.
Затворена тема
Страница 4 от 15 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 352
    Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от sarfi
    Другарю, Другарю... Виж сега... защо не се оставиш наистина да те научи? Не виждаш ли, че това сексуалните привличания са само единствено за твое удоволствеи какво да не те е страх да станеш нормален? Единственото което ще се промени е, че ще изпитваш тези удоволствия по-нормални и естествен начин. Пак те питам защо не я оставиш да те научи? Ще ти помогне много повече в живота няма да имаш същите си проблеми... Представи си да имаш дете? Как ще го направиш... Как ще го вазпиташ? Може би си мислиш, че ще го възпиташ нормално, но наистина не е хубаво да си родител след като имаш такива наклоности детето най-малко не ти го заслужава. Няма от какво да се страхуваш да станеш нормален това са само хормони една биология... бля, бля.. така, че се хвани в ръце и ... за 2-3 месеца се съгласи от всичко което това момиче те накара мисля, че, ако всичко стане както трябва ще си и благодарен.
    EDIT:
    Не слушай youRprincesS ... тя си е нормална и не знае какво говори някво момиченце на 15/6 годинки и си мисли, че всичко в този живот е розово като аватара и... обаче не е така...
    Почни да гледаш документални филми което ти е най-интересно, Космос, Биология... намери някаква Философия в живота. Например П.Яворов е искал да заноли сексуалността си да бъде нещо като Асексуален да няма никакви привличания сигурно зареди изкувството си, но не е успял. Това не пречи на тебе да не опиташ... твойто е по-лесно защото трябва само да го обърнеш, а не да го спреш. Просто сега не си на годините които може да разбереш кое е най-правилното решение просто не можеш... Също така не може да бъдеш сигурен ... в мнението на другите и какво казват те и дали трябва да ги слушаш. Но едно е сигурно, че живота на нашия свят се създава с Любовта на един Мъж и една Жена... така както си създаден ти. В това съм убеден и затова толкова смело ти казвам всички тези неща. Защото това са сложни почви/води... и трудно може да даваш съвет за решението на някой друг (непознат) защто тези решения са за целия ти живот напред.
    EDIT2
    Също така може да ти е най-приятеля човек да слушаш от този форум., но мисля, че не най-полезния... Виж например вашите, ако ти се карат за нещо ... пък някви твой "Приятели" ти казват да направиш друго и си мисиш... е нашите кви са...., а приятелите са ми толкова добри, но след часове се оказва, че точно родителите са ти мислили доброто, а приятелите пак са те pwned_нали...
    youRprincesS е най-якия човек от този скапан фором който е пълен само сас идеоти и тапанари! Тя е единствения човек който ме разбриа и единственото момиче, което когато ми показа свой снимки и казах, че е сладка. Тя е страхотен човек....А ти си мноу зле!!

Цитирай Първоначално написано от Nofacenoname
    Глупав гей виж кво щи кажа ся мойто момче ти нямаш място на тоя свят,нито ще имаш поколение,нито жена камоли семейство.Вашите ще се отречат от теб(което най-вероятно са направили вече) и ти оставаш сам самичък като куче,ще остарееш и все по-малко ще ти се навиват.Затова мойто момче този път не си режи вените,а направо се хвърли от някой блок или се застрелей.Повярвай това е най-доброто решение
    Отностно другите потребители-хора не се опитвайте той е болен отвътре,за тази болест няма лек има само спасение
    Да, но ще бъда много по щастлив от теб! Ще намеря момчето до себе си и ще имам семейство което ще дарим с много повече лубов от едно хетеро семейство!!! Какво става при хетеротата? Наебаваш я забременява след тва тряа са жениш за нея, след тва решиш че не те кефи развеждаш са ама после си дърт и никой не та ще ей тва стаа и почти сички хетееота не са щастливи!!! АЗ много се кефя че сам гей!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ПХахахаха

Информативно били каулиц е по-скоро момиче.....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ПХахахаха

а ти си по скоро хермафродит

Абе смешник.. я махни тая трева от устата си и се осъзнай малко! Какви са тези филми,в които се вкарваш? Стъпи си на краката докато е време и спри да се поддаваш на някакви втълпени простотии.. Проваляш си живота ей! Ще те харесват до 1но време.. Ами после ?! Мислил ли си за това? Знаеш ли каква огромна дупка в живота си ще оставиш по този начин? Ама ще е късно.. Много добре знаеш за какво ти говоря.. Спри се за момент и помисли.. Остани верен на себе си.. Имай си малко уважение.. Ти на 15 години гей не можеш да се наречеш по абсолютно ниакакъв начин.. Още дори не си започнал периода,в който е нормално да осъзнаш,че имаш погрешни наклонности! Това си е пълна измислица,съчинена от теб,за да буди интерес.. А да не кажа и,че съм 90 % сигурна,че тези ЕМО измишльотини са ти повлияли пагобно на психиката.. Не го казвам за да те дразня,нито за да кртикувам някой или нещо,а го правя защото не е честно спрамо самия теб да си причиниш такова нещо,само и само за да си утолиш липсата на внимание.

Бъди мъж,какъвто си се родил !

