.
Затворена тема
Страница 11 от 15 ПървиПърви ... 789101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 352
    Цитирай Първоначално написано от faceboy
    е като си гей неможеш да чукаш момиче ли?? пробваи.... може би още не си се ориантирал... не си ли прекалено малак да си гей??? както и да е пробваи може да се откажеш от момчетата.. оспех.. господ е саздал маже и жени демек трябва да си с момиче не с момиче
    Успех бе
    и не разбрах смисъла на т'ва изречение - " трябва да си с момиче не с момиче " ?!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

.. Брат (сестро) , Разбирам те ... Във връзка с приятелката ти .. поговори с нея .. вярно знаеш как да се отнасяш с момичетата .. Кажи и че не те възбуждат момичетата и че не искаш да сте нещо повече от добри приятели .. а пък ако ти се разсърди не се тревожи не е единственото добро момиче на този свят .. А до всички останали които мразят гейовете и мислят че момичетата обичат само тях .. да не обиждат тук .. Аз НЕ съм гей , но като най-добрата ми приятелка е 17годишно момиче и ми дава съвети за всичко .. Така свикнах да съм мил към момичетата .. и всички момичета ме заобичаха .. Така че момчета не се притеснявайте бъдете мили към момичетата и всичко ще е по вода .. и не игнорирайте гейовете и лесбийките те също са хора , макар и да са със други наклонности. Доколкото до теб "бате" давай напред , не ги слушай тук , и не се засягай толкова много ... успех в живота ..
    cc

Цитирай Първоначално написано от phailnoob
    Айде да ходим да бахтем дими93,той даже беше написал къде учи и къде живее в няква друга тема.

аз казвам смърт за гейовете и тва е ше му теглим един як бой и ше го вкараме в правия път

говоря сериозно!
    знаеш ли какво по добре недей се заяжа педал смотан защото не знаеш нищо за него.Много добре го познавам и знам през какви неща е минал така че по добре недеи се заяжда.Само да разбера че нещо ще му направите или сте му направели нз какво ще стане със вас.Нещтасник такъв си ти.
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Почнаха да летят виртуалните шамари

Боят е начин за изглаждане на противоречията между мъже, там където приказките не помагат... В случеят Дими е .... ъъъ... малко далеч от мъж? Абстрахирай се от мъжкото му име(ако го знаеш), изтрий оня мисъл че има мъжки атрибут от главата си и си го представи като една лееееко грозна за твоят вкус, прегракнала жена с адамова ябълка, почитателка на аналният секс. Е, върви ли да я набиеш?

Още по-безсмислено е гореописаното същество да плаши че ще извика други подобни същества, за да дадат отпор на заплахата... Що да е безсмислено ли? Ами някакси изхода ултраси срещу обратни на мен ми се вижда предрешен...

И все пак бих си купил пуканки и да наблюдавам с интерес. Но да ми се джафкате тука из форума кой какъв бил, кого познавал и какви връзки имал... Айде моля ви се... тия с познатите, връзките и заплахите сме ги виждали вече
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?
    ]

.и никога не ме е привличало момиче като нищо повече от приятелка (единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne .... )
    Ееее поне знам,е имаш вкус

Ами виж сега...аз също имам приятел,който е гей...да знаеш,това е гаджето мечта за едно момиче,защото я разбира и така нататък. Поговори с нея,все пак е най-добрата ти приятелка. Опитай се да и обясниш,че вие двамата нямате никакво бъдеще заедно и дори твоите думи да я наранят,поне ще и стане ясно,че вратата е затворена и ще спре да се опитва. След това най-вероятно всичко ще си продължи по старо му. УСПЕХ!

п.п. Не ги слушай другите,които ти се подиграват или те обвиняват. Ти така или инъче не си си го избрал това..така си се родил и нека другите да се информират,че съвсем спокойно може човек да разбере още на 15 какви са му наклонностите!!! Оставете човека намира!

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Цитирай Първоначално написано от sweet_nothings
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    ХАХХАХАхахахахаххахха КАЗАХА ЛИ Ти ГО ВЕ АХхахахахаХАХхаххааха

Брао пич.....събираме се 3-ма на едно мнение ;д
    Ако т'ва на подписа ти е вярно, че си на 13... Баси големия отворко дет си

А не по килерите на леля пенка ше се крия и никой няма да ме знае ти луда ли си ве ? ест че съм на 13.

ПС: ако невярваш да ти дам пик?
    Ами дай да видим Това е ужасно любопитсво
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от pi0neer
    бъди истинско емо.. прережи си вените
    малее мноу си зле...вените ми са рязани рязани над 10 пъти....тц тц тц...ама ти...

