.
Затворена тема
Страница 5 от 15 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 352
    Град
    На Предника на Географията
    Ами пробвай се да и обясниш че най-вероятно нищо няма да излезе между вас и за да не се чувства никои наранен много би било по-добре да не се пробвате
    Поне ако си сигурен че абсолютно нищо няма да излезе между вас де
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Град
    isperih
    Не съм имал подобен проблем, защото не съм гей, но трябва да разговаряш с гейове, за да ти дават съвети.Но пък от друга страна погледнато момичето те е харесвало отдавна и е искало да е близо до теб, защото си и по-отворен към нежния пол.Само ще ти кажа-не я оставяй, след като ти е най-близка приятелка, пък и ще можеш да я обикнеш някой ден като нещо повече, сигурен съм!

sarfi, жалък си ти бе, боклук такъв ! Я върви да си гледаш скапания живот и остави другите, комплексиран злобар!
    Hilf mir Fliegen

момчето си иска савет вия му скочихте като глутница гладни вълци... как може уе... не се ли виждате колко сте жалки... ами ако вия бяхте на неговото място??? мн яко щеше да ви е а... тъпи комплексари... гледайте си живота за кфо като някой си направи тема или като е различен треа да му скачат... немоа да ги разбера хората... само 1-2 ли от тоя форум имат сърца??? нужно ли е да се подигравате на някой за това че е различен и аз имах най-добър приятел ама и аз си го харесах и сега нищо не е както преди поговори с нея обясни и и как се чустваш и и кажи просто че си различен и че я обичаш като приятелка и то скъпа приятелка тъпо е да се развалят отношенията ви заради нещо такова... стискам ти палци всичко да се оправи...

ПС: неможе секи да е еднакъф се треа да има различни хора това е хубаво ф живота... еднакфото не е интерестно...

Това сигорно е най - трудният случи в момента в форума на лубов на Теенпроблем-а. Гаранция че сички които прочетът това го отминават по простата причина явну, че е трудно хората да те опознаят, и не мисля че като си на 15 години ще значи че си обратен има доста време пред тебе... Тъка, че не мисля че едно момче, което и да е може да реши че на 15 години е обратен. А в този случай, помисли първо какво наистина искаш от себе си и от твоята приятелка, и тогава решавай какво ще направиш и какво не мисля, че тази тема леко не е нужна във форума защото трябва първо да помислиш преди да пишеш. Но за това сме ние тук да даваме съвети ...

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от ich_komme_aus_japan
    В природата се забелязва хомосексуализъм, при животни, най-вече при птици: лебеди, пингвини и чайки; бозайници: делфини, бизони, горили, слонове, жирафи, лъвове, овце и хиени; още се забелязва при много влечуги и дори при водни кончета...
    А пък някои кучета си гонят опашките, ама не съм видял хора да го правят

Хомосексуалистите винаги си търсят "оправдание" защо са такива, за да имат вътрешен мир. Просто понякога прекаляват В момента в който се изправят и кажат "Мен ме кефи да ми го подават мъже/Кефя се да го подавам на мъже", аз просто ще вдигна рамене и ще кажа "Окей Подавайте си, щом така ви допада".

Не ми харесва че дават откъслечни факти(а понякога и изопачени такива), за да подкрепят и изградят псевдотеория, която да оправдае поведението им пред другите и пред тях самите. Да поддържаш активно заблуда само за личното спокойствие е малко егоистично, а?

