- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.
Успех беПървоначално написано от faceboy
![]()
и не разбрах смисъла на т'ва изречение - " трябва да си с момиче не с момиче " ?!![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
.. Брат (сестро) , Разбирам те ... Във връзка с приятелката ти .. поговори с нея .. вярно знаеш как да се отнасяш с момичетата .. Кажи и че не те възбуждат момичетата и че не искаш да сте нещо повече от добри приятели .. а пък ако ти се разсърди не се тревожи не е единственото добро момиче на този свят .. А до всички останали които мразят гейовете и мислят че момичетата обичат само тях .. да не обиждат тук .. Аз НЕ съм гей , но като най-добрата ми приятелка е 17годишно момиче и ми дава съвети за всичко .. Така свикнах да съм мил към момичетата .. и всички момичета ме заобичаха .. Така че момчета не се притеснявайте бъдете мили към момичетата и всичко ще е по вода .. и не игнорирайте гейовете и лесбийките те също са хора , макар и да са със други наклонности. Доколкото до теб "бате" давай напред , не ги слушай тук , и не се засягай толкова много ... успех в живота ..![]()
cc
знаеш ли какво по добре недей се заяжа педал смотан защото не знаеш нищо за него.Много добре го познавам и знам през какви неща е минал така че по добре недеи се заяжда.Само да разбера че нещо ще му направите или сте му направели нз какво ще стане със вас.Нещтасник такъв си ти.Първоначално написано от phailnoob
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот
Почнаха да летят виртуалните шамари
Боят е начин за изглаждане на противоречията между мъже, там където приказките не помагат... В случеят Дими е .... ъъъ... малко далеч от мъж? Абстрахирай се от мъжкото му име(ако го знаеш), изтрий оня мисъл че има мъжки атрибут от главата си и си го представи като една лееееко грозна за твоят вкус, прегракнала жена с адамова ябълка, почитателка на аналният секс. Е, върви ли да я набиеш?
Още по-безсмислено е гореописаното същество да плаши че ще извика други подобни същества, за да дадат отпор на заплахата... Що да е безсмислено ли? Ами някакси изхода ултраси срещу обратни на мен ми се вижда предрешен...
И все пак бих си купил пуканки и да наблюдавам с интерес.Но да ми се джафкате тука из форума кой какъв бил, кого познавал и какви връзки имал... Айде моля ви се... тия с познатите, връзките и заплахите сме ги виждали вече
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Ееее поне знам,е имаш вкусПървоначално написано от dimi93
![]()
![]()
Ами виж сега...аз също имам приятел,който е гей...да знаеш,това е гаджето мечта за едно момиче,защото я разбира и така нататък. Поговори с нея,все пак е най-добрата ти приятелка.Опитай се да и обясниш,че вие двамата нямате никакво бъдеще заедно и дори твоите думи да я наранят,поне ще и стане ясно,че вратата е затворена и ще спре да се опитва. След това най-вероятно всичко ще си продължи по старо му. УСПЕХ!
п.п. Не ги слушай другите,които ти се подиграват или те обвиняват. Ти така или инъче не си си го избрал това..така си се родил и нека другите да се информират,че съвсем спокойно може човек да разбере още на 15 какви са му наклонностите!!! Оставете човека намира!![]()
Ами дай да видимПървоначално написано от Jingles
Това е ужасно любопитсво
![]()
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Първоначално написано от dimi93
а защо можеш да пишеш все още![]()
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Това е напълно невъзможно,по обясними причини.Какво да прилагам върху себе си?Първоначално написано от L0VeS0Ngs
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
е хайде сега представи си че си лезбийка с пенис
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ако няма да пишеш по темата по добре недей пиши глупости.Първоначално написано от kael
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот
предлагам решения на проблема ....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
dimi93 пееш ли им "Я елате пиленца при баткооо"
Прочетох само първата страница, защото все пак са 20 и мнението ми е - внушаваш си.Просто ти се иска да си такъв, какъвто не си, или просто да приличаш на някой (може би "Бил").Нормално е в тази въздраст.
На онея там дето се заядоха и сравняваха канибализма с хомосексуализъм.
Едно е да имаш повече женски хормони, друго е да ти текат лигите по човешко месо.
Да не говорим, че двама кротки гея, които си имат връзка, да кажем, не вредят по никакъв начин на никого... Когато нещо се прави Не-насила, няма никакъв проблем.
"Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
Дж. Джеръм
ЛелеНа 15 се има за гей ..... ти на 20 сиг ша си Майкъл Джексън ......
You believe but what you see
You receive but what you give
Molq,ne ironiziraite mom4eto!Bilo to homosexualen ,bi ili hetero vsi4ki sme hora,i sme dlijni da uvajavame predpo4itaniqta na drugiqt.Spored men trqbva da q dripne6 nastrana i to4no i qsno da i kaje6 4e ne te prevli4at momi4eta,i 4e mejdu vas ne6tata prosto nqma da se polu4at za6toto TI samiqt ne jelae6.![]()
Оффф още ли приказвате по тая тема е... Разбра се, че случая е безнадежден оставяйте го...
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Гей ми бил аизчукай я тая да видим дали ше си гей..
ps:кака псуваш..бахти нормалния,бахти хетерото..тос не е добре![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
И как мамка му се на гейовете се лепят.... Ша зема и аз да стана гей![]()
Пич не го приемай лично ма от ся ти каам че не си мой тип
![]()
You believe but what you see
You receive but what you give
Е ти пък направо го отчай момчетоПървоначално написано от nimfernal
![]()
![]()
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Ти па да не излезе психологПървоначално написано от DonnerWetter
![]()
![]()
Шляп
Бате ви обещава и се забавя(напиха ме, не съм виновен [-o< ), но не забравя. Тъй като никой не се реши да даде дефиниция на "извратен" от акредитиран източник, а аз се докопах до семейната бибилиотека, ето ви:
Източник: Тълковен речник на съвременният български език
Отговорен редактор: доц. д.ф.н. Стоян Буров
Автори: 4-5 доцента и професори, не ми се преписват толкова имена
Извратен(извратена, извратено, мн.ч. извратени, прил.) -
1. Който е физиологически и/или нравствено противоестествен.
2. Който е преиначен, изопачен.
За мен е ОЧЕВАДНО и по двете точки. Ако сте здраво мислещ човек, и за вас е така, но имайки предвид образователната система - няма да се учудя ако не се съгласитеСпокойно не е нужно да ми го казвате - то си е за вас.
Ето и дефиниция на "нормално" според същият речник:
Нормален(нормална, нормално, мн.ч. нормални, прил.)
1. Който е съобразен с нормата.
2. Който е здрав психически.
За писихическото здраве на хомосесуалистите ще трябва да ви препиша университетски учебник по психология от около 1500 страници(въпреки че е някъде тук ме мързи да го търся, а пък да ви го преписвам - дума да не става...). Вместо това ще се концентрираме върху точка първа. Какво е "норма" ? Дефиниция според същият тълковен речник:
Норма(мн.ч. норми, ж.)
1. Правило, канон, установен ред, узаконено положение.
2. Установена средна стойност за нещо.
Вместо да се занимавам с обширната точка първа, ще мина на точка втора. Установената средна стойност за мъжката сексуална ориентация е хетеросексуализъм, доколкото ми е ясно. С елементарни дедуктивни заключения стигаме до извода че хомосексуализма не е нормален. Все пак, за да няма объркване, правим двойна проверка. Какво е "ненормален"(обратното на нормален)? Според същият речник:
Ненормален(ненормална, ненормално, мн.ч. ненормални, прил.)
1. Който не е нормален, отклонява се от нормата.
2. Който е душевно болен, психически неуравновесен.
3. Същ.Разг. Луд човек.
Обобщаваме - да си педераст не е нормално, но пък е извратено, според значенията на думите в българският език. По същите критерии не е нормално да си канибал, но пък е извратено. Също така не е нормално да си содомит, некрофил или педофил - извратено е. Който му се спори - да открие професорите и доцентите писали речника, както и издателството, плюс държавните органи допуснали издаването му като официален български речник.
ПП. Тълковният речник е използвал за база 6 различни тълковни речници(издадени преди него), 4 правописни речника, и 19 други речници(включително речници на чуждите думи, синонимни речници, етимологични речници, паронимни речници и речник на съкращенията в българският език). По някаква може би необяснима за вас причина, аз му имам доверие
ППП. Ае Дими, така и не каза как се развиха нещата с това момиченцеПочвам да си мисля че си пуснал темата само за да задоволиш нуждата си от внимание
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Тази дефениция за болните хора отпадна много отдавна! Не са болни хора, нито различни!Първоначално написано от fc
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Нямам нужда от внимание 1во на 1во. Отчуждихме се с аверката, вече не сме толкова близки почти не излизаме не чатим по скайп. Аи тя разправя на ляво и дясно, че е искала да ме промени, не че е имала чуства към мен. Странния вапрос е защо точно мен след като в компанията има още един гей (който е толкоз противен, че аз самия искам да му забия 1)......та зако не се опита да промени него???Първоначално написано от CucAgMuH
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
страшно зле си !
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii