- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.
Модератори може да истриете тази тема вече!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ДА.. Колко още месеца мислите да се върти + че вече са само малумни коментари...
ACϟDC
dimi93 от този пост звучиш много объркано..казваш,че си гей но съдейки по поста ти може да си БИ...виж премисли какъв точно си и тогава взимай каквито и да било решения...аз лично нямам нищо против нито гейовете нито емотата и не искам да те плюя,но може просто да е заблуда от възрастта..аз имах подобен проблем,но всичко беше временно..ако все пак имаш нужда от съвет пиши на ЛС...И поговори с приятелката си защото според мен дори да харесваше момичета просто имаш приятелски чувства към нея...и тя трябва да се примири..Първоначално написано от dimi93
мм разбирам те,аз имам подобен проблем като теб.и те разбирам добре.на мен проблемът ми са момчетата,особено като някое ми се лепне и почне с обичайното:"ти мн готина,умна,имаш супер тяло" и бла бла бла и не мога да се отърва,въпреки че им казвам в очите,че не ме интересуват...
![]()
Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!
I az po edno vreme si padah po nai dobriq mi fr, misleh go za idealen oba4e posle toi mi prizna 4e e gei i az re6ih da se otkaja. vse o6te toi mi e nai dobriq fr i tva 4e go haresvah predi vreme ne promeni ni6to. ako tvoqta fr naistina durji na teb 6te te razbere i 6e te podkrepi![]()
Ти си тъп а приятелката ти не е виновна
Може да го разбере.., но може и да се обидиПървоначално написано от Viche
![]()
да кажеш на момиче "в теб нищо не ме привлича" е нож с 2 остриета...
Обясни и как се чустваш.., но не по този начин, а както ти сам го написа кажи и че не искаш да я загубишТака смятам, че няма да я нараниш
![]()
Упех![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Мисля, че трябва да бъдеш убит![]()
Ей педерунгел малък на 15 си лайно малко още майкати те кърми гей ми бил боклук тъп на къв се прайш бе на много интересен ли , родителите ти трябва да те видят кви ги пишеш и ще видиш къв пердах ще ядеш.Кво ми викаш наще не ги интересува моя живот лайно малко. Ако бях на баща ти мястото да видиш къв пердах щях да ти хвърля да ти налея малко акъл в тъпата празна тиква!
Стига дъвкали тази тема.Не,защото е изтъркана,а защото авторът отдавна не я следи.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
ha
Първоначално написано от ScionOfStorm
Олелее sladkoff само спамиш,един бан нема да ти се отрази зле.
Гейовете са хора,като всички останали,а ако някое момиче харесва хомосексуално момче по-добре да се откаже,щото няма да излезе нищо
+Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Това е типичен пример за овча психика.
Пускат ви мухата и всички юруш натам. Лесно било да се манипулират хората. Казано е - дай им хляб и зрелища и са твоиЗнаете ли от кого?
Поздравления.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ми аре пак си помисли....ако можеш деПървоначално написано от sladkoff
![]()
![]()
![]()
Съвет : Спри да се правиш на гей - вече не е модерно , а и сте досадни с факта че го навирате в очите на хората. Те гейовете си личат - няма нужда от рекламаПървоначално написано от dimi93
![]()
Накъде отива света ...![]()
![]()
![]()
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Тази история с всичките спорове дето се проведоха тука е новият сезон на "Забранена любов" .Честито!![]()
![]()
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ох.. една френдка имаше същия проблем .. обаче момчето си падаше по-директно и я изряза направо .. в твоя случай не знам как е
FUCK-тически не ме интересувате..
емо,гей,най-добрата му приятелка го харесва,луд е по Бил Каулиц...пич...прецакан си...
хем на 15 хем знае че е гей :Д
shit happens.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Авторе, свалям ти шапка!![]()
На малко хомо или би-та им стиска открито да признаят сексуалната си ориентация, понасяйки хулите и тормоза на "големите мъжаги".Стига да не парадираш с това, всичко е наред.![]()
Много херетосексуални мъже\момчета са писали в темата и са плюли по автора.Комплекси ли надушвам?Или желание да защитите собствената си "нормалност"?Или чист отказ да приемете различните?Няма значение.Прочетете това.Не само Елза го твърди, всъщност.Натъквала съм се на доста подобни интервюта.
Относно ситуацията, която си посочил... хм, темата е отпреди почти година.Вероятно вече сте се оправили.Но ако не е така, те съветвам спокойно и ясно да й обясниш.Да, ще се почувства зле, отхвърлена.Но рано или късно ще се съвземе и, ако наистина държи на теб като на приятел, ще приеме нещата такива, каквито са, и ще се примири.
П.С. Някои се чудеха как е възможно на 15 да знае, че е гей.Добре тогава, как аз, на 14, знам, че съм хетеросексуална, и ме привличат момчета?![]()
all day... all night... what the fuck?!
Пичага незнам опа извинявай.. че те нарекох пичагаКажи и каквото мислиш и гледай да не е много грубо и й кажи че искаш да си останете приятели гф- гей френдс
![]()
ебавките са в кръга на мойте ташаци пичтакъв съм не се сдържам
![]()
Exorcism !