- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.
Ами пробвай се да и обясниш че най-вероятно нищо няма да излезе между вас и за да не се чувства никои наранен много би било по-добре да не се пробвате![]()
Поне ако си сигурен че абсолютно нищо няма да излезе между вас де
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Не съм имал подобен проблем, защото не съм гей, но трябва да разговаряш с гейове, за да ти дават съвети.Но пък от друга страна погледнато момичето те е харесвало отдавна и е искало да е близо до теб, защото си и по-отворен към нежния пол.Само ще ти кажа-не я оставяй, след като ти е най-близка приятелка, пък и ще можеш да я обикнеш някой ден като нещо повече, сигурен съм!
sarfi, жалък си ти бе, боклук такъв ! Я върви да си гледаш скапания живот и остави другите, комплексиран злобар!
Hilf mir Fliegen
момчето си иска савет вия му скочихте като глутница гладни вълци... как може уе... не се ли виждате колко сте жалки... ами ако вия бяхте на неговото място??? мн яко щеше да ви е а... тъпи комплексари... гледайте си живота за кфо като някой си направи тема или като е различен треа да му скачат... немоа да ги разбера хората... само 1-2 ли от тоя форум имат сърца??? нужно ли е да се подигравате на някой за това че е различен и аз имах най-добър приятел ама и аз си го харесах и сега нищо не е както преди поговори с нея обясни и и как се чустваш и и кажи просто че си различен и че я обичаш като приятелка и то скъпа приятелка тъпо е да се развалят отношенията ви заради нещо такова... стискам ти палци всичко да се оправи...
ПС: неможе секи да е еднакъф се треа да има различни хора това е хубаво ф живота... еднакфото не е интерестно...![]()
Това сигорно е най - трудният случи в момента в форума на лубов на Теенпроблем-а. Гаранция че сички които прочетът това го отминават по простата причина явну, че е трудно хората да те опознаят, и не мисля че като си на 15 години ще значи че си обратен има доста време пред тебе... Тъка, че не мисля че едно момче, което и да е може да реши че на 15 години е обратен. А в този случай, помисли първо какво наистина искаш от себе си и от твоята приятелка, и тогава решавай какво ще направиш и какво не мисля, че тази тема леко не е нужна във форума защото трябва първо да помислиш преди да пишеш. Но за това сме ние тук да даваме съвети ...![]()
А пък някои кучета си гонят опашките, ама не съм видял хора да го правятПървоначално написано от ich_komme_aus_japan
![]()
Хомосексуалистите винаги си търