- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.
Защо, защо, защо по дяволите????!?Първоначално написано от dimi93
Ами защото ти сам каза, че сте най - добри приятели и тя явно не е разбрала кое е най - доброто за теб, променила си е решението, искала е да си щастлив, а то станало точно обратното.
Времето ще покаже, дали ще се сдобрите или ще се отчуждите още повече един от друг. Опитай се да поговориш с нея, все пак нз... ако ти не опиташ да си я върнеш като приятелка, тя никога няма да се върне от само себе си !
Желая ти успех! ; )
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Мдам, въпросът е добър. Що не се опитва да ви промени и двамата, ами само теб?Първоначално написано от dimi93
Гледай сега, аз ще размишлявам пишейки - предполагам ще ти хрумнат няколко интересни неща - надявам се полезни
Като начало - ти си обратен, което ще рече че не си падаш по момичета. Само това е предтекст момичетата да се чувстват по-спокойни с теб, отколкото с някое момче. Отпадат една камара притеснения, да не изброявам - момичетата си знаят. След като се чувстват по-спокойни, те те чувстват и по-близък, като евентуално започват да ти споделят повече, отколкото на някой от когото изпитват леко притеснение("той сега какво ще си помисли"... и тем подобни).
Естествено, когато знаеш за някого повече - можеш да се държиш по-добре с него и да го караш да се чувства по-добре. Знаеш например че не му харесва чалга, следователно няма да го тикаш да ходи по чалга заведения(бегъл пример... по принцип става въпрос за по-лични неща, които не се споделят с кой да е).
Разбира се, в един момент идва следното положение - ти се държиш добре с момичето Х, разбираш го и го караш да се чувства удобно. Има ти пълно доверие. Перфектният човек за нея. Че има и физическите предпоставки(т.е. мъжки полов орган, колкото и грубо да ви звучи). И в този момент момичето решава да се пробва.
Но ситуацията е следната - ти ако се промениш, ще станеш като останалите мъже... което ще унищожи това което я е накарало да те хареса?(предполагам...)
Сега разбираш ли защо се опитва да промени само теб, а не и двама ви?![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
стига ве да си геи не е на добре , бас държа че си осазнал че си геи кат оси почнал да слушаш еитеия FAG's от токио (дрифт) хотел![]()
Тва ЕМО ви проми мозъците като станете по големи ше съжалявате че сте били такива олигофрени ... вместо да обичате живота и да си прайте кефа те тръгнали да си режат шибаните вени и да се депресират за най различни простотии ... гей бил ми добре пожелавам ти щастлив гейски живот не че имам нещо против гейовете ... на 15 години не вярвам да си много ориентиран какво наистина искаш ..
или чакайте малко .......от тва което разбрах досега.. щото не съм толкова луда да прочета всички тия страници е че
лапето е 15 годишен гей в който се е влюбила най добрата му приятелка обаче той не можел да и обърне внимание щото можело до изчука само едно същество от женски род Аврилката ... иначе ако решил е способен да си хване която поиска .. Емо е ... слуша Токио Хотел те всички емота слушат ТХ въпреки че групата не са Емота ... рязал си вените над 10 пъти и се чуди как да разкара тва момиче .. спокойно вее брат остави я все някога ще и дойде акъла естествено ако нее малоумна като тебе.
И що все имам чувството че темата е ебавка
е ок и ебавка да е наистина ги има такива ...
На 12 разбрал, че е пеееераст, на 14 го ебали отзад , Майко Мила![]()
Съвет № 1 - Ходи на психиатър.
Съвет № 2 - Намери някоя скала, ама по - висока, и рипай смело.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ей, спри да нападаш хората бе! Всеки си има собствено лично мнение!Първоначално написано от youRprincesS
![]()
.. По темата подкрепям sarfi с две ръце !!!
