.
Затворена тема
Страница 12 от 15 ПървиПърви ... 289101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 352
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Шляп

Бате ви обещава и се забавя(напиха ме, не съм виновен [-o< ), но не забравя. Тъй като никой не се реши да даде дефиниция на "извратен" от акредитиран източник, а аз се докопах до семейната бибилиотека, ето ви:

Източник: Тълковен речник на съвременният български език

Отговорен редактор: доц. д.ф.н. Стоян Буров
    Автори: 4-5 доцента и професори, не ми се преписват толкова имена

Извратен(извратена, извратено, мн.ч. извратени, прил.) -

1. Който е физиологически и/или нравствено противоестествен.
    2. Който е преиначен, изопачен.

За мен е ОЧЕВАДНО и по двете точки. Ако сте здраво мислещ човек, и за вас е така, но имайки предвид образователната система - няма да се учудя ако не се съгласите Спокойно не е нужно да ми го казвате - то си е за вас.

Ето и дефиниция на "нормално" според същият речник:

Нормален(нормална, нормално, мн.ч. нормални, прил.)

1. Който е съобразен с нормата.
    2. Който е здрав психически.

За писихическото здраве на хомосесуалистите ще трябва да ви препиша университетски учебник по психология от около 1500 страници(въпреки че е някъде тук ме мързи да го търся, а пък да ви го преписвам - дума да не става...). Вместо това ще се концентрираме върху точка първа. Какво е "норма" ? Дефиниция според същият тълковен речник:

Норма(мн.ч. норми, ж.)

1. Правило, канон, установен ред, узаконено положение.
    2. Установена средна стойност за нещо.

Вместо да се занимавам с обширната точка първа, ще мина на точка втора. Установената средна стойност за мъжката сексуална ориентация е хетеросексуализъм, доколкото ми е ясно. С елементарни дедуктивни заключения стигаме до извода че хомосексуализма не е нормален. Все пак, за да няма объркване, правим двойна проверка. Какво е "ненормален"(обратното на нормален)? Според същият речник:

Ненормален(ненормална, ненормално, мн.ч. ненормални, прил.)

1. Който не е нормален, отклонява се от нормата.
    2. Който е душевно болен, психически неуравновесен.
    3. Същ.Разг. Луд човек.

Обобщаваме - да си гей не е нормално, но пък е извратено, според значенията на думите в българският език. По същите критерии не е нормално да си канибал, но пък е извратено. Също така не е нормално да си содомит, некрофил или педофил - извратено е. Който му се спори - да открие професорите и доцентите писали речника, както и издателството, плюс държавните органи допуснали издаването му като официален български речник.

ПП. Тълковният речник е използвал за база 6 различни тълковни речници(издадени преди него), 4 правописни речника, и 19 други речници(включително речници на чуждите думи, синонимни речници, етимологични речници, паронимни речници и речник на съкращенията в българският език). По някаква може би необяснима за вас причина, аз му имам доверие

ППП. Ае Дими, така и не каза как се развиха нещата с това момиченце Почвам да си мисля че си пуснал темата само за да задоволиш нуждата си от внимание
    Нямам нужда от внимание 1во на 1во. Отчуждихме се с аверката, вече не сме толкова близки почти не излизаме не чатим по скайп. Аи тя разправя на ляво и дясно, че е искала да ме промени, не че е имала чуства към мен. Странния вапрос е защо точно мен след като в компанията има още един гей (който е толкоз противен, че аз самия искам да му забия 1)......та зако не се опита да промени него???
    Защо, защо, защо по дяволите????!?
    Ами защото ти сам каза, че сте най - добри приятели и тя явно не е разбрала кое е най - доброто за теб, променила си е решението, искала е да си щастлив, а то станало точно обратното.
    Времето ще покаже, дали ще се сдобрите или ще се отчуждите още повече един от друг. Опитай се да поговориш с нея, все пак нз... ако ти не опиташ да си я върнеш като приятелка, тя никога няма да се върне от само себе си !
    Желая ти успех! ; )
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Нямам нужда от внимание 1во на 1во. Отчуждихме се с аверката, вече не сме толкова близки почти не излизаме не чатим по скайп. Аи тя разправя на ляво и дясно, че е искала да ме промени, не че е имала чуства към мен. Странния вапрос е защо точно мен след като в компанията има още един гей (който е толкоз противен, че аз самия искам да му забия 1)......та зако не се опита да промени него???
    Мдам, въпросът е добър. Що не се опитва да ви промени и двамата, ами само теб?

Гледай сега, аз ще размишлявам пишейки - предполагам ще ти хрумнат няколко интересни неща - надявам се полезни

Като начало - ти си обратен, което ще рече че не си падаш по момичета. Само това е предтекст момичетата да се чувстват по-спокойни с теб, отколкото с някое момче. Отпадат една камара притеснения, да не изброявам - момичетата си знаят. След като се чувстват по-спокойни, те те чувстват и по-близък, като евентуално започват да ти споделят повече, отколкото на някой от когото изпитват леко притеснение("той сега какво ще си помисли"... и тем подобни).

Естествено, когато знаеш за някого повече - можеш да се държиш по-добре с него и да го караш да се чувства по-добре. Знаеш например че не му харесва чалга, следователно няма да го тикаш да ходи по чалга заведения(бегъл пример... по принцип става въпрос за по-лични неща, които не се споделят с кой да е).

Разбира се, в един момент идва следното положение - ти се държиш добре с момичето Х, разбираш го и го караш да се чувства удобно. Има ти пълно доверие. Перфектният човек за нея. Че има и физическите предпоставки(т.е. мъжки полов орган, колкото и грубо да ви звучи ). И в този момент момичето решава да се пробва.

Но ситуацията е следната - ти ако се промениш, ще станеш като останалите мъже... което ще унищожи това което я е накарало да те хареса?(предполагам...)

Сега разбираш ли защо се опитва да промени само теб, а не и двама ви?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

стига ве да си геи не е на добре , бас държа че си осазнал че си геи кат оси почнал да слушаш еитеия FAG's от токио (дрифт) хотел

Тва ЕМО ви проми мозъците като станете по големи ше съжалявате че сте били такива олигофрени ... вместо да обичате живота и да си прайте кефа те тръгнали да си режат шибаните вени и да се депресират за най различни простотии ... гей бил ми добре пожелавам ти щастлив гейски живот не че имам нещо против гейовете ... на 15 години не вярвам да си много ориентиран какво наистина искаш ..
    или чакайте малко .......от тва което разбрах досега.. щото не съм толкова луда да прочета всички тия страници е че
    лапето е 15 годишен гей в който се е влюбила най добрата му приятелка обаче той не можел да и обърне внимание щото можело до изчука само едно същество от женски род Аврилката ... иначе ако решил е способен да си хване която поиска .. Емо е ... слуша Токио Хотел те всички емота слушат ТХ въпреки че групата не са Емота ... рязал си вените над 10 пъти и се чуди как да разкара тва момиче .. спокойно вее брат остави я все някога ще и дойде акъла естествено ако нее малоумна като тебе.
    И що все имам чувството че темата е ебавка
    е ок и ебавка да е наистина ги има такива ...

Град
    София
    На 12 разбрал, че е пеееераст, на 14 го ебали отзад , Майко Мила

Съвет № 1 - Ходи на психиатър.

Съвет № 2 - Намери някоя скала, ама по - висока, и рипай смело.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

...а тя е мисс бг 2009 [/quote] Темата е ебавка !

Цитирай Първоначално написано от youRprincesS
    sarfi, жалък си ти бе, боклук такъв ! Я върви да си гледаш скапания живот и остави другите, комплексиран злобар!
    Ей, спри да нападаш хората бе! Всеки си има собствено лично мнение!
    .. По темата подкрепям sarfi с две ръце !!!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    И все пак защо да не осъзнава, че е педал като е на 15? Ами ако още от най-ранна възраст му е ставал пишока от другарчетата-момченца в детската градина? Не ми се вижда нещо невъзможно.

Друг е въпроса, че може и да търси внимание/бунт/скандал, както всеки пубер. И че темата вероятно е ебавка.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

димиии димиии...

Супер фен Аватара на FancyGirl
    ах дими дими моя малка дими
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    според мен се ебаваш.Кое нормално момиче ще иска да бъде с гей,при условие че знае ,че си такъв.(освен ако и тя е с обърната резба)
    Ако и тя е с обърната резба няма да има много смисъл не мислиш ли?

