- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.
Къде си тръгнал бе мен?!
Доста странен начин за привличане на вниманието.
Рязал си бил вените над 10 пъти... по ясен си от слънчев ден братле.
GUNTEK, имам усещането, че си някакъв сексманяк..
Осъзнай се бе, щом е такъв никой не може да го промени. Харесва си момчета и толкова.
Обсъждате го така, сякаш е някакво извънземно!
Спрете се! И той е човек, попита ви съвсем друго, а вие започнахте да му бръщолевите някакви глупости как да се оправи.Боже!Оставете го да си живее живота както прецени.
Hilf mir Fliegen
Ти луд ли си бе майна??Първоначално написано от dimi93
![]()
Мойто момче,ти си много тъпо същество...точно това мразим ние жените-момчета,който под връзка разбират секс...аман от побертетчета..има си к**ви за тая работа..ходи с тях се задоволявай и спри да пишеш гнусни неща...Първоначално написано от GUNTEK
ПС по темата:Още си малак,за да си гей...На 15 години гей-емо е много лоша комбинация..предлагам ти да си хванеш за гадже момиче и ако видиш,че нямаш никакви чувства към нея,тогава вече се наречи ГЕЙ...Честно да ти кажа приличаш на едно момче от моя клас,което е емо,и се хвали колко пъти си е рязало вените...и ти така 10 пъти си ги бил рязал...Направо си за рекордите на гинес...Според мен с тази тема искаш да привлечеш внимание и да се похвалиш колко пъти си си рязал вените....
ако толкова и се преподава да дойде да ме научи менПървоначално написано от dimi93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
обещавам да правя много грешки и тя много да ме поправя![]()
![]()
п.с. не им е лесно на тийновете днес - модерно е да си емо....... а по нашто време бешедостатъчно да ходиш с кожено яке и да слушаш Милена![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Първоначално написано от selens
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от youRprincesS
Мерси, че ме подкрепяш май ти си няй-свесния човек в този форум.
Най лесното е да спя с момиче. По всяко време мога да го направя, с която си искам....но не там е вапроса...Първоначално написано от GUNTEK
Офф...глупости направих темата защото бях в кофти ситуация и исках подкрепа и савет...ама....Първоначално написано от lovelygirll92
![]()
гей и емо
![]()
рязял си си вените над 10 пъти
![]()
и отказваш ей така на момиче
![]()
![]()
моят съвет е да обмислиш дали наистина искаш да си гей защото ако го искаш това е лошо за теб репотацията ти и още много неща ... 1во момчетата ако разберат ще ти се подиграват мн здраво даже може и да те бият така че внимавай + тва че си емо отношението на много от тях ще е ужасно![]()
2ро помисли сериозно - дали наистина искаш да си гей ... огледай света около теб и как днес се приемат гей двойките и си помисли колко по-добре ще е да си като хората с нормални наклонности
ако искаш да е така просто всеки ден се убеждавай колко по-добър ще ти е живота ако харесваш момичета
и моля те кажи на момичето да почака тъй като след това не се знае дали отново ще имаш шанс все пак тя няма да чака цяла вечност ...
П.С. Аве ако аз се представя за гей дали ше ми налитат така момичетата![]()
![]()
![]()
Заповядай:
http://vbox7.com/search/?vbox_q=Avril+Lavigne
![]()
И аз вече взимам да се замислям над тоя въпрос.Първоначално написано от DemonchY
![]()
![]()
![]()
1во класа ми разбра, че съм гей затова не ходя дори на даскало а уча задочноПървоначално написано от DemonchY
2ро аз не исках да съм гей и се борих, но не мога...смисал аз съм създаден такъв немога да вървя срещу природата си....
3то ако ти се представиш за гей нищо няма да постигнеш щото ти е в кръвта да бъдеш, гадно, агресивно хетеро без капка нежност. Момичетата ме харесват защото ги разбирам, нежен съм с тях, знаят че могат да споделят всичко с мен.....и за тва си мислят че ме обичат след време...
dimi93 защо имам тъпото чуство, че си идиот?!Първоначално написано от dimi93
![]()
Как да имал приятели момчета като всички са хетеро и мразели гейовете и не ги разбират?
Това въпрос ли е или отговор? Аз ще ти отговоря пък!
Аз съм би, обичам/х(още не мога да определя) най-добрия си приятел. Най-накрая му казах, че го харесвам, бла-бла и той ок (хетеро е ) но ме предупреди изрично, че мрази гейовете и т.н.
Това, че в момента го ревнувам заради нещата каквито прави той, си е мой проблем, а не негов. Въпреки, че е хетеро сме много добри приятели!!!
Не ми се измъквай с това, че хетеро момчетата мразели гейове и бисексуални, те мразят такива където направо си крещят! Аз също мразя където парадират с това!
Моето мнение, че пък момчетата ме разбират повече от колкото момичетата!Защото малко или много се слагат на мое място и могат да помогнат! Колко пъти съм молил това момче относно съвети за друго момче не е истина! Не, че му е приятна темата, но това риска да имаш приятел с различна сексуална ориентация! Въпреки това сме приятели!!!
[-o<
Първоначално написано от ScionOfStorm
Сега. Ти не си искал да си гей? Някой те е принудил?(болното самосъзнание не се брои). Не вярвам майка ти и баща ти да са ти отвъртели два шамара и да са ти казали "Глей какво, ти ще си геят в семейството!".Първоначално написано от dimi93
Създаден си такъв? Припомни ми - май родителите създават децата си. Я иди ги питай: "Вие ме направихте гей, нали... щото така съм създаден, разкрих ви!"(тук баща ми ще му се мержелее поглед между генералската парадна сабя на дядо ми и руската "Златоустъ" конна сабя, но само за миг преди да ми хвръкне главата)
Не можеш да вървиш срещу природата?Как да ти го обесня без да те засега... ще пробвам простичко - в момента вървиш срещу природата
Защото в природата на съществата е да се размножват. А пък теб колкото и да те теглят мъжете, нито ти ще забременееш, нито ще направиш дете на някой мъж. Само не се паникьосвай сега.
офтопик: Чудихме се за рязането на вените. Като режеш на лява и на дясна, го броиш за две рязания, или едно(ама качествено)? И ако срежеш например наведнъж лявата на две места, дясната на три - брои ли се за пет пъти общо? Разрезите по дължина как се броят? Тоест, ако режеш четири пъти едната ръка на ширина, петият път трябва да е на дължина, да си задраскаш 5-чката. Този разрез брои ли се? С познати вече спорим ожесточено...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Света НЕ Е България!!!Първоначално написано от DemonchY
Българите са параноични и ограничени! Мразят всичко различно, страх ги е от различното, ама и те не знаят защо!
Най-много се кефя на отговори като:
,,Обичам лесбийки, но много мразя гейовете!''
И двете се наричат хомосекусалисти!
В света гейовете се приемат като нещо нормално и това НЕ Е болест!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
O.o savet kum mom4eto :
1. da si gei ne e izbor ...
2. po4ni vizitacii pri psihoterapevt ( 6te ti se otrazi dobre)
3. istoriqta s momi4eto q ignorirai (sam si otgovarq6 4e e bezsmisleno)
4. ne obru6tai vnimanie na idiotite vuv foruma...
5. ne gubi kontakti s hora ... (smeni daskaloto etc ... )
6. stiga si si razql venite ... na nikoi ne pomaga6... nai - malko 6te dovede6 roditelite si do ruba ... gledat te 15 godini, za da izvur6i6 nai-nemoralni akt v 4ove6koto su6testvuvane .
7. suvet krii ot horata fakta 4e si gei ... kakto vijda6 niskata kultura vednaga napada i akcentira vurhu tozi fakt , za4erkvaiki te napulno kato li4nost, grajdanin i t.n
Ама и ти малко се изказа доста силно.Да си хетеро определено не е синоним на да си гаден и агресивен.Хора различни,характери различни.Аз например не мразя гейовете или различните.Само да си знаят че дупето си ми е частна собственост.Леко се дразня,когато някои хора силно парадират с това и ти го набиват в очите да не би случайно да не си ги забелязал.Като гледам двама мъже да се целуват,даже и по телевизията,ми става леко гадно,за жени не се отнася.Може би така е възприето и затова така съм свикнал.Обаче два три пъти съм попадал на секс между мъже и направо ми се доповръща като видя някакъв как си завира чепа в гъза на някой от същият пол.Първоначално написано от dimi93
ANTIHUMAN не е честно.Щом си би имаш двойно по-голям избор.На далавера си.Кеф ти мъжко кеф ти женско.![]()
П.П.Сега това не го казвам със злоба.Шегувам се просто.![]()
а бе идиотите не сме ли хора ?????Първоначално написано от Enough
![]()
значи всеки има право да е гей, да е циганин, да е жена и да получава подкрепа от обществото... а ако си хетеросексуален, мъж, от християнско семейство, сексист и тва значи, че си идиот - не е ли аналогично на предните случай, живеем в свят, където всеки може сам да избира възгледите си. и мойте да са коренно противоположни на тези на хората, които изброих.
