- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-сетне дъх
Най-сетне се чувствам лек като перце, казвам всичко, каквото ми дойде на устата, защото получавах същото от моята приятелка.Сега даже съм на път да разруша връзката ни, но и да страдам след ова, може би това ще е най-доброто в сегашния случай.Писна ми да се караме по скайп или да се сърдим помежду си за глупости, каквото ще да става, да става по-бързо.Тя си ми беше единствена досега и едва ли ще обичам друга, но само си причиняваме тормоз и усещам, че тя вече не чувства толкова близки чувства към мен, не ме прегръща или целува или аз да го правя, не получавам нищо.Щом съм я дразнел, без да усещам, вече ще го правя нарочно.Да ме намрази, да ме ненавижда, но да не ми казва лъжливи глупости, че ме обича, когато аз й се сърда, всъщност и това не прави вече!Приемам вината за всичко, което съм сторил и ще сторя срещу самия себе си и не искам никакви упреци от форума, тъй като не знаете какви смесени чувства има в сърцето ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Прекалено лесно е просто да скъсате...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Казваш, че е била единствена, а сега се опитваш да спечелиш омразата и ?За ден-два не можеш да я забравиш, повярвай.Във всяка една връзка има трудни моменти, но да се предадеш не е решение.Това ще ти донесе само болка, която ще донесе нови проблеми.Седнете и поговорете като големи хора.Не по скайп, а лице в лице.За да сте заедно, трябва да има чувства по между ви.Не се правете на пу*ки, а се сдобрете.Обясни и, че това което прави те наранява.Какво като си момче, да не би да нямаш чувства
Кажете си каквото ви е на сърцето .. Пожелавам ти късмет и една дълга връзка, която да ви носи само щастие
![]()
И според мен няма да я забравиш лесно. Опитай се да оправиш отношенията между вас, излезте заедно, обясни й всичко и не се предавай толкова лесно. От мен късмет и успехи за в бъдеще!![]()
Б0lкata нiiк0ga нэ sпiiрa, сpиra дa tи пyka, чэ tэ bоlи!!
Ква любов беше, пък сега се оказа, че нещата не били толкова добреЩом усещаш, че си омръзвате, или обнови връзката ви, или пък прекрати всичко...
И един съвет - с която и да продължиш, не й взимай скайпа... той винаги прави нещата още по-зле
![]()
след като прочетеш и другите му теми, свързани с това как им са итношенията и че за нея пораждането на кавга е равно на това да си сресеш косата, тогава пак се върни тук и кажи какво да направиПървоначално написано от Nonetoo
![]()
Относно втора:
Понякога наистина трябва да се направят големи саможертви и в твоя случай можеби това е решението. Все пак можеш да се видиш с нея, като и кажеш, че не можете да продължавате с тези караници за някакви дреболии и като ти вдига скандали, поне да има смелостта да го прави пред теб, а не по скайп.. Можеш да и кажеш или да сложи край на баналните изпълнения или ти ще сложиш край на връзката ви.
Момичета по тоя свят - бол.. има ги всякакви и винаги можеш да намериш 2 пъти по-свесна от предишната, затова както правят дегустаторите на вина, така и ние трябва да правим - Да вкусваме от всичко.. затова поизчакай още малко и ако нещата не се пооправят - голямата ножица в действие и това е
Желая ти успех!![]()
Моят опит сочи, че трябва да потърсиш късмета си с друга. Връзката явно е изчерпана - поне според нея. И не си мисли, че няма да обичаш повече - за твое щастие ще се убедиш, че грешиш.
ама ти май ни се караш,а?![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ne moga da povqrvam 4e tova e napisano ot mom4e v smisal 4ustvata ti sa tokova iskreni i qvno mnogo q obi4a6... moje vrazkata vi ve4e da se e iz4erpala i 4usvata da sa se promenili , NO ot kolko vreme hodite ?![]()
е*а ли я поне?
Ето по-нова тема на автора - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=239242 .
По всичко личи,че все още са заедно хората,не давайте акъли![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Благородно, но твърде лесно!
Аз съм в почти същото положение. Няма да успееш да я забравиш... Поговорете. Тогава ще вземете някакво решение заедно. И двамата сигурно сте уморени от такива караници и подобни неща... Сигурно и на нея не й е лесно. Просто поговорете, но тези неща, тези спорове и караници ще продължат.. ако спрат, ще е само за известно време. От опит знам. Затова поговори спокойно с нея и после решете какво ще правите...
Но хората, които казват, че е лесно... Не е лесно. Не е лесно да минаваш през едно и същи скандали отново и отново и все за излишни,безсмислени неща. Да се опитвате отново и отново и пак без успех. Ако говорят, ако ще и няколко пъти, но нищо не се промени (както и предполагам) ... имате 2 избора: да се разделите и да се опитате да го преодолеете или да търпите, надявайки се, че ще бъдете по-компромисни един с друг...
Помисли си - искаш ли да си с този човек, искаш ли проблемите да продължат, дали ще продължат и как ще се чувствате...
Дали не е повече затормозяване или любовта ви надделява?
И знай само едно - раздялата не е край на всичко. Не се намразвайте. Също така знай, че живота продължава, каквото и решение да вземете. Успех и много щастие![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
ХОРА СПРЕТЕ С ТОЗИ СКАЙП! Карали се били по скайп OMG !!![]()
Просто си превъзбуден
и афектиран.
Ще се оправиш.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Случва се.Не е голяма философия просто да и кажеш,че не искаш да сте повече заедно,защото не го чувстваш както преди.Защо са нужни толкова скандали,късане на нерви и губене на време в безкрайни размишления...?