.
Затворена тема
Страница 13 от 15 ПървиПърви ... 39101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 352
    Модератори може да истриете тази тема вече!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    По балкана някъде..
    ДА.. Колко още месеца мислите да се върти + че вече са само малумни коментари...
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ПХахахаха

Информативно били каулиц е по-скоро момиче.....
    а ти си по скоро хермафродит
    Кой на кого казва хермафродит .. .
    W/E youRprincesS е най-якия човек защото просто и 2мата харесвате Тея токио хотел.. Ела един ден с мене по мъжки ще си слушаме motorhead , ac/dc абе хубава музика ще отидем до някое барче да те запознаем с някое наистина красиво момиче да видиш как набързо след това ще се оправиш или ПОНЕ ще станеш бисексуален..
    То май не аз ами ти ще станеш бисексуален... Аз сам си гей и никой и нищо не може да ме промени. А това, че си падам по момичета, т.е. мисля че са сладки, не означава нищо щото те не ме вазбудат!!! Д
    а харесвам момичета, но не ме вазбуждат какво сам???
    dimi93 от този пост звучиш много объркано..казваш,че си гей но съдейки по поста ти може да си БИ...виж премисли какъв точно си и тогава взимай каквито и да било решения...аз лично нямам нищо против нито гейовете нито емотата и не искам да те плюя,но може просто да е заблуда от възрастта..аз имах подобен проблем,но всичко беше временно..ако все пак имаш нужда от съвет пиши на ЛС...И поговори с приятелката си защото според мен дори да харесваше момичета просто имаш приятелски чувства към нея...и тя трябва да се примири..

Град
    София
    мм разбирам те,аз имам подобен проблем като теб. и те разбирам добре.на мен проблемът ми са момчетата,особено като някое ми се лепне и почне с обичайното:"ти мн готина,умна,имаш супер тяло" и бла бла бла и не мога да се отърва,въпреки че им казвам в очите,че не ме интересуват...
    Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!

в гъза боли ли боли ли

I az po edno vreme si padah po nai dobriq mi fr, misleh go za idealen oba4e posle toi mi prizna 4e e gei i az re6ih da se otkaja. vse o6te toi mi e nai dobriq fr i tva 4e go haresvah predi vreme ne promeni ni6to. ako tvoqta fr naistina durji na teb 6te te razbere i 6e te podkrepi

Ти си тъп а приятелката ти не е виновна

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от Viche
    Кажи й,че харесваш мъже и нищо в нея не те привлича и,че ти е най-добрата приятелка и не можеш да гледаш на нея като гадже и ще се разбере..предполагам..
    Може да го разбере.., но може и да се обиди
    да кажеш на момиче "в теб нищо не ме привлича" е нож с 2 остриета...
    Обясни и как се чустваш.., но не по този начин, а както ти сам го написа кажи и че не искаш да я загубиш Така смятам, че няма да я нараниш
    Упех
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мисля, че трябва да бъдеш убит

Ей педерунгел малък на 15 си лайно малко още майкати те кърми гей ми бил боклук тъп на къв се прайш бе на много интересен ли , родителите ти трябва да те видят кви ги пишеш и ще видиш къв пердах ще ядеш.Кво ми викаш наще не ги интересува моя живот лайно малко. Ако бях на баща ти мястото да видиш къв пердах щях да ти хвърля да ти налея малко акъл в тъпата празна тиква!

Град
    столицата
    Стига дъвкали тази тема.Не,защото е изтъркана,а защото авторът отдавна не я следи.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    По балкана някъде..
    КЛЮЧ!!!!
    ACϟDC

Супер фен
    Град
    България
    ha
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Олелее sladkoff само спамиш,един бан нема да ти се отрази зле.

Гейовете са хора,като всички останали,а ако някое момиче харесва хомосексуално момче по-добре да се откаже,щото няма да излезе нищо
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от britzy

Гейовете са хора,като всички останали,а ако някое момиче харесва хомосексуално момче по-добре да се откаже,щото няма да излезе нищо
    +
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Това е типичен пример за овча психика.

Пускат ви мухата и всички юруш натам. Лесно било да се манипулират хората. Казано е - дай им хляб и зрелища и са твои Знаете ли от кого?

