.
Затворена тема
Страница 2 от 15 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 352
    Кажи й : НЕ ИСКАМ
    на това няма как да намери решение

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne ....
    Верно си гей бате. Сори, но май никой не може да ти помогне. По- добре пробвай в някой гей- форум.

бъди истинско емо.. прережи си вените

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от pi0neer
    бъди истинско емо.. прережи си вените
    малее мноу си зле...вените ми са рязани рязани над 10 пъти....тц тц тц...ама ти...

Цитирай Първоначално написано от sugarbaby_
    Кажи й : НЕ ИСКАМ
    на това няма как да намери решение
    Което означава сбогом приятелсвто сбогом спомени сбогом сичко ;( ш ми са разсарди ;( оф не знаам притиска ме не сам готов гнус ме е да я целува...не разбирам толкоз мн момчета сладки я свалят зако точно мене...и тя да е некфа грозна...а тя е мисс бг 2009 просто не я разбирам просто може да има почти сяко момче...ко толкоз е умряла за менее ;(;(;( офф

Много филми гледаш. Намери си друго занимание за запълване на свободното време.

Бръкнати хора...

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    на 15 ми става педал

Град
    `In Hell`
    Тая тема ебавка ли е бе

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?
    ]

1во разбрах, че сам гей....ами просто от малак си падам по момчета...и никога не ме е привличало момиче (луд сам по Bill Kaulitz) като нищо повече от приятелка (единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne .... ).
    2ро осъзнах го на 12
    3ро 1вия ми път с момче беше на 14 бил сам гаже с момче, даже сащата приятелка е била до мен когато едно момче ме нарании и ревах секи ден за него и бях в депресия...тей че би трябвало да знае най-добре за мен ама... офф

^^ даа...Avril и аз бих я чукала
    ми обясни й кратко и ясно... :P
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мисля,че трябва да спиш с момиче за да си сигорен,че си гей.
    Не можем да ти довлечем Аврил Лавин,за това трябва да пробваш с някое не толкова известно момиче.

А за останалата част от форума,които пишат,че не е осъзнат,защото е на 15 не е точно така.Тук мога да го защитя.
    Най-добрият ми приятел е гей и така и не пробва да спи с момиче за да бъде напълно убеден в това.От малък си му личеше и то крещеше направо.Само ще кажа,че беше най-добрият на ластик в квартала мисля,че е достатъчно красноречиво това за неговите сексуални наклонности.

Град
    София
    Много кофти - все нещо ще загубиш. Не зная пробвал ли си с момиче, за да се определяш толкова рано като гей, но ако не си - пробвай. Може да се окаже, че си би. А с приятелката си - опитай да поговорите. Макар че жена науми ли си нещо - няма спирка.

съжалявам, но мисля че темата е ебавка... а ако случайно не е... излизай си само с момчета и имай за приятели само момчета за да не се повтаря това 3 път... още от първия случай е трбвало дса си вземеш поука.. и все пак мисля, че темата е ебавка
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

И как така само на 15 установи,че си гей ?

...а тя е мисс бг 2009
    тцтц .. що не каза направо, че е Аврил Лавин
    стига с филмите ... и аз съм на мнение, че темата е ебавка, НО ако не е така има два изхода:
    1 захващаш се с нея и решаваш, че си "би"
    2 отказваш се завинаги от нейното приятелство

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    съжалявам, но мисля че темата е ебавка... а ако случайно не е... излизай си само с момчета и имай за приятели само момчета за да не се повтаря това 3 път... още от първия случай е трбвало дса си вземеш поука.. и все пак мисля, че темата е ебавка
    И аз така мисля,то хормоните на тея години избиват къде ли не.Може да е временно знам ли

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    1во темат не е ебавка
    2ро Как да имам приятели момчета, като сички хетерота момчета мразят гейовете и не ги разбират. Момичетата са единствените сащества с които мога да общувам....

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Само ще кажа,че беше най-добрият на ластик в квартала мисля, че е достатъчно красноречиво това за неговите сексуални наклонности.
    Страх ме е да се пробвам на ластик вече. Ще се окаже че съм добър и после ще фалирам докато си купувам нови дрехи които да пасват на сексуалната ми ориентация.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Мисля,че трябва да спиш с момиче за да си сигорен,че си гей.
    Не можем да ти довлечем Аврил Лавин,за това трябва да пробваш с някое не толкова известно момиче.

А за останалата част от форума,които пишат,че не е осъзнат,защото е на 15 не е точно така.Тук мога да го защитя.
    Най-добрият ми приятел е гей и така и не пробва да спи с момиче за да бъде напълно убеден в това.От малък си му личеше и то крещеше направо.Само ще кажа,че беше най-добрият на ластик в квартала мисля,че е достатъчно красноречиво това за неговите сексуални наклонности.
    И аз от малак също играех с момичетата пред блока, скачахме на важе играехме на кукли и на други неща...тъка че...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Изпитвам непреодолимо желание да те нахраня заради щуротиите, които разправяш. От друга страна обаче ще трябва да си търся достатъчно стабилно прокси, за предпочитане от Сибир защото езика ми няма да се хареса на модовете и админа.

Затова кратичко и ясно - пробивай в чалгата там е модерно да си гей.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    ваще знаят ли кво ги вършиш бе гей ми бил
    ко ги е** наще, моя живот?
    повярвай ми тях най-много ги ебе за твоя живот...
    и едва ли ще реагират добре, като разберат...
    още си малък... можеш да промениш това...
    навий някое момиченце да ти напрай една свирка и ще видиш колко бързо ще си промениш наклонноста!
    <N>

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sugarbaby_
    Ама и на теб не ти е лесно
    Обясни на приятелката си, че след като си гей няма как да гледаш на нея като на жена/момиче с този случай/ и може да сте САМО И ЕДИНСТВЕНО приятели , че си падаш САМО И ЕДИНСТВЕНО по момчета и по пътя на логиката не би могъл да отговориш на нейните чувства ...
    ... би трябвало да те разбере...
    Успех
    Eми и аз така си мисля . . по-добър съвет нямам как да ти дам. .

Абе, гей такъв, гледай, че момичето те е харесало, ама какво ти обяснявам на теб, ходи, намери си някой дебел, космат циганин да ти оправи работата да ти мине! Ей, аман от такива като теб! Гей бил, какво да направел, че приятелката му го харесвала. Ми то момичето явно и то си няма с кой да е та баш с тебе се е набутала! Има някои се чудят как гадже да си намерят, тоя не само, че му предлагат, ми и се и дърпа. Ама какво да ти обяснявам на теб, вземи си някой да те оправи и толкоз!

Скайп - dark_elf2

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Да, а аз съм Дядо Мраз. Зън зън зън. Ти няма да получиш подарък, не защото не си бил добро момче, а защото въобще не си бил момче.

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Да, а аз съм Дядо Мраз. Зън зън зън. Ти няма да получиш подарък, не защото не си бил добро момче, а защото въобще не си бил момче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си