Имам познат който обича лютеница със сладолед. Странно, нали? Обаче той не е тръгнал да крещи колкото може "ама то е нормално, щото..." и да занимава който и да е. Харесва си и го прави, без да му пука кой какво си мисли. Разговора при откритието беше горе доли следният:
    (виждам го как сипва лютенца при 1 кило сладолед)
    Аз: "Саша, wtf? "
    Той: (учуден, оглежда се) Какво?
    Аз: "Лютеница..."(пръста ми увисва във въздуха сочейки бурканчето)
    Той: "Да?"(продължава да сипва, гледа ме учуден...)
    Аз: "При сладоледа?"(още очаквам да каже "Год дем ит Кольо, кво напрайх..." и да се плесне по челото...)
    Той: "Ъхъ. Много добре става. Искаш ли да пробваш?"
    Аз: "А, не мерси "
    Саша вдига рамене, хваща лъжица и си го изкльопа всичкото. С кеф. Не е седнал да ми обеснява колко е нормално, колко не разбирам, или какви предрзсъдъци имам, че даже не искам и да пробвам. Аз пък не съм седнал да му обеснявам че "хората не правят така" или "това е отвратително". Толкова. Той не изпада в ожесточени спорове кое е нормално или не за да се оправдава, щото се сещаш през къде му е, че някой не харесва лютеница със сладолед.

Та така... надявам се схванахте какво се опитвам да ви кажа
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Разговора при откритието беше горе доли следният:
    (виждам го как сипва лютенца при 1 кило сладолед)
    Аз: "Саша, wtf? "
    Той: (учуден, оглежда се) Какво?
    Аз: "Лютеница..."(пръста ми увисва във въздуха сочейки бурканчето)
    Той: "Да?"(продължава да сипва, гледа ме учуден...)
    Аз: "При сладоледа?"(още очаквам да каже "Год дем ит Кольо, кво напрайх..." и да се плесне по челото...)
    Той: "Ъхъ. Много добре става. Искаш ли да пробваш?"
    Аз: "А, не мерси "
    Саша вдига рамене, хваща лъжица и си го изкльопа всичкото. С кеф.
    От поста ти само огладнях
    Към гейа ... нз кво да кажа
    Always wanna play but never wanna loose

Град
    Кофата
    Цитирай Първоначално написано от ich_komme_aus_japan
    "Първомай" с вафли "Боровец" кърти мивки.
    Сега като каза се сетих "Пица Капричоза" + вафли Ная МН ЯКО СТАВА

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ПХахахаха

Информативно били каулиц е по-скоро момиче.....
    а ти си по скоро хермафродит
    Кой на кого казва хермафродит .. .
    W/E youRprincesS е най-якия човек защото просто и 2мата харесвате Тея токио хотел.. Ела един ден с мене по мъжки ще си слушаме motorhead , ac/dc абе хубава музика ще отидем до някое барче да те запознаем с някое наистина красиво момиче да видиш как набързо след това ще се оправиш или ПОНЕ ще станеш бисексуален..
    То май не аз ами ти ще станеш бисексуален... Аз сам си гей и никой и нищо не може да ме промени. А това, че си падам по момичета, т.е. мисля че са сладки, не означава нищо щото те не ме вазбудат!!! Да харесвам момичета, но не ме вазбуждат какво сам???
    Човече ти найстина ли си вярваш,че ще създадеш семейство?Питам те сериозно вярваш ли си?Та кой ще позволи гей двойка да си осинови дете?Коя мадама ще иска да носи детето на гей двойка,а не собственото?Какъв баща ще си ти женчо глупав?Бащите трябва да са пример за децата,да се гордеят с тях,а кой ще се гордее с баща гейр,как ще го защитаваш от по-големите?Човече осъзнай се ти живееш в свой измислен свят.Форума ти е жив пример,че ти в живота няма да успееш,а като гледам си и доста неграмотен,спрял си да учиш какво бъдеще имаш ти изобщо?Мислиш си,че ще си намериш идеалния гей за теб и ще създадете семейство?Ти да не си новия Азис бе бате?Затова ти казвам още си малък и недорасъл с тез твои мечти няма да успееш

аре бе не ви ли писна тоя емо педераст? и не разбрахте ли, че темата е гавра...
    So close, so far
    I'm lost in time
    Ready to follow a sign
    If there was only a sign

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Да, а аз съм Дядо Мраз. Зън зън зън. Ти няма да получиш подарък, не защото не си бил добро момче, а защото въобще не си бил момче.

