.
Затворена тема
Страница 14 от 15 ПървиПърви ... 4101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 352
    Защо ли си мисля, че се ебава?Пък ако не.ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ОЛИГОФРЕН.Анти-гей фен съм

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    темата е стара x)

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Пичага незнам опа извинявай.. че те нарекох пичага Кажи и каквото мислиш и гледай да не е много грубо и й кажи че искаш да си останете приятели гф- гей френдс
    ебавките са в кръга на мойте ташаци пич такъв съм не се сдържам

Единственото хубаво нещо в този пост, което успях да видя е Sony Ericsson K800i (наистина страхотна машинка)... а иначе, щом няма какво да кажеш и се правиш на интересен защо не ни го спестиШ?
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ааа димито бил жив

Ех, колко малък е света, няма ли някой модератор да и удари ключа на тази тема?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Пичага незнам опа извинявай.. че те нарекох пичага Кажи и каквото мислиш и гледай да не е много грубо и й кажи че искаш да си останете приятели гф- гей френдс

Единственото хубаво нещо в този пост, което успях да видя е Sony Ericsson K800i (наистина страхотна машинка)... а иначе, щом няма какво да кажеш и се правиш на интересен защо не ни го спестиШ?
    Бих те попитал съЩото

Re: Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен

Здравейте! Аз съм момче от Варна на 15. Та аз съм гей и най-добрата ми приятелка го знае много добре, но въпреки това ми каза, че ме харесва. Стана ми адски неловко и странно. Тя си мисли, че се заблуждавам и че ако бъда с момиче нещата ще се оправят, но аз си знам, че не е тъка. Не искам да пробвам с нея, защото ми е най-близкия човек и в никакъв случай не искам да я загубя, като приятел, а и тя не е 1вия случай. Преди половин година минах по същия път с друга приятелка и всичко завърши зле...Не искам да се повтарят нещата. Но почти всичките ми приятелки не ми вярват, че сащъм гей - не знам защо. И след време или започват да ме харесват, или се влюбват в мен. Но с тази е различно защото ми е най-близкия човек и си мислех, че ме разбира... но уви...явно сам се лъгал... И след като ми го каза всичко е различно сякаш не е същата... мхх...започна да се даржи странно, сякаш това не сам аз а друг човек. Просто не знам...защо така става рано или късно с почти сяка приятелка....и като ми каже нещо такова проваля всичко.. и се чуствам адски предаден и ми е хипер кофти ... Това, че сам до тях че ги разбирам, че винаги имаме общи теми на разговор не означава нищо а и много добре знаят, че съм гей. Ох незнам, но ми е адски сдухано...

Човек, пробвай,бе кво сега? Може пък да ти хареса с момиче.. Щом като никога не са те привличали момичета може пък изведнъж да започнат да те привличат,кой знае..

Прочетох само първата страница, но то ми стигна.
    До автора: ХАХАХАХАХАХАХ ТИ СИ ЕБАХТИ БОКЛУКА БЕ!!!
    ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.

Град
    София

абе не дал господ и да харесаш нещо друго че няма отърване сори пич анти-гей съм не се сдържам
    Exorcism !

Повече от фен
    Аз пък нямам нищо против гейовете и лесбийките. И те са хора като нас. Но всеки си има мнение

А по темата: говори с нея и й кажи. Макар че тя вече знае, че между вас не може да има нищо, може просто да е искала да ти го каже, за да й олекне. Стига да не я нараниш, не вярвам да има проблем. Ако й го кажеш по достатъчно искрен и мил начин, ще те разбере. Аз на нейно място бих те разбрала.

Според мен това което каза на нас че си опитвал и с други приятелки и че завършва зле трябва да и го кажеж.Щом сте толкова близки би трябвало да можете да си кажете всичко.Кажи и че тя е много важна като приятелка за тебе и не искаш да я загубиш като приятелка.Просто трябва да си поговорите напълно честно. Успех

Град
    Пловдив : )
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от Untitled
    Прочетох само първата страница, но то ми стигна.
    До автора: ХАХАХАХАХАХАХ ТИ СИ ЕБАХТИ БОКЛУКА БЕ!!!
    ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.
    SICK SICK!

