.
Затворена тема
Страница 10 от 15 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 352
    Голям фен Аватара на dimi93
    [quote="MP"]dimi93,не започвай спор,който не можеш да спечелиш.По-добре спори с някой на твоята възраст,не CucAgMuH е човекът,когото можеш да обориш с толкова глупави и изтъркани,типично гейски аргументи. "Какво ще правиш,ако твоят син е такъв" бла, бла...Самият факт,че половият акт между двама мъже не може да осигури продължаване на потомството го прави ненормален.И не е само това.Това само от биологична гледна точка.Няма нужда да споменаваш и господ,само ще ти кажа,че ако Адам беше гей,нямаше да ни има (въпреки,че не вярвам в тези глупости ) .Защо господ не направи Адам и Евчо,а направи Адам и ЕВА ?Въпросът не е конкретно към теб,а към някой по-възрастен хомосексуалист.Теб дори не те възприемам толкова сериозно.Все още се развиваш,не знаеш какво искаш.И още нещо (този път конкретно към теб),никога не е късно да научиш нещо ново.(визирам правописа)[/quote

no comenr btw защо мразиш скайпа???
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

малееее аве вие сте болни мозъци родени с хромозоми ХХУ
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    малееее аве вие сте болни мозъци родени с хромозоми ХХУ
    Хехе всички сме болни, братле!

dimi93 включих се в темата за да те защитя, но май съм сгрешил. Никъде CucAgMuH не ти е казал, че си жалък или те е обидил по някакъв начин!
    В момента ти си жалък. Но не знам, защо CucAgMuH твърди това:

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Защо подтискаме човекоядците, а пък към педерастите проявяваме разбиране? А де? И двете са еднакво извратени според мен. Щом няма лошо да пошляпкаш космато мъжко дупе, що да не си похапнеш малко бяло месце от човек?
    Канибализма е заложен у човека, поне така си мисля. В един документален филм гледах в планина 5 човека оживяват и изяждат единия за да оживеят. Но това се случва само в екстремни ситуации. При хомосексуализма нещата не стоят така. Той се появава когато е отключено първичното. Аз до колкото знам, човек се ражда бисексуален и времето и ситауциите го правят хомо или хетеро или би.
    (Не съм сигурен, може да говоря глупости, не съм компетентен много)
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Това, което аз мисля може да прозвочи просташки, но е факт! Всички се раждаме бисексуални, но просто родителите ни въспитават по друг начин, защото от страна на обществото, да си бисексуален се смята за нещо лошо.
    В крайна сметка ти избираш какъв да си - да продължиш традицията да си хетеро или пък да си нещо по - различно.
    А сега по твоя проблем Ами мисля, че е нормално да те харесва момичето, ти си красив, чаровен и разбираш най - добре момичетата( ами аз какво не бих дала да имам приятелче като теб)

Колкото и да й е трудно да те разбере, тя рано или късно ще се примири със ситуацията. И ако ти е наистина истинска приятелка няма да те разочарова, просто няма да си тръгне ей така като останалите ти приятелки.
    Смятам, че това е човешко да те харесва. Ти също си човек - т'ва не го забравяй Не си по - различен от останалите, просто сексуалната ти ориентация е друга, но това не е проблем, на някои хора може да им пука, но някой непознат кат те погледне едва ли ще разбере, че си хомо Така, че няма смисъл да се тревожиш толкова, че приятелката ти харесва, и аз харесвам най - добрия си приятел и е нормално. Това, че си гей не те прави по - малко мъж от останалите, нали?! А напротив, защо момичетата се въртят около теб си мислиш, а?! Запитай се Защото си момче, а гей е друга дума, която се обяснява по друг начин
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Цитирай Първоначално написано от sweet_nothings
    Това, което аз мисля може да прозвочи просташки, но е факт! Всички се раждаме бисексуални, но просто родителите ни въспитават по друг начин, защото от страна на обществото, да си бисексуален се смята за нещо лошо.
    В крайна сметка ти избираш какъв да си - да продължиш традицията да си хетеро или пък да си нещо по - различно.
    А сега по твоя проблем Ами мисля, че е нормално да те харесва момичето, ти си красив, чаровен и разбираш най - добре момичетата( ами аз какво не бих дала да имам приятелче като теб)