Град
    `In Hell`
    ЕМО

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    ПХахахаха

Кой на кого казва хермафродит .. .
    W/E youRprincesS е най-якия човек защото просто и 2мата харесвате Тея токио хотел.. Ела един ден с мене по мъжки ще си слушаме motorhead , ac/dc абе хубава музика ще отидем до някое барче да те запознаем с някое наистина красиво момиче да видиш как набързо след това ще се оправиш или ПОНЕ ще станеш бисексуален..
    ACϟDC

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    АЗ много се кефя че сам гей!
    Въй

Тогава защо не си намериш приятелче Поцелувайте се малко пред приятелката ти. Според мен това ще помогне, тъй като явно не ти вярва че си гей...

Всъщност тя какво - не ти вярва че си гей или те мисли за объркан? Е да ти имам приятелите. Приятелите по принцип те приемат такъв какъвто си и ти имат доверие...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Я марш в Биг Брадър...
    Азис в момента е самотна душа..

По Темата: Приятелката ти или се гаври с теб или не е никаква приятелка, щом не те приема като самия теб.
    Ако си избрал да бъдеш гей, тогава бъди.
    Помогни на приятелката ти да разбере това.
    Успех.

уф хора...така като му казвате как да се промени не му помагате много май-да,вярно че е неориентиран и е тъпо ЕМО което само си причинява физическа болка-и азне ги приемам такива,НО всеки е такъв какъвто е-има ли начин да се промени без той самия да иска и без да мисли че точно промяната е правилния избор?

По темата-пробвай с нея,може да те е гнус само при мисълта но повярвай ми мисля че ще се промени след като пробваш И последно-реженето на вените помага ли ти с нещо?! Не се оправят проблемите с това достатъчно се ядосах,надявам се да си разбрал че начина ти на живот е грешен-успех

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    човек е истински гей само ако може да си напъха юмрука там, откъдето излиза храната.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Цитирай Първоначално написано от kris4en
    И последно-реженето на вените помага ли ти с нещо?! Не се оправят проблемите с това
    Доколкото знам тяхната филосифия (имам предвид на Емо) е че причинявайки си физическа болка, забравят за душевната, която според тях е доста по-страшна.
    Друг е въпроса, че според мен са абсолютни малки ретарди, които още се чудят какви да "бъдат" и по какъв начин да привлекат вниманието. И съм убеден, че ако въобще не се беше появило това Емо движение нямаше никога да им дойде на ума да се режат или да стават гейове на поразия (въпреки, че съм чувал, че повечето Емо са би, а не гей, но както и да е). Режи си ако искаш и патката щом желаеш болка. А тук повечето се опитваме да ти помогнем да се осъзнаеш (нищо че сме малко цапнати в устите), а ти ни сложи мощно. Оправяй се сестро (без малко щях да напиша "братле", но си помислих, че може да е нарушение на някакъв гей кодекс).

[quote="Cellmate"]
    Цитирай Първоначално написано от kris4en
    И последно-реженето на вените помага ли ти с нещо?! Не се оправят проблемите с това
    Доколкото знам тяхната филосифия (имам предвид на Емо) е че причинявайки си физическа болка, забравят за душевната, която според тях е доста по-страшна.

Мале поне 1 човек да ме разбира малко от малко!!! пфх

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    ПХахахаха

W/E youRprincesS е най-якия човек защото просто и 2мата харесвате Тея токио хотел.. Ела един ден с мене по мъжки ще си слушаме motorhead , ac/dc абе хубава музика ще отидем до някое барче да те запознаем с някое наистина красиво момиче да видиш как набързо след това ще се оправиш или ПОНЕ ще станеш бисексуален..
    То май не аз ами ти ще станеш бисексуален... Аз сам си гей и никой и нищо не може да ме промени. А това, че си падам по момичета, т.е. мисля че са сладки, не означава нищо щото те не ме вазбудат!!! Да харесвам момичета, но не ме вазбуждат какво сам???

По темата: Лично аз мисля,че ако и кажеш,че нищо в нея не те привлича,тя ще те разбере. Поне аз така мисля.

Аз сам си гей и никой и нищо не може да ме промени
    И за ко направи темата? Да ни уведомиш. Честно ти казвам, съжалявам горкото момиче, ако наистина има такова. По-добре прекрати приятелството си с нея, защото според мен тя не заслужава да е до теб. А твоята е лесна, ще си прережеш още един път вените и ще се оправиш! ЕМО-тата са или фейк само заради модата, или са с наистина лабилна психика. Ако ние обикновените хора си режехме вените всеки път като ни се случи нещо лошо, бах досега да сме умрели. Вие не знаете какво е болка. Вечно никой не ви разбира и това заслужава да бъде означено на китките ви. Знаеш ли какво е да загубиш 2-ма родителя? Знаеш ли какво е най-добрият ти приятел да умре пред теб? Знаеш ли какво е да се грижиш за по-малката си сестра, която е на 2 иполовина, когато си само на 14? Да работиш, да си прекъснеш образованието само и само тя да е добре и да не умре от глад?Да си разкървавяваш крайниците всеки ден от многото работа? Не мисля. А хората с такова страдалческо минало не са си рязали вените. Щото не са пикльовци като теб дето ми се правят на много наранени, а гледат напред!

