Имам един проблем с половинката ми за който ще споделя с надеждата някой да ми помогне за да го реша. Значи от 4 месеца и половина сме с моята приятелка и тия 4 месеца и за двама ни бяха най хубавите в живота ни, връзката ни тече доста бързо, отначало през ден се виждахме, но постепенно всеки ден почнахме да излизаме. Имахме си спорове, най- вече свързани с намесата на нейната най- добра приятелка във нашата връзка, тя просто все от някъде изникваше и ни прекъсваше в моменти когато сме сами и си говорим или нещо правим. Аз се дразнех че тя ни прекъусваше, а пък приятелката ми, че аз се дразня от това. Оказа се голям проблем но в последните 2 седмици това го оправихме що годе, лошото е че вече няма какво да си кажем с приятелкатам и, тези страхотни усмивки когато се видим за пръв път в деня ги вече няма, няма го това момичето ти да ти се метне на врата като те види, няма го този плам дето беше. Друго е че станахме твърде груби помежду ни. И всички тия работи и двамата си ги споделихме, но незнам нито аз нито тя как да върнем старите изживявания, опитвахме да се разнообразим ходихме на боулинг, на тенис, и къде ли не, (доста и бюджета ни се смали да не кажа че е до 0, но...) но пак непомага. Неможе и неможем да си върнем старите отношения, а и двамата се обичаме много силно и никой от нас двамата неиска да скъсаме. А се появява такъв проблем при който незнаем как да съживим връзката си. Ей сега се нуждая от помощ както никога до сега не ми се е налагало. ХЕЛП