Колкото и да й е трудно да те разбере, тя рано или късно ще се примири със ситуацията. И ако ти е наистина истинска приятелка няма да те разочарова, просто няма да си тръгне ей така като останалите ти приятелки.
    Смятам, че това е човешко да те харесва. Ти също си човек - т'ва не го забравяй Не си по - различен от останалите, просто сексуалната ти ориентация е друга, но това не е проблем, на някои хора може да им пука, но някой непознат кат те погледне едва ли ще разбере, че си хомо Така, че няма смисъл да се тревожиш толкова, че приятелката ти харесва, и аз харесвам най - добрия си приятел и е нормално. Това, че си гей не те прави по - малко мъж от останалите, нали?! А напротив, защо момичетата се въртят около теб си мислиш, а?! Запитай се Защото си момче, а гей е друга дума, която се обяснява по друг начин
    Благодаря, че ме подкрепи (хуг)
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Това, че си гей не те прави по - малко мъж от останалите, нали?!
    Това вече ме метна в тъч...

ПП. "Това че си прост не те прави по-малко умен от останалите, нали?!".
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Това, че си гей не те прави по - малко мъж от останалите, нали?!
    Това вече ме метна в тъч...

ПП. "Това че си прост не те прави по-малко умен от останалите, нали?!".

ами като се замисля е права. Много маже не могат да свалят нито едно момиче а при мен момичетата ми се лепят хмм.... Дори някои момчета от бившия ми клас искаха да свалят най добрата ми фр и питаха мен за савети :Д:Д:Д....тц тц тц....

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Щом няма лошо да пошляпкаш космато мъжко дупе, що да не си похапнеш малко бяло месце от човек?
    ние жените, като шляпаме вашите космати мъжки дупенца, сме извратени канибали така ли?
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

@dimi: Едва на 15 си, тресат те хормоните, защо по дяволите си си втълпил такова нещо? C'mon, още си малък да гейчасваш. (:

Tова, че си гей не те прави по - малко мъж от останалите, нали?!
    Извинете, кой ще ми дефинира понятията: "по-малко мъж" и "повече мъж"?
    ние жените, като шляпаме вашите космати мъжки дупенца, сме извратени канибали така ли?
    Нормално е жените да пошляпват мъжки дупенца, но виж ако шляпнех/щипнех някоя кака по сочното й, поклащащо се дупе не би било особено в нормите. See?

@CucAgMuH: Мнооого добро сравнение. Човекоядци и гейове. Амин.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?
    ]

1во разбрах, че сам гей....ами просто от малак си падам по момчета...и никога не ме е привличало момиче (луд сам по Bill Kaulitz) като нищо повече от приятелка (единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne .... ).
    2ро осъзнах го на 12
    3ро 1вия ми път с момче беше на 14 бил сам гаже с момче, даже сащата приятелка е била до мен когато едно момче ме нарании и ревах секи ден за него и бях в депресия...тей че би трябвало да знае най-добре за мен ама... офф
    не е важно дали си гей или не просто говори с нея това че сега си гей не винаги по някога просто хормоните удрят погрешно стискам палси знам какво е но при мен е малко по различо защото си падам и по двата пола

Не мога да разбера каква е връзката с повечето коментари и въпроса по-горе.Човека смята,че е гей,ами хубаво,нека си вярва,а 98/100 почват да му се нахвърлят.Ша го биете или кво?....ибаси...К’во им е на гейовете и к’во ви пречи не мога да разбера.Не знам дали това те прави по-малко мъж или не,но определено не те прави по-малко Човек.А някой какво са се разписали като чели добиче им седи на среща.И защо трябва да го е разбирал въобще.Някой са родени да бъдат момичета,за тва че оня горе им е дал п**** никой не е виновен.Като чели повечето сноби със „интелигентните” коментари са перфектни.Ох,недай си боже да си търсим недостатъците,никога няма да му се види края.
    Тая тема ужасно много ме дразни заради шибаните бози които се изляха тука...пфф да ти се додрайфа.Или приемете хората такива каквито са,или не пишете.Аман от простотия и обиди.

