.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Чудя се дали е болест?

От няколко седмици,когато чета нещо,не го чета правилно.Примерно 87 го чета като 78(оръщам цифрите,е после се поправям де).Или примерно вместо РОЛПЛАСТ(една табелка докато пътувах с трамвая) ,го прочетох като полтъргайст(после да не ви казнвам колко чудене му ударих как така продават полтъргайстове,но накрая се усетих).Мисълта ми беше,че постояно чета обратните неща на думите! На ден ми се случва най-малко по 4-5 пъти и е много дразнещо.Да споделя,че уча немски и може би това е част от проблема.Да не е някаква фобия или какво?

Град
    столицата
    Ооо да,диагнозата е доста тежка,но не искам да те огорчавам много.Нека някой друг го направи...
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    За числата е от немския И аз от време на време се бъркам... Ако си в Езикова гимназия с немски, от немския е... Целия клас не можем да четем от тоя немски... А ако трябва да четем на английски... Става яко Денглиш

Попринцип това е един от симптомите на дислексията,но тя е вродено заболяване така,че едвали имаш такова.Вероятно си преуморена.
    Йога и мъдрост

Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Попринцип това е един от симптомите на дислексията,но тя е вродено заболяване така,че едвали имаш такова.Вероятно си преуморена.
    Взе ми думите от клавиатурата
    Ето ти малко информация за дислексията(не се притеснявай излишно, това е само за информация): Дислексията е неспособност за четене и разбиране на прочетеното. Объркват се някои букви с други например „б“ с „д“ или „н“ с „п“. Понякога се разместват местата на буквите в думите или хората пишат, както говорят. Дислексията не е вид умствено изоставане и дори понякога при наличието и се наблюдават феноменални способности в други направления. Тя може да се причини от органични увреди на мозъка, например инсулт или тумор.

Но смятам, че проблемът ти се дължи наистина заради умора или разсеяност.

lqgai da spi6 malko

Повече от фен
    Иди на лекар,без да се притесняваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си