много обичам такива забавни теми!!!

Град
    Шумен
    олеее, ти си клише, бе човеко, клише, банал! Просто как хората да не си създават такава представа за вас "емотата" кат има такива кат тебе? Кат си вейте гъза и се гордеете с тва колко пъти сте си рязали вените? Лично мойта представа за емо е такава. Пък некви ми викат, че не била... няма значение.

По темата, нека да приемем насериозно думите ти, че си от другия бряг. Според мен може, малко вероятно, но просто някой дяца така си се раждат - с женска психика, или вследствие на някви семейни проблеми я придобиват(твоя случай може и да е такъв, което не ми се вярва особено, заради емовската черта да попреувеличавате проблемите до колкосални нива). Та може и наистина да си гей. Момичето - ти най-добре си я познаваш, ама на нея може да й е станало интересно след като си станал гей, да търси приключение, или да иска да те "излекува". Може да иска (макар и да не го осъзнава напълно) да ти бъде нещо като "жената, която го направи нормален". Може и нейните чувства да не са съвсем истински.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Да харесвам момичета, но не ме вазбуждат какво сам???
    просто не можеш да го вдигнеш брато... "Трибестан помага!Да вдигнеш самолета!"

Град
    Там, където е сърцето...
    Първо това че си луд по как беше оня от нежната групичка изобщо не те прави гей, че той е по-женствен от половината момичета....
    А относно приятелката ти ... много кофти пич, надушвам че ще си развалите приятелсвтото като й откажеш. Винаги така става...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Самата мисъл, че можеш да си с момиче (говоря за онази Аврил) ми показва, че никакъв гей не си..
    Ай стегни се

Град
    Генерал Тошево
    хората са прави че момче и момиче не могат да бъдат приятели,рано или късно единия се влюбва в другия и всичко рухва.

ами ти сигурен ли си че си гей излизал ли си момчета,възбуждат ли те?
    защото може да се окаже че просто си объркан...не знам. се пак си на 15.в пубертета си а всички знаем че това е най-трудния период в живота.всичко те първа предстои...
    ..Sex,Drugs and Rock&Roll..

Спрете да се заяждате със момче бе то ви иска помощ а вие сте срещто него като не харесвате гейове и емота защо пищете изобщо.Нито го познавате нито нищо.Много добре го познавам и знам през какви неща е минало така че недейте се заяждате много много.
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от Nofacenoname
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ПХахахаха

Информативно били каулиц е по-скоро момиче.....
    а ти си по скоро хермафродит
    Кой на кого казва хермафродит .. .
    W/E youRprincesS е най-якия човек защото просто и 2мата харесвате Тея токио хотел.. Ела един ден с мене по мъжки ще си слушаме motorhead , ac/dc абе хубава музика ще отидем до някое барче да те запознаем с някое наистина красиво момиче да видиш как набързо след това ще се оправиш или ПОНЕ ще станеш бисексуален..
    То май не аз ами ти ще станеш бисексуален... Аз сам си гей и никой и нищо не може да ме промени. А това, че си падам по момичета, т.е. мисля че са сладки, не означава нищо щото те не ме вазбудат!!! Да харесвам момичета, но не ме вазбуждат какво сам???
    Човече ти найстина ли си вярваш,че ще създадеш семейство?Питам те сериозно вярваш ли си?Та кой ще позволи гей двойка да си осинови дете?Коя мадама ще иска да носи детето на гей двойка,а не собственото?Какъв баща ще си ти женчо глупав?Бащите трябва да са пример за децата,да се гордеят с тях,а кой ще се гордее с баща гейр,как ще го защитаваш от по-големите?Човече осъзнай се ти живееш в свой измислен свят.Форума ти е жив пример,че ти в живота няма да успееш,а като гледам си и доста неграмотен,спрял си да учиш какво бъдеще имаш ти изобщо?Мислиш си,че ще си намериш идеалния гей за теб и ще създадете семейство?Ти да не си новия Азис бе бате?Затова ти казвам още си малък и недорасъл с тез твои мечти няма да успееш
    И после емотата преувеличавали емотата си режели вените... И как като всички се опитват да им саборят мечтите....защо да не намеея идеалния човек до себе си? гледал ли си Queer as folk ? е гледай го! Всичко е вазможно рано или късно ще срещна момчето на мечтите си и ще заживеем наистина щастливо !!!

