- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.
Защо ли си мисля, че се ебава?Пък ако не.ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ОЛИГОФРЕН.Анти-гей фен съм![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от ozzy
Единственото хубаво нещо в този пост, което успях да видя е Sony Ericsson K800i (наистина страхотна машинка)... а иначе, щом няма какво да кажеш и се правиш на интересен защо не ни го спестиШ?
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Ааа димито бил жив
Ех, колко малък е света, няма ли някой модератор да и удари ключа на тази тема?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Бих те попитал съЩотоПървоначално написано от dimi93
![]()
Първоначално написано от dimi93
Човек, пробвай,бе кво сега? Може пък да ти хареса с момиче.. Щом като никога не са те привличали момичета може пък изведнъж да започнат да те привличат,кой знае..![]()
Прочетох само първата страница, но то ми стигна.
До автора: ХАХАХАХАХАХАХ ТИ СИ ЕБАХТИ БОКЛУКА БЕ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.![]()
Първоначално написано от dimi93
абе не дал господ и да харесаш нещо друго че няма отърванесори пич анти-гей съм не се сдържам
Exorcism !
Аз пък нямам нищо против гейовете и лесбийките. И те са хора като нас. Но всеки си има мнение![]()
А по темата: говори с нея и й кажи. Макар че тя вече знае, че между вас не може да има нищо, може просто да е искала да ти го каже, за да й олекне. Стига да не я нараниш, не вярвам да има проблем. Ако й го кажеш по достатъчно искрен и мил начин, ще те разбере. Аз на нейно място бих те разбрала.
Според мен това което каза на нас че си опитвал и с други приятелки и че завършва зле трябва да и го кажеж.Щом сте толкова близки би трябвало да можете да си кажете всичко.Кажи и че тя е много важна като приятелка за тебе и не искаш да я загубиш като приятелка.Просто трябва да си поговорите напълно честно. Успех
![]()
ф 1 пост е написал 1-во 2-ро 3-ро (рофл) :Д:Д:Д:д
aLL SaM Ve eBaL
Мале колко ограничени хора. Толерантност нулева.
И к'во като е на 15? На 15 си безмозъчен и не можеш да знаеш какво харесваш така ли?
Гей и лезбиика- било извратено. Я си оправете главите Европейци.
Човек се ражда с това, не се придобива.
Пич, какво да ти кажа. Приятелката ти няма акъл. Сори за директноста. Ако беше разбран човек, от първия път щеше да разбере, че няма работа с теб по Онзи начин. Аз също съм си падала по гей, който... докато не ми каза че е такъв по никакъв начин не бих помислила, че е. Беше нормален. Прическа първи номер, без пиърсинги и секви там неща дето хората си мислят, че правят мъж-обратен. Истината е просто, че гейовете са много по-близо до женския начин на мислене и жените се кефят на това.
Нямам добър съвет за ситуацията ти..
И още нещо.. зарежи Бил.![]()
такива като тебе ги мразя най-много. Гейчета,педалчета,лесбийки незнам си кво..
Just Do It..
човек с нищо не се ражда всичко е придобито и уви битието определя съзнанието...сичко като се изпедерасти какво да очаква човек-мачовци ли?Първоначално написано от ShiZo
На жена секс не се отказва. Ща накаже господ.
Temet Nosce
벨야카
Наеби я и ако не се оправиш се самоубий, баси малкото педерасче.![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
абе ... кви са тези глупости "педал" и т.н. ... ко се правите на ударени , сякаааааааш не сте виждали и чували за гейове бе .. егатиии ограничения народ ... няма определена възраст за това да осъзнаеш дали си гей .. момчето си харесва момчета => е гей .. и кажи на приятелката си .. че си [Г][Е][Й] !!! приятелството е много по важно от някаква си лiuбовна връзка на 15 години...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Умри, пeдeраст долен! Смърт за теб и всички други изроди!
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Кат видях тва за бил и аврил осъзнах че е един заблуден от комерса идиот който си пропуска безплатния сексдай и да ти подуха малко и ще видим дали харесваш момчета /facepalm на каде отива света подяволите
Мисля,че за тази тема е крайно време да се сложи катинар...
ACϟDC
Не се тревожи затва, че си луд по Бил. Той си е жена така и така. 1 мой фр го дърви като го види а не е гей. А и си много малък за да си мислиш, че си гей. Хвани си момичето и не се оплаквай, че после ще съжаляваш.Първоначално написано от dimi93
абее еиии чичеее къфф геии си ти на 15 години уее малее ти още момиче не си докосвал па си геи...хващаи момичето и шти бъдее мнн по хубавоо![]()
![]()
![]()
DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!
защото са мнго по-нежни от вас"пичовете.Той е нормален човек като всички нас.Какво ви пука какво прави в леглото и с кого го прави.Мисл я че гейовете са много по-добри приятели от момичетата.Първоначално написано от Vesk0u