.
Затворена тема
Страница 15 от 15 ПървиПърви ... 51112131415
Резултати от 351 до 352 от общо 352
    Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Цитирай Първоначално написано от sin2l
    Ситуацията действително е доста неловка и неприятна.

Аз лично бих те посъветвал да отделиш известно време и да помислиш относно ориентацията си.

Не ме разбирай погрешно, това, което имам в предвид е, че човек трябва да бъде на първо място наясно със самия себе си преди да може да вземе подобно решение.

Помисли например дали наистина си с хомосексуални влечения, или може би това е резултат от чужди внушения или ранни (неприятни) полови контакти, тъй като в по-ранна възраст подобни случаи могат да окажат пагобно влияние върху по-нататъшния ти живот.

Ако пък вече си наясно, тогава опитай да обсъдиш проблема с приятелката си. Обясни й, че наистина държиш на нейното приятелство и искаш то да не се променя.

В случай, че наистина те харесва предполагам няма да имате особени проблеми, но въпреки това подобни случаи остават своя отпечатък и не трябва да очакваш всичко да си остане абсолютно същото като до момента - промяна сигурно ще има, въпросът е доколко.

Постът стана километричен и досаден, но се надявам да е полза. Самият аз съм преживял подобно нещо (макар и без гей-частта) и знам колко неприятни могат да бъдат подобни моменти.

ПС: Ако имаш нужда от конкретен съвет пиши на ПМ и ще се опитам да ти помогна.

++ Напълно съгласна съм Ако искаш,пиши и на мен. С удоволствие ще ти помогна
    А на тези,които нареждат мога да им кажа само да го дуууууухат

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Мисля,че за тази тема е крайно време да се сложи катинар...
    И аз така мисля.
    Много псувни, много флууд.
    Явно, че обществото все още е твърде консервативно.
    Заключвам, защото не виждам смисъл да се леят още ругатни и безполезни мнения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си