И все пак защо да не осъзнава, че е педал като е на 15? Ами ако още от най-ранна възраст му е ставал пишока от другарчетата-момченца в детската градина? Не ми се вижда нещо невъзможно.
Друг е въпроса, че може и да търси внимание/бунт/скандал, както всеки пубер. И че темата вероятно е ебавка.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
димиии димиии...
ах дими дими моя малка дими![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ако и тя е с обърната резба няма да има много смисъл не мислиш ли?Първоначално написано от ThisIsMe
Ами виж какво кофти е положението няма как,обаче няма ти да се жертваш за да не нараниш някой си.Кажи и го направо.Както казват - Истината боли,но лъжата боли повече.
Първоначално написано от angellove
Темата е ебавка ![/quote]Първоначално написано от justbebsi
и сами се досетихме![]()
ROFL...И онез са изнизаха.... Тей че мене не ме е срам, а се гордея с това.![]()
![]()
Брат, да не земеш да се обидиш нещо, гледам, че 500 души се изредиха да те нахранят. Ама...
Емо от далиеко, пред мацки му е миеко.![]()
Аве хора какво ви става как от малък ще знаеш че си такъв живота е пред теб вземи се в ръце и спри да се заблуждаваш ... момичето ти се слага взимая щом ти е наи добрата приятелка значи малко или много я харесваш и ще можеш да го вдигнеш мисли само за нея не за глупостите които мислиш ся ... Как се заблуждавате така ... аи като си бил малък си се заблуждавал време е да си отвориш очите и другото как приемат вашите че си "гей" ще ги вкараш в болница ако не ти баща ти ще вкара теб
често ти казвам за съм твърдо против тези работи ... щом господ ти е дал "_І_" значи трябва да го използаш по предназначение а не само да ти виси в някои от крачолите ...
П.С. Живеем в свободна страна но виж се замисли за живота си и не изтърваи възможността да влезеш в правия път с това момиче което ти се предлага и за което твърдиш че ти е най добрата приятелка ...![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
Дими ви искаше помощ а вие какво направихте осрахте темата,като мразите гейове по добре си направере друга тема и там спорете.Тва не е тема за да пишете кой мрази и кой не като искате да спорите правете си тема и там спорете колкото искате.Така че по добре спри да пишеш глупости.Първоначално написано от Jingles
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот
(puke) Само като гледам снимката ти на това момче-момиче и ми се повръща,но ще го преглътна заради момичето,което е влюебено в теб,защото моя най-добър приятетел същи е гей.Единственият начин е да седнеш и да поговориш с момичето.Щом сте най-добри приятели трябва да те разбере.Само внимавай как ще го кажеш.Обясни и,че в нея няма нещо,което да те отблъсква и ,че си адски горд момиче като нея да е твоя приятелка.
Първ0 - м0мичетата явн0 мн си падат по теб .. тфа означава че си привлекателен .. : )
Вт0ро - ние [момичетата] мислим че може всичко да променим,а то не винаги е така ..
Трет0- моят съвет е да се оставиш на течението .. предполагам че момичето е хлътнала по теб, но ние сме непостоянни днес ти утре съседа .. така че мисля че всяко чудо е за 3 дни .. : )
П.С. дано да съм помогнала : ) успех ..![]()
Още ли я бутате тая тема...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нямам думи! Еее, за кво го обиждате? Ми ай поставете се на неговото място да видите кво е ... ееееее![]()
Според мен 'момчето' просто си прави реклама и търси единоПишленици![]()
Бахти гейовете, тия така ги мраза, сори за злобата ама ша ви кажа едно ве - хората затва са създадени мъжът да е с жена, не ни е създал да сме мъж с мъж и жена с жена затва и половите органи на мъжа и жената пасват по-ясно е от бял ден а тее болни мозъци дет харесват хора от същия пол да хоат се гръмнат, гейове ми били - нещастници. Изобщо не се мяркайте ами се лекувайте от тая 'педалска' болест.![]()