- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Чудя се дали е болест?
От няколко седмици,когато чета нещо,не го чета правилно.Примерно 87 го чета като 78(оръщам цифрите,е после се поправям де).Или примерно вместо РОЛПЛАСТ(една табелка докато пътувах с трамвая) ,го прочетох като полтъргайст(после да не ви казнвам колко чудене му ударихкак така продават полтъргайстове,но накрая се усетих).Мисълта ми беше,че постояно чета обратните неща на думите!
На ден ми се случва най-малко по 4-5 пъти и е много дразнещо.Да споделя,че уча немски и може би това е част от проблема.Да не е някаква фобия или какво?
![]()
Ооо да,диагнозата е доста тежка,но не искам да те огорчавам много.Нека някой друг го направи...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
За числата е от немскияИ аз от време на време се бъркам... Ако си в Езикова гимназия с немски, от немския е... Целия клас не можем да четем от тоя немски... А ако трябва да четем на английски... Става яко Денглиш
![]()
![]()
Попринцип това е един от симптомите на дислексията,но тя е вродено заболяване така,че едвали имаш такова.Вероятно си преуморена.
Йога и мъдрост
Взе ми думите от клавиатуратаПървоначално написано от Nitroglycerin
![]()
Ето ти малко информация за дислексията(не се притеснявай излишно, това е само за информация): Дислексията е неспособност за четене и разбиране на прочетеното. Объркват се някои букви с други например „б“ с „д“ или „н“ с „п“. Понякога се разместват местата на буквите в думите или хората пишат, както говорят. Дислексията не е вид умствено изоставане и дори понякога при наличието и се наблюдават феноменални способности в други направления. Тя може да се причини от органични увреди на мозъка, например инсулт или тумор.
Но смятам, че проблемът ти се дължи наистина заради умора или разсеяност.
lqgai da spi6 malko
Иди на лекар,без да се притесняваш.![]()