а защо можеш да пишеш все още
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от L0VeS0Ngs
    Цитирай Първоначално написано от MP

Съветвам те да почетеш малко по-внимателно написаните мнения.Има отговор и на твоите въпроси.Това,че е гей не го прави по-малко човек,прави го по-малко мъж.

И аз ви съветвам да си прочетете съветите и да ги пробвате върху себе си,а?
    Това е напълно невъзможно,по обясними причини.Какво да прилагам върху себе си?
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    Търново.... Велико Търново
    е хайде сега представи си че си лезбийка с пенис

Цитирай Първоначално написано от kael
    е хайде сега представи си че си лезбийка с пенис
    ако няма да пишеш по темата по добре недей пиши глупости.
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот

Град
    Търново.... Велико Търново
    предлагам решения на проблема ....

Голям фен
    dimi93 пееш ли им "Я елате пиленца при баткооо"

anonymous497065
    Guest
    Прочетох само първата страница, защото все пак са 20 и мнението ми е - внушаваш си.Просто ти се иска да си такъв, какъвто не си, или просто да приличаш на някой (може би "Бил").Нормално е в тази въздраст.

На онея там дето се заядоха и сравняваха канибализма с хомосексуализъм.

Едно е да имаш повече женски хормони, друго е да ти текат лигите по човешко месо.

Да не говорим, че двама кротки гея, които си имат връзка, да кажем, не вредят по никакъв начин на никого... Когато нещо се прави Не-насила, няма никакъв проблем.
    "Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
    Дж. Джеръм

Леле На 15 се има за гей ..... ти на 20 сиг ша си Майкъл Джексън ......
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Molq,ne ironiziraite mom4eto!Bilo to homosexualen ,bi ili hetero vsi4ki sme hora,i sme dlijni da uvajavame predpo4itaniqta na drugiqt.Spored men trqbva da q dripne6 nastrana i to4no i qsno da i kaje6 4e ne te prevli4at momi4eta,i 4e mejdu vas ne6tata prosto nqma da se polu4at za6toto TI samiqt ne jelae6.

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Оффф още ли приказвате по тая тема е... Разбра се, че случая е безнадежден оставяйте го...
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Град
    морската столица
    Гей ми бил аизчукай я тая да видим дали ше си гей..

ps:кака псуваш..бахти нормалния,бахти хетерото..тос не е добре

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

И как мамка му се на гейовете се лепят.... Ша зема и аз да стана гей Пич не го приемай лично ма от ся ти каам че не си мой тип
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от nimfernal
    И как мамка му се на гейовете се лепят.... Ша зема и аз да стана гей Пич не го приемай лично ма от ся ти каам че не си мой тип
    Е ти пък направо го отчай момчето
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Цитирай Първоначално написано от DonnerWetter
    Прочетох само първата страница, защото все пак са 20 и мнението ми е - внушаваш си.Просто ти се иска да си такъв, какъвто не си, или просто да приличаш на някой (може би "Бил").Нормално е в тази въздраст.
    Ти па да не излезе психолог

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Шляп

Бате ви обещава и се забавя(напиха ме, не съм виновен [-o< ), но не забравя. Тъй като никой не се реши да даде дефиниция на "извратен" от акредитиран източник, а аз се докопах до семейната бибилиотека, ето ви:

Източник: Тълковен речник на съвременният български език

Отговорен редактор: доц. д.ф.н. Стоян Буров
    Автори: 4-5 доцента и професори, не ми се преписват толкова имена

Извратен(извратена, извратено, мн.ч. извратени, прил.) -

1. Който е физиологически и/или нравствено противоестествен.
    2. Който е преиначен, изопачен.

За мен е ОЧЕВАДНО и по двете точки. Ако сте здраво мислещ човек, и за вас е така, но имайки предвид образователната система - няма да се учудя ако не се съгласите Спокойно не е нужно да ми го казвате - то си е за вас.

Ето и дефиниция на "нормално" според същият речник:

Нормален(нормална, нормално, мн.ч. нормални, прил.)

1. Който е съобразен с нормата.
    2. Който е здрав психически.

За писихическото здраве на хомосесуалистите ще трябва да ви препиша университетски учебник по психология от около 1500 страници(въпреки че е някъде тук ме мързи да го търся, а пък да ви го преписвам - дума да не става...). Вместо това ще се концентрираме върху точка първа. Какво е "норма" ? Дефиниция според същият тълковен речник:

Норма(мн.ч. норми, ж.)

1. Правило, канон, установен ред, узаконено положение.
    2. Установена средна стойност за нещо.

Вместо да се занимавам с обширната точка първа, ще мина на точка втора. Установената средна стойност за мъжката сексуална ориентация е хетеросексуализъм, доколкото ми е ясно. С елементарни дедуктивни заключения стигаме до извода че хомосексуализма не е нормален. Все пак, за да няма объркване, правим двойна проверка. Какво е "ненормален"(обратното на нормален)? Според същият речник:

Ненормален(ненормална, ненормално, мн.ч. ненормални, прил.)