Ами виж какво кофти е положението няма как,обаче няма ти да се жертваш за да не нараниш някой си.Кажи и го направо.Както казват - Истината боли,но лъжата боли повече.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Цитирай Първоначално написано от justbebsi
    ...а тя е мисс бг 2009
    Темата е ебавка ![/quote]

и сами се досетихме

И онез са изнизаха.... Тей че мене не ме е срам, а се гордея с това.
    ROFL...

Брат, да не земеш да се обидиш нещо, гледам, че 500 души се изредиха да те нахранят. Ама...

Емо от далиеко, пред мацки му е миеко.

Град
    Където сваря
    Аве хора какво ви става как от малък ще знаеш че си такъв живота е пред теб вземи се в ръце и спри да се заблуждаваш ... момичето ти се слага взимая щом ти е наи добрата приятелка значи малко или много я харесваш и ще можеш да го вдигнеш мисли само за нея не за глупостите които мислиш ся ... Как се заблуждавате така ... аи като си бил малък си се заблуждавал време е да си отвориш очите и другото как приемат вашите че си "гей" ще ги вкараш в болница ако не ти баща ти ще вкара теб често ти казвам за съм твърдо против тези работи ... щом господ ти е дал "_І_" значи трябва да го използаш по предназначение а не само да ти виси в някои от крачолите ...

П.С. Живеем в свободна страна но виж се замисли за живота си и не изтърваи възможността да влезеш в правия път с това момиче което ти се предлага и за което твърдиш че ти е най добрата приятелка ...
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    Shove IT
    Да те изнасили пиян скинар, дано!

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Цитирай Първоначално написано от Jericho
    И онез са изнизаха.... Тей че мене не ме е срам, а се гордея с това.
    ROFL...

Брат, да не земеш да се обидиш нещо, гледам, че 500 души се изредиха да те нахранят. Ама...

Емо от далиеко, пред мацки му е миеко.
    Вие да не сте от един вид. "Да не земеш да се обидиш?....." ОМФГ ДА СЕ ОБИДИШ МОЩНО ВЕ! Ае дано умреш бавно и болезенено ве! Да ти пикам на гей-обществото ве!КОМПЛЕКСАР ПРОС!Кфо ве?! Нещо ше ми кажеш ли ма?а? ае ве гей насран ае ве....лелелелееееее (НА ГЕЯ ДИМИ ГОВОРЯ)

УМРИ БЪРЗО! НИЕ МРАЗИМ ГЕЙОВЕ! НИЕ УБИВАМЕ ГЕЙОВЕ!
    Дими ви искаше помощ а вие какво направихте осрахте темата,като мразите гейове по добре си направере друга тема и там спорете.Тва не е тема за да пишете кой мрази и кой не като искате да спорите правете си тема и там спорете колкото искате.Така че по добре спри да пишеш глупости.
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот

(puke) Само като гледам снимката ти на това момче-момиче и ми се повръща,но ще го преглътна заради момичето,което е влюебено в теб,защото моя най-добър приятетел същи е гей.Единственият начин е да седнеш и да поговориш с момичето.Щом сте най-добри приятели трябва да те разбере.Само внимавай как ще го кажеш.Обясни и,че в нея няма нещо,което да те отблъсква и ,че си адски горд момиче като нея да е твоя приятелка.

Голям фен Аватара на Slobbery

Първ0 - м0мичетата явн0 мн си падат по теб .. тфа означава че си привлекателен .. : )
    Вт0ро - ние [момичетата] мислим че може всичко да променим,а то не винаги е така ..
    Трет0- моят съвет е да се оставиш на течението .. предполагам че момичето е хлътнала по теб, но ние сме непостоянни днес ти утре съседа .. така че мисля че всяко чудо е за 3 дни .. : )
    П.С. дано да съм помогнала : ) успех ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Още ли я бутате тая тема...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Нямам думи! Еее, за кво го обиждате? Ми ай поставете се на неговото място да видите кво е ... ееееее

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Според мен 'момчето' просто си прави реклама и търси единоПишленици

Това нещо кога ще бъде изтрито?

Повече от фен
    Бахти гейовете, тия така ги мраза, сори за злобата ама ша ви кажа едно ве - хората затва са създадени мъжът да е с жена, не ни е създал да сме мъж с мъж и жена с жена затва и половите органи на мъжа и жената пасват по-ясно е от бял ден а тее болни мозъци дет харесват хора от същия пол да хоат се гръмнат, гейове ми били - нещастници. Изобщо не се мяркайте ами се лекувайте от тая 'педалска' болест.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си