А аз иначе нямам нищо против гейовете, ама ти в момента парадираш и честно казано ме отвращаваш!

Айде със здраве!
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Цитирай Първоначално написано от youRprincesS
    GUNTEK, имам усещането, че си някакъв сексманяк..

Осъзнай се бе, щом е такъв никой не може да го промени. Харесва си момчета и толкова.

Обсъждате го така, сякаш е някакво извънземно!

Спрете се! И той е човек, попита ви съвсем друго, а вие започнахте да му бръщолевите някакви глупости как да се оправи.Боже!Оставете го да си живее живота както прецени.
    Смятам да се съглася с това мнение.Нито на вас,нито на мене ми пречи това,че той е гей...

Пфф,швестър.....Я се мани от тоя форум,че почваш да ме дразниш.Сам не знаеш какво говориш и за някои работи даже си противоречиш.Замисли се за това кво печелиш от това да си педал,пък барем ти влезне акъл в главицата.Не че те мразя.....Ам почва да ми става гадно за тва момиче,дето те харесва.Както и други казаха,много от нас само си мечтаят за такъв шанс,пък ти тука си дошъл да ни говориш колко обратен си бил и колко пъти си рязал вените си.Момичето заслужава някое "гадно хетеро",както ти се изрази,което да я обича и задоволява.Жалък си.По-добре се промени,стани хетеро,или така нищо няма да си спечелиш в тоя живот.Дори и вашите няма сигурно да им понесе и ще те заебат,и накрая ще стигнеш до степен да се утрепеш некаде от отчаяние...И защо?Само 'щото си падаш по чепове....Не те мразя и не искам да те обиждам,просто се замисли над думите ми.

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Просто не си опитал, да се възбудиш от една жена/момиче. Ти казваш, че не си искал, ама явно си искал, щом не се мъчиш да се оправиш.
    На 15 си имаш много време да оправиш тая простотия преди да те хване по-сериозното, от което може би няма отърване. А ако си си решил да си един гаден гей, еми бъди си. Ти ще си един ГЕЙ ЕМО, което след всяка загуба на МОМЧЕ ще си реже вените.
    Избора си е лично твой, ама ако се позамислиш кое би било по-добре, ще осъзнаеш, че да си гей не добър начин на живот, освен ако не си някой богат та да правиш като азис.

Аз лично ги мразя гейовете.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Цитирай Първоначално написано от relax4o
    Просто не си опитал, да се възбудиш от една жена/момиче. Ти казваш, че не си искал, ама явно си искал, щом не се мъчиш да се оправиш.
    На 15 си имаш много време да оправиш тая простотия преди да те хване по-сериозното, от което може би няма отърване. А ако си си решил да си един гаден гей, еми бъди си. Ти ще си един ГЕЙ ЕМО, което след всяка загуба на МОМЧЕ ще си реже вените.
    Избора си е лично твой, ама ако се позамислиш кое би било по-добре, ще осъзнаеш, че да си гей не добър начин на живот, освен ако не си някой богат та да правиш като азис.

Аз лично ги мразя гейовете.
    +1....

Град
    Sofia
    dimii vkliu4i me v spisuka za skaip iskam da ti kaja ne6to...
    Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!

Град
    Shumen
    Hayde stiga ste go napadali momcheto kakvo kato e gei? Prosto kaji na tvoqta fr che ne te privlichat momicheta i che si zagrijen za neq i tova tq da ne strada.hayde uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на Infinity
    Ох,да ти кажа честно малко преиграваш...цялата ситуация я пресилваш мнооого...Предпагам,че не искаш да и откажеш,защото ти е най-добрата фр и не искаш да я нараниш точно нея,и аз точно затова смятам,че пък не е толкова зле да пробвате,може пък и да стане нещо..не си прави изводи предварително!!!Но преди да започне каквото и да е по-добре и кажи,че ако нищо не се получи от връзката ми ще си останете пак същиту верни приятели,колкото и да е трудно в този момент...Това е моя съвет-Просто ПРОБВАЙ,защото си прекалено малък от един-два опита да си правиш изводи за цял живот!
    To infinity and beyond.

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    ПХахахаха

То май не аз ами ти ще станеш бисексуален... Аз сам си гей и никой и нищо не може да ме промени. А това, че си падам по момичета, т.е. мисля че са сладки, не означава нищо щото те не ме вазбудат!!! Да харесвам момичета, но не ме вазбуждат какво сам???
    Аз да стана бисексуален......... Ни ма познаваш....
    ACϟDC

Толкова съжалявам за теб...
    Явно никога няма да разбереш за истинската любов... за гениалноста да бъдеш истински човек с пълното си съвършенство и идеали.
    Всъщност ти ще продължиш да бъдеш жалък и болен и никога няма да промениш това. Съжалявам отново, че бог се е 1-во изгаврил с тебе, после отрекъл от тебе, че целия свят ще е срещу тебе, а ти ще си по-слаб от 1 чучало за да се бориш с него.
    Приятно изкарване на жалкия ти гаден живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си