1. Който не е нормален, отклонява се от нормата.
    2. Който е душевно болен, психически неуравновесен.
    3. Същ.Разг. Луд човек.

Обобщаваме - да си педераст не е нормално, но пък е извратено, според значенията на думите в българският език. По същите критерии не е нормално да си канибал, но пък е извратено. Също така не е нормално да си содомит, некрофил или педофил - извратено е. Който му се спори - да открие професорите и доцентите писали речника, както и издателството, плюс държавните органи допуснали издаването му като официален български речник.

ПП. Тълковният речник е използвал за база 6 различни тълковни речници(издадени преди него), 4 правописни речника, и 19 други речници(включително речници на чуждите думи, синонимни речници, етимологични речници, паронимни речници и речник на съкращенията в българският език). По някаква може би необяснима за вас причина, аз му имам доверие

ППП. Ае Дими, така и не каза как се развиха нещата с това момиченце Почвам да си мисля че си пуснал темата само за да задоволиш нуждата си от внимание
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Аве ако ми кажете, че гейовете не се болни хора не знам, научно доказано е че сексуалните им влечения са генетично предадени от майката.... Развалени хора!!!
    Тази дефениция за болните хора отпадна много отдавна! Не са болни хора, нито различни!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Шляп

Бате ви обещава и се забавя(напиха ме, не съм виновен [-o< ), но не забравя. Тъй като никой не се реши да даде дефиниция на "извратен" от акредитиран източник, а аз се докопах до семейната бибилиотека, ето ви:

Източник: Тълковен речник на съвременният български език

Отговорен редактор: доц. д.ф.н. Стоян Буров
    Автори: 4-5 доцента и професори, не ми се преписват толкова имена

Извратен(извратена, извратено, мн.ч. извратени, прил.) -

1. Който е физиологически и/или нравствено противоестествен.
    2. Който е преиначен, изопачен.

За мен е ОЧЕВАДНО и по двете точки. Ако сте здраво мислещ човек, и за вас е така, но имайки предвид образователната система - няма да се учудя ако не се съгласите Спокойно не е нужно да ми го казвате - то си е за вас.

Ето и дефиниция на "нормално" според същият речник:

Нормален(нормална, нормално, мн.ч. нормални, прил.)

1. Който е съобразен с нормата.
    2. Който е здрав психически.

За писихическото здраве на хомосесуалистите ще трябва да ви препиша университетски учебник по психология от около 1500 страници(въпреки че е някъде тук ме мързи да го търся, а пък да ви го преписвам - дума да не става...). Вместо това ще се концентрираме върху точка първа. Какво е "норма" ? Дефиниция според същият тълковен речник:

Норма(мн.ч. норми, ж.)

1. Правило, канон, установен ред, узаконено положение.
    2. Установена средна стойност за нещо.

Вместо да се занимавам с обширната точка първа, ще мина на точка втора. Установената средна стойност за мъжката сексуална ориентация е хетеросексуализъм, доколкото ми е ясно. С елементарни дедуктивни заключения стигаме до извода че хомосексуализма не е нормален. Все пак, за да няма объркване, правим двойна проверка. Какво е "ненормален"(обратното на нормален)? Според същият речник:

Ненормален(ненормална, ненормално, мн.ч. ненормални, прил.)

1. Който не е нормален, отклонява се от нормата.
    2. Който е душевно болен, психически неуравновесен.
    3. Същ.Разг. Луд човек.

Обобщаваме - да си гей не е нормално, но пък е извратено, според значенията на думите в българският език. По същите критерии не е нормално да си канибал, но пък е извратено. Също така не е нормално да си содомит, некрофил или педофил - извратено е. Който му се спори - да открие професорите и доцентите писали речника, както и издателството, плюс държавните органи допуснали издаването му като официален български речник.

ПП. Тълковният речник е използвал за база 6 различни тълковни речници(издадени преди него), 4 правописни речника, и 19 други речници(включително речници на чуждите думи, синонимни речници, етимологични речници, паронимни речници и речник на съкращенията в българският език). По някаква може би необяснима за вас причина, аз му имам доверие

ППП. Ае Дими, така и не каза как се развиха нещата с това момиченце Почвам да си мисля че си пуснал темата само за да задоволиш нуждата си от внимание
    Нямам нужда от внимание 1во на 1во. Отчуждихме се с аверката, вече не сме толкова близки почти не излизаме не чатим по скайп. Аи тя разправя на ляво и дясно, че е искала да ме промени, не че е имала чуства към мен. Странния вапрос е защо точно мен след като в компанията има още един гей (който е толкоз противен, че аз самия искам да му забия 1)......та зако не се опита да промени него???
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    страшно зле си !
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове