- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.
Здравейте!Аз съм момче от Варна на 15. Та аз съм гей и най-добрата ми приятелка го знае много добре, но въпреки това ми каза, че ме харесва. Стана ми адски неловко и странно. Тя си мисли, че се заблуждавам и че ако бъда с момиче нещата ще се оправят, но аз си знам, че не е тъка. Не искам да пробвам с нея, защото ми е най-близкия човек и в никакъв случай не искам да я загубя, като приятел, а и тя не е 1вия случай. Преди половин година минах по същия път с друга приятелка и всичко завърши зле...Не искам да се повтарят нещата. Но почти всичките ми приятелки не ми вярват, че сащъм гей - не знам защо. И след време или започват да ме харесват, или се влюбват в мен. Но с тази е различно защото ми е най-близкия човек и си мислех, че ме разбира... но уви...явно сам се лъгал... И след като ми го каза всичко е различно
сякаш не е същата... мхх...започна да се даржи странно, сякаш това не сам аз а друг човек. Просто не знам...защо така става рано или късно с почти сяка приятелка....и като ми каже нещо такова проваля всичко.. и се чуствам адски предаден и ми е хипер кофти
... Това, че сам до тях че ги разбирам, че винаги имаме общи теми на разговор не означава нищо а и много добре знаят, че съм гей. Ох незнам, но ми е адски сдухано...
ХА - ХА,бих ти дал съвет,но се опасявам,че няма да го разбереш.Все пак трудно бихме си поговорили по мъжки.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Кажи й,че харесваш мъже и нищо в нея не те привлича и,че ти е най-добрата приятелка и не можеш да гледаш на нея като гадже и ще се разбере..предполагам..
Абе я си хващай момичето ,стига си писал глупости! Тъпак гей бил!![]()
И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?
]Първоначално написано от AFT
1во разбрах, че сам гей....ами просто от малак си падам по момчета...и никога не ме е привличало момиче (луд сам по Bill Kaulitz) като нищо повече от приятелка (единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne .... ).
2ро осъзнах го на 12
3ро 1вия ми път с момче беше на 14 бил сам гаже с момче, даже сащата приятелка е била до мен когато едно момче ме нарании и ревах секи ден за него и бях в депресия...тей че би трябвало да знае най-добре за мен ама... офф![]()
Първоначално написано от dimi93
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ОМГ.не мога да ти дам съвет-геиовете и лезбийките не ги признавам.това си е извратено.а ина4е по темата-еми според мен ти нямаш вина за слу4илото се и освен да тръгнеш с нея(коет явно не искаш) друго няма какво да направиш.тя просто трябва да се примири 4е не може да бъде с теб и тва е...оф,горкото моми4еПървоначално написано от dimi93
![]()
I can't stop myself from loving you <3
а 15 годинки, а твърдиш, че си гей
ай бегай сучи от майкати да не ти избия бъзите, сополче!
<N>
на 15 ми става педал
![]()
Мислех че този форум е за тийнове от 13 до 18 - 19 годишна възраст... ами ти не си на мое място (радвай се че не си) и за това не знаеш как се чуствамПървоначално написано от Neftochimic
![]()
Да! Обаче само не ми казвай че ми личи и от начина на писане... :Д:Д:ДПървоначално написано от VampireGirl666
Хах,да,прикривай се!Колкото до темата ти,най-добре ще бъде да обясниш на приятелката си какъв си.Кажи й че предпочиташ да запазиш приятелството ви.Първоначално написано от dimi93
Ситуацията действително е доста неловка и неприятна.
Аз лично бих те посъветвал да отделиш известно време и да помислиш относно ориентацията си.
Не ме разбирай погрешно, това, което имам в предвид е, че човек трябва да бъде на първо място наясно със самия себе си преди да може да вземе подобно решение.
Помисли например дали наистина си с хомосексуални влечения, или може би това е резултат от чужди внушения или ранни (неприятни) полови контакти, тъй като в по-ранна възраст подобни случаи могат да окажат пагобно влияние върху по-нататъшния ти живот.
Ако пък вече си наясно, тогава опитай да обсъдиш проблема с приятелката си. Обясни й, че наистина държиш на нейното приятелство и искаш то да не се променя.
В случай, че наистина те харесва предполагам няма да имате особени проблеми, но въпреки това подобни случаи остават своя отпечатък и не трябва да очакваш всичко да си остане абсолютно същото като до момента - промяна сигурно ще има, въпросът е доколко.
Постът стана километричен и досаден, но се надявам да е полза. Самият аз съм преживял подобно нещо (макар и без гей-частта) и знам колко неприятни могат да бъдат подобни моменти.
ПС: Ако имаш нужда от конкретен съвет пиши на ПМ и ще се опитам да ти помогна.
![]()
Това е достатъчно за да стане ясно че си неориентиран и важи с пълна сила на тази твоя възраст 15 год.!Първоначално написано от dimi93
Две глави мислят по-добре от една!
ваще знаят ли кво ги вършиш бе![]()
![]()
гей ми бил
![]()
ко ги ебе наще, моя живот?Първоначално написано от plmn
ъъ не очаквах точно тваПървоначално написано от dimi93
![]()
знам ли, предполагам се интересуват от развитието на детето си, едва ли биха приели нормално, ако им заявиш, че си гей.
Ама и на теб не ти е лесно![]()
Обясни на приятелката си, че след като си гей няма как да гледаш на нея като на жена/момиче с този случай/ и може да сте САМО И ЕДИНСТВЕНО приятели , че си падаш САМО И ЕДИНСТВЕНО по момчета и по пътя на логиката не би могъл да отговориш на нейните чувства ...
... би трябвало да те разбере...
Успех![]()
|Първоначално написано от sugarbaby_
Ама тя не спира... Казва дай ми шанс...Позволи ми да те науча...ще видиш...оохх