По темата:Ако държиш толкова много на приятелството й,по-добре не я забърсвай,пък дано разбере.

Град
    столицата
    [quote="dimi93"]
    Цитирай Първоначално написано от MP
    dimi93,не започвай спор,който не можеш да спечелиш.По-добре спори с някой на твоята възраст,не CucAgMuH е човекът,когото можеш да обориш с толкова глупави и изтъркани,типично гейски аргументи. "Какво ще правиш,ако твоят син е такъв" бла, бла...Самият факт,че половият акт между двама мъже не може да осигури продължаване на потомството го прави ненормален.И не е само това.Това само от биологична гледна точка.Няма нужда да споменаваш и господ,само ще ти кажа,че ако Адам беше гей,нямаше да ни има (въпреки,че не вярвам в тези глупости ) .Защо господ не направи Адам и Евчо,а направи Адам и ЕВА ?Въпросът не е конкретно към теб,а към някой по-възрастен хомосексуалист.Теб дори не те възприемам толкова сериозно.Все още се развиваш,не знаеш какво искаш.И още нещо (този път конкретно към теб),никога не е късно да научиш нещо ново.(визирам правописа)[/quote

no comenr btw защо мразиш скайпа???
    Не мразя скайпа,както не мразя и цигарите.Това обаче не ги прави по-малко вредни.Зависи от човека разбирасе,но скайпът спомага за умствената деградация на поколението.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от L0VeS0Ngs
    Не мога да разбера каква е връзката с повечето коментари и въпроса по-горе.Човека смята,че е гей,ами хубаво,нека си вярва,а 98/100 почват да му се нахвърлят.Ша го биете или кво?....ибаси...К’во им е на гейовете и к’во ви пречи не мога да разбера.Не знам дали това те прави по-малко мъж или не,но определено не те прави по-малко Човек.А някой какво са се разписали като чели добиче им седи на среща.И защо трябва да го е разбирал въобще.Някой са родени да бъдат момичета,за тва че оня горе им е дал п**** никой не е виновен.Като чели повечето сноби със „интелигентните” коментари са перфектни.Ох,недай си боже да си търсим недостатъците,никога няма да му се види края.
    Тая тема ужасно много ме дразни заради шибаните бози които се изляха тука...пфф да ти се додрайфа.Или приемете хората такива каквито са,или не пишете.Аман от простотия и обиди.

По темата:Ако държиш толкова много на приятелството й,по-добре не я забърсвай,пък дано разбере.
    Съветвам те да почетеш малко по-внимателно написаните мнения.Има отговор и на твоите въпроси.Това,че е гей не го прави по-малко човек,прави го по-малко мъж.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Аве ако ми кажете, че гейовете не се болни хора не знам, научно доказано е че сексуалните им влечения са генетично предадени от майката.... Развалени хора!!!

Както вижда, повечето хора са много против гейовете.... И те са хора все пак! Бъдете толерантни! Как бихте се чувствали ако вие бяхте на тяхно място?А иначе по темата: Еми мен ако питаш, говори с нея и и кажи за какво става въпрос, ако не те разбере - Не и давай никакви признци че това е възможно и сама ще те забрави

Цитирай Първоначално написано от MP

Съветвам те да почетеш малко по-внимателно написаните мнения.Има отговор и на твоите въпроси.Това,че е гей не го прави по-малко човек,прави го по-малко мъж.

Прочетох ги Няколко пъти,Внимателно.Става въпрос,че вие се държите се едно не е човек.И аз ви съветвам да си прочетете съветите и да ги пробвате върху себе си,а?

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от L0VeS0Ngs

Незнам момче ли си ли или момиче (предполагам момиче), но ти искаш ли ако живот и здраве имаш деца да растат сред хора, като този индивид, който е създал темата. Ти как ще обясниш на 5 годишното си момченце защо онези батковци на съседния тротоар се целуват. Би ли му казала, че това е нормално и че ако иска и той може да го прави?

