за момчетата , ами и за момичетата .. Няма какво да се лъжем ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Защото ставаме по-близки с вас и си е чиста биологична функция
Ти какво очакваш само целувки,прегръдки,като малките деца
Щото предпочитаме удовлствията... и не сме мн мн по еднообразието... тва обяснява сичко![]()
Червно, дълго, клати се и се празни...
аз не мисля, че с всички момчета е такаима такива,които ценят и други неща
пък и момичетата също обичат секса каквото и да си говорим
все пак удоволствието е общо
![]()
На мен лично секса е истинско удоволствие и наслада,но не ми е на 1-во място, то е на 2-ро за мен, на 1-во място е любовта![]()
Две глави мислят по-добре от една!
не е тъпо
edva li avtorkata govori za sexa vuv vruzka a po-skoro za tova 4e kato vo se doebe i samo gledate koq da minete predi da si zaminete![]()
Аз пък си мисля, че тя е 8 клас и си е харесала някой батко, който е тръгнал с друга, щото оная щяла да му пусне... И имаме поредната ЕМОционална драма :Д.Първоначално написано от Shia
ГЛУПОСТИ НИТО СЪМ 8МИ КЛАС НИТО НЯКОЙ МИ Е ОТКАЗАЛ!МЪЖ ОТКАЗВА ЛИ ?! ПРОСТО МЕ ДРАЗНИТЕ...ШЕ МИНАВАМ НА ДРУГИЯ БРЯГ![]()
![]()
![]()
щото трябва да продължим живота на земята![]()
-- -- --
Колко прозрително.Първоначално написано от Sebastianek
![]()
mai samo za tebe e takaПървоначално написано от summerlove66
![]()
po princip za mene ne e na purvo mqsto.....
Добре бе защо всички момичера се имате за недостъпни като ви се е*е повече от на нас...Първоначално написано от Crystaline
Моля, моля да си имаме уважението... нека не се слагаме под общ знаменател !Първоначално написано от mimako
![]()
По темата, мисля че няма такова нещо като 1-во или 2-ро място за нещо... за мъжете секса е неизменна част от живота им... понякога са гадни, понякога са егоисти, но не и всичките !!! Все пак и те са хора![]()
Come out, come out wherever you are...
Ми в тийн възраста всеки смята че най важното в една връзка е секса..обаче ще видят после като си имат семейства..тогава важното ще бъде компромисите работата уважението доверието дефицита на парите..пък секса ще остане на заден план за по големите късметлии веднъж седмично ако не и веднъж на 2 седмициПървоначално написано от Crystaline
![]()
А вие момичетата нима можете без секс?Това,че не показвате толкова директно желението за него не значи че сте по различни от нас.За някои секса наистина е на първо място,но на друго това изобщо не е така.
Чиста биология - за мъжкия индивид е важно да "разнесе" гените си. Повече партньори - по-голям шанс да остави нещо. От хилядолетия се стремим към разпространяване на гените, а това става чрез секса. Биология![]()
Защо слагаш всички под общ знаменател? За мен секса въобще не е на първо място.
Scorpions forever!
Като порастнеш ще разбереш.Първоначално написано от Crystaline
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Виж тази тема, ще отговори на въпроса ти най-добре![]()
Винаги очаквай неочакваното!
Е така, за да ви играем на контра, затва...!
Надали имаш повече от 14, за да питаш такива безсмислени въпроси ..Първоначално написано от Crystaline
![]()