ф 1 пост е написал 1-во 2-ро 3-ро (рофл) :Д:Д:Д:д
    aLL SaM Ve eBaL

Град
    В.Търново
    Мале колко ограничени хора. Толерантност нулева.
    И к'во като е на 15? На 15 си безмозъчен и не можеш да знаеш какво харесваш така ли?
    Гей и лезбиика- било извратено. Я си оправете главите Европейци.
    Човек се ражда с това, не се придобива.
    Пич, какво да ти кажа. Приятелката ти няма акъл. Сори за директноста. Ако беше разбран човек, от първия път щеше да разбере, че няма работа с теб по Онзи начин. Аз също съм си падала по гей, който... докато не ми каза че е такъв по никакъв начин не бих помислила, че е. Беше нормален. Прическа първи номер, без пиърсинги и секви там неща дето хората си мислят, че правят мъж-обратен. Истината е просто, че гейовете са много по-близо до женския начин на мислене и жените се кефят на това.
    Нямам добър съвет за ситуацията ти..
    И още нещо.. зарежи Бил.

такива като тебе ги мразя най-много. Гейчета,педалчета,лесбийки незнам си кво..
    Just Do It..

Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Мале колко ограничени хора. Толерантност нулева.
    И к'во като е на 15? На 15 си безмозъчен и не можеш да знаеш какво харесваш така ли?
    Гей и лезбиика- било извратено. Я си оправете главите Европейци.
    Човек се ражда с това, не се придобива.
    Пич, какво да ти кажа. Приятелката ти няма акъл. Сори за директноста. Ако беше разбран човек, от първия път щеше да разбере, че няма работа с теб по Онзи начин. Аз също съм си падала по гей, който... докато не ми каза че е такъв по никакъв начин не бих помислила, че е. Беше нормален. Прическа първи номер, без пиърсинги и секви там неща дето хората си мислят, че правят мъж-обратен. Истината е просто, че гейовете са много по-близо до женския начин на мислене и жените се кефят на това.
    Нямам добър съвет за ситуацията ти..
    И още нещо.. зарежи Бил.
    човек с нищо не се ражда всичко е придобито и уви битието определя съзнанието...сичко като се изпедерасти какво да очаква човек-мачовци ли?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    На жена секс не се отказва. Ща накаже господ.
    Temet Nosce

벨야카

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Наеби я и ако не се оправиш се самоубий, баси малкото педерасче.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Град
    Lyon
    абе ... кви са тези глупости "педал" и т.н. ... ко се правите на ударени , сякаааааааш не сте виждали и чували за гейове бе .. егатиии ограничения народ ... няма определена възраст за това да осъзнаеш дали си гей .. момчето си харесва момчета => е гей .. и кажи на приятелката си .. че си [Г][Е][Й] !!! приятелството е много по важно от някаква си лiuбовна връзка на 15 години...
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Град
    София
    Умри, пeдeраст долен! Смърт за теб и всички други изроди!
    |Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|

Кат видях тва за бил и аврил осъзнах че е един заблуден от комерса идиот който си пропуска безплатния секс дай и да ти подуха малко и ще видим дали харесваш момчета /facepalm на каде отива света подяволите

Град
    По балкана някъде..
    Мисля,че за тази тема е крайно време да се сложи катинар...
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от AFT
    И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?
    ]

1во разбрах, че сам гей....ами просто от малак си падам по момчета...и никога не ме е привличало момиче (луд сам по Bill Kaulitz) като нищо повече от приятелка (единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne .... ).
    2ро осъзнах го на 12
    3ро 1вия ми път с момче беше на 14 бил сам гаже с момче, даже сащата приятелка е била до мен когато едно момче ме нарании и ревах секи ден за него и бях в депресия...тей че би трябвало да знае най-добре за мен ама... офф
    Не се тревожи затва, че си луд по Бил. Той си е жена така и така. 1 мой фр го дърви като го види а не е гей. А и си много малък за да си мислиш, че си гей. Хвани си момичето и не се оплаквай, че после ще съжаляваш.

абее еиии чичеее къфф геии си ти на 15 години уее малее ти още момиче не си докосвал па си геи...хващаи момичето и шти бъдее мнн по хубавоо
    DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Защо по-дяволите момичетата харесват гейове... Защо ГОСПОДИ? ЗАЩО???
    защото са мнго по-нежни от вас"пичовете.Той е нормален човек като всички нас.Какво ви пука какво прави в леглото и с кого го прави.Мисл я че гейовете са много по-добри приятели от момичетата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си