Фен
    Град
    Рая
    Ненормална работа на 15 години .. прегледай се

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Не ве аз искам да го видя с приятеля ми ше му покажем нещо
    ха ха ха :Д момичетата от гетото? Знаеш ли ме ти от кой град сам? Каква е компанията ми, че ще говориш момичетата от гетото :Д:Д:Д тц тц тц... аз сам от Варна града с моловете и морето хмм самнявам се да си чувал за него :Д да от тва гето съм аз :Д:Д:Д:Д и ко ще ме прибииш ли? мислиш че се страхувам? м? мислиш, че като съм гей съм беззащитен така ли? Нито знаеш връзките ми нито нищо...ако искаш цялото гей общество във Варна да се обарне срещу теб...а сред тях има доста богати и влиятелни хора .... оф както и да е не ми са занимава с боклуци като теб сигурно си от някакво забутано и заданено село.... ми то си личи по елементарния ти селски манталитет...много хора мислят че гейовете сме надути ами в сравнение с боклуци като теб....ти не заслужаваш дори да ти се изплюя в лицето!!!!

Хаха И аз съм от Варна, само като те сбарат ултрасите те праят леш. ОТделно в даскалото ти не знам какво те правят. НО в моето даскало дето е елитно педалите ядат бой от момичетата

btw, приятелката ти е влюбена в теб защото си педал.

Цитирай Първоначално написано от fc
    btw, приятелката ти е влюбена в теб защото си педал.

Дай да се сабереме тфа лято да го набараме тоя да му покажем МЪЖЕ малко
    Луд ли си, ще ни се смеят, че се занимаваме с такива отрепки.

Град
    В. Търново
    btw, това е най-смешното нещо, което някога съм чел.
    И не визирам проблема на автора, а темата като цяло.
    Толкова прости хора на едно място не съм виждал.
    Не визирам всички, разбира се.
    Първоначално не ми се четеше, понеже подобни педалски истории не ме касаят, но като видях 15 страници и ми стана ясно, че ще е пълно с бисери.И не съм сбъркал ...
    Няма да анализирам всеки прочетен пост, но ще кажа няколко неща ...
    Това, че автора е на 15 няма никакво значение за ориентацията му.Доказано е, че хомосексуализмът е нещо вродено.Просто влеченията към противоположният пол се появяват по различно време.
    После, авторчето ... Или авторката, както искаш.
    Няма да си кривя душата, не го харесвам вашият вид.Но знам, че търсите нормално отношение от хората.Като парадираш с това какъв си, няма да го получиш.А това, че уж си "емо" (макар че съм сигурен, че дори не знаеш какво означава това), ти пречи още повече.
    Подразни ме много един от последните постове на хомо-бандюгата, който тръгна да заплашва ... "Гей-обществото на Варна" ?
    Дришльо, ела да ти покажа Хетеро-обществото на Бургас.
    Града с моловете и морето вика Забавен.
    Как да е ... Да не излезе, че из го храня, макар че не ми дреме.
    Такива като тебе, моето момче, сте за хоспитализиране.Не `щото си педал, а `щото си малоумен.
    Нямам нищо против хомосексуалистите като цяло, стига разбира се да не ми се мяркат много-много пред очите, но мразя простите селяци.
    За съжаление такива индивиди има и на млади години ... То се и видя.
    Айде със здраве ...

ХАХХАХАхахахахаххахха КАЗАХА ЛИ Ти ГО ВЕ АХхахахахаХАХхаххааха

Брао пич.....събираме се 3-ма на едно мнение ;д
    Ако т'ва на подписа ти е вярно, че си на 13... Баси големия отворко дет си
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

е като си гей неможеш да чукаш момиче ли?? пробваи.... може би още не си се ориантирал... не си ли прекалено малак да си гей??? както и да е пробваи може да се откажеш от момчетата.. оспех.. господ е саздал маже и жени демек трябва да си с момиче не с момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си