Поздравления.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от sladkoff
    Цитирай Първоначално написано от britzy

спам ли? доколкото гледам пиша по темата за разлка от теб тая дето постояно спами си ти и спри да се занимаваш вече с мен щото немисла да ти отговарям
    имам си мнение и то е ПРОТИВ гейовете и няма да го промена

Ми аре пак си помисли....ако можеш де
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен

Здравейте! Аз съм момче от Варна на 15. Та аз съм гей (честито) и най-добрата ми приятелка го знае много добре, но въпреки това ми каза, че ме харесва(виждала ти е пишката предполагам - нея харесва ). Стана ми адски неловко и странно. Тя си мисли, че се заблуждавам и че ако бъда с момиче нещата ще се оправят, но аз си знам, че не е тъка (тЪка тЪка ). Не искам да пробвам с нея (що бе - и тя има г*з ооооо сетих се - няма си .. аха а ти обичаш да ти влиза ), защото ми е най-близкия човек и в никакъв случай не искам да я загубя (ами опъни я и няма да я загубиш - кво толкова), като приятел, а и тя не е 1вия случай. Преди половин година минах по същия път с друга приятелка и всичко завърши зле...*(и тя ли нямаше пишка - ужас .. за дилдо колани не си ли чувал - решават проблема) Не искам да се повтарят нещата. Но почти всичките ми приятелки не ми вярват, че сащъм (сащъм ???... да не си и мусюлманин )гей - не знам защо. И след време или започват да ме харесват, или се влюбват в мен(то вярно че момичетата не знаят какво искат ама чак пък толкова ). Но с тази е различно защото ми е най-близкия човек и си мислех, че ме разбира... но уви...явно сам се лъгал... И след като ми го каза всичко е различно сякаш не е същата... мхх...започна да се даржи странно(ами сърби я .. нищо странно няма), сякаш това не сам аз (съм СЪМ .. божеее и гей и проЗ - лоша работа) а друг човек. Просто не знам...защо така става рано или късно с почти сяка (всяка - ама айде )приятелка....и като ми каже нещо такова проваля всичко.. и се чуствам адски предаден и ми е хипер кофти ... Това, че сам до тях че ги разбирам (това че ги разбираш е разбираемо - и на теб и на тях им влиза ), че винаги имаме общи теми (Еми да - свирки , анален ,гримчета това онова )на разговор не означава нищо а и много добре знаят, че съм гей. Ох (ох ли !! Ох ли ??!! )незнам, но ми е адски сдухано...
    Съвет : Спри да се правиш на гей - вече не е модерно , а и сте досадни с факта че го навирате в очите на хората. Те гейовете си личат - няма нужда от реклама

Голям фен Аватара на Stellsy
    Накъде отива света ...
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Тази история с всичките спорове дето се проведоха тука е новият сезон на "Забранена любов" .Честито!
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

ох.. една френдка имаше същия проблем .. обаче момчето си падаше по-директно и я изряза направо .. в твоя случай не знам как е
    FUCK-тически не ме интересувате..

емо,гей,най-добрата му приятелка го харесва,луд е по Бил Каулиц ...пич...прецакан си...

хем на 15 хем знае че е гей :Д

shit happens.
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Авторе, свалям ти шапка!
    На малко хомо или би-та им стиска открито да признаят сексуалната си ориентация, понасяйки хулите и тормоза на "големите мъжаги".Стига да не парадираш с това, всичко е наред.

Много херетосексуални мъже\момчета са писали в темата и са плюли по автора.Комплекси ли надушвам?Или желание да защитите собствената си "нормалност"?Или чист отказ да приемете различните?Няма значение.Прочетете това.Не само Елза го твърди, всъщност.Натъквала съм се на доста подобни интервюта.

Относно ситуацията, която си посочил... хм, темата е отпреди почти година.Вероятно вече сте се оправили.Но ако не е така, те съветвам спокойно и ясно да й обясниш.Да, ще се почувства зле, отхвърлена.Но рано или късно ще се съвземе и, ако наистина държи на теб като на приятел, ще приеме нещата такива, каквито са, и ще се примири.

П.С. Някои се чудеха как е възможно на 15 да знае, че е гей.Добре тогава, как аз, на 14, знам, че съм хетеросексуална, и ме привличат момчета?
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    София
    Пичага незнам опа извинявай.. че те нарекох пичага Кажи и каквото мислиш и гледай да не е много грубо и й кажи че искаш да си останете приятели гф- гей френдс
    ебавките са в кръга на мойте ташаци пич такъв съм не се сдържам
    Exorcism !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си