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от sladkobaby
    Спрете да се заяждате със момче бе то ви иска помощ а вие сте срещто него като не харесвате гейове и емота защо пищете изобщо.Нито го познавате нито нищо.Много добре го познавам и знам през какви неща е минало така че недейте се заяждате много много.
    Бтв много те обичкаам и няам тарпение да се варнеш от USA (hug)(kiss)

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ще срещна момчето на мечтите си

ГОСПОДИ, ИМАЙ МИЛОСТ.

ПП: дано не се множи неграмотния им род
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    дими..мой човек - ако искаш да те разбират - влез в реалния живот. Защо аз или един Селмейт или един уош не тръбим че никой не ни разбира?

Защо ти си единствената отрепка в тоя форум дето реве за внимание и когато го получава продължава да реве. Спри с глупостите за идеалния човек и "заживели щастливи и честити до края на дните си". Ти бягаш от проблемите си и те се множат. Това е едно, другото е че гей-двойка е ненормално и никога няма да се приеме за нормално. Ще бъдете мразени и оплювани, познай защо - заради тотално изкривените ви разбирания за "щастие и равенство между хората". Никое общество не толерира различните. Хиената изяжда болните си малки, орлето и изяжда по слабото си братче, мравките изгонват слабите индивиди от колонията... Не се надявай някога да бъдеш разбран. Най-малкото защото ти самия не можеш да се разбереш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    дими..мой човек - ако искаш да те разбират - влез в реалния живот. Защо аз или един Селмейт или един уош не тръбим че никой не ни разбира?

Защо ти си единствената отрепка в тоя форум дето реве за внимание и когато го получава продължава да реве. Спри с глупостите за идеалния човек и "заживели щастливи и честити до края на дните си". Ти бягаш от проблемите си и те се множат. Това е едно, другото е че гей-двойка е ненормално и никога няма да се приеме за нормално. Ще бъдете мразени и оплювани, познай защо - заради тотално изкривените ви разбирания за "щастие и равенство между хората". Никое общество не толерира различните. Хиената изяжда болните си малки, орлето и изяжда по слабото си братче, мравките изгонват слабите индивиди от колонията... Не се надявай някога да бъдеш разбран. Най-малкото защото ти самия не можеш да се разбереш.
    . . . И това всичко във една държава наречена България! Няма да се приеме нормално в България защото българите ги е страх от различното. Имал съм приятел гей и повярвай ми, ако го видиш даже няма да разбереш, че е такъв!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Кофата
    И после емотата преувеличавали емотата си режели вените... И как като всички се опитват да им саборят мечтите....защо да не намеея идеалния човек до себе си? гледал ли си Queer as folk ? е гледай го! Всичко е вазможно рано или късно ще срещна момчето на мечтите си и ще заживеем наистина щастливо !!!
    Eto tova me razbi ti jiveesh v film ve brat ... mnogo si zabluden (nishto li4no) zamisli se za kolko hora ostavat samo "Всичко е вазможно рано или късно ще срещна момчето на мечтите си и ще заживеем наистина щастливо !!!" tezi me4ti...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Антихюман - определено бих. Досега интуицията не ме е подвела нито един път. И аз имам такъв познат.

А приемането на гейовете като нормални е нещото което ще погуби света.

(това разрешавам да си го слагате в подписи и където още искате)

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си