само че ако не харесвам гейовете съм "идиот" - просто за дето природата ме е създала такъв какъвто съм...![]()
Брато научи се първо да пишеш на български четливо... а по темата няма какво да направиш по въпроса след като ти е напълно ясно че си гей (а си само на 15) ... то тогава рано или късно ще свършат нещата зле... а щом описваш че си толкова "неустоим" не се надявай и на приятелки...Ай със здраве и успех от мен...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
КОЛКО СИ ТЪП САМО!!! Абе ей, гей тъп! Опитвал се да не бъде, моля ти се! На 15 гей ми бил. Рязал си бил вените. Абе ти сериозно ли си толкова голям идиот, или само се правиш? Знаеш ли колко си мечтаят за такова момиче, а ти си толкова тъп, че не само не те е срам да правиш подобно нещо, ми му даваш и гласност!!!
Б*си майката!!! Леле такива като теб колко им се дразня само!!! Разбирам, нямам нищо против някой да си е гей, но да не парадира по този грозен и идиотски начин с това! Ти какво - все едно си дошъл тук и си ми написал Здравейте, аз съм най - големият идиот наоколо, моля, проявете разбиране!!! Леле както съм в момента с отскок лек как бих те напсувал, ама поне още не съм достатъчно почерпен, та да те псувам!!! Един съвет - като си толкоз тъп поне не се излагай!
Другарю, Другарю... Виж сега... защо не се оставиш наистина да те научи? Не виждаш ли, че това сексуалните привличания са само единствено за твое удоволствеи какво да не те е страх да станеш нормален? Единственото което ще се промени е, че ще изпитваш тези удоволствия по-нормални и естествен начин. Пак те питам защо не я оставиш да те научи? Ще ти помогне много повече в живота няма да имаш същите си проблеми... Представи си да имаш дете? Как ще го направиш... Как ще го вазпиташ? Може би си мислиш, че ще го възпиташ нормално, но наистина не е хубаво да си родител след като имаш такива наклоности детето най-малко не ти го заслужава. Няма от какво да се страхуваш да станеш нормален това са само хормони една биология... бля, бля.. така, че се хвани в ръце и ... за 2-3 месеца се съгласи от всичко което това момиче те накарамисля, че, ако всичко стане както трябва ще си и благодарен.
EDIT:
Не слушай youRprincesS ... тя си е нормална и не знае какво говори някво момиченце на 15/6 годинки и си мисли, че всичко в този живот е розово като аватара и... обаче не е така...
Почни да гледаш документални филми което ти е най-интересно, Космос, Биология... намери някаква Философия в живота. Например П.Яворов е искал да заноли сексуалността си да бъде нещо като Асексуален да няма никакви привличания сигурно зареди изкувството си, но не е успял. Това не пречи на тебе да не опиташ... твойто е по-лесно защото трябва само да го обърнеш, а не да го спреш. Просто сега не си на годините които може да разбереш кое е най-правилното решение просто не можеш... Също така не може да бъдеш сигурен ... в мнението на другите и какво казват те и дали трябва да ги слушаш. Но едно е сигурно, че живота на нашия свят се създава с Любовта на един Мъж и една Жена... така както си създаден ти. В това съм убеден и затова толкова смело ти казвам всички тези неща. Защото това са сложни почви/води... и трудно може да даваш съвет за решението на някой друг (непознат) защто тези решения са за целия ти живот напред.
EDIT2
Също така може да ти е най-приятеля човек да слушаш от този форум., но мисля, че не най-полезния... Виж например вашите, ако ти се карат за нещо ... пък някви твой "Приятели" ти казват да направиш друго и си мисиш... е нашите кви са...., а приятелите са ми толкова добри, но след часове се оказва, че точно родителите са ти мислили доброто, а приятелите пак са те pwned_нали...![]()
Глупав гей виж кво щи кажа ся мойто момче ти нямаш място на тоя свят,нито ще имаш поколение,нито жена камоли семейство.Вашите ще се отречат от теб(което най-вероятно са направили вече) и ти оставаш сам самичък като куче,ще остарееш и все по-малко ще ти се навиват.Затова мойто момче този път не си режи вените,а направо се хвърли от някой блок или се застрелей.Повярвай това е най-доброто решение
Отностно другите потребители-хора не се опитвайте той е болен отвътре,за тази болест няма лек има само спасение![]()
Ей, дрисльо , къв си ти, че да казваш кой какво да прави, бе ?! Като гледам, не той, а ти си болен.. Отиди и се обеси някъде, голяма услуга ще направиш.!![]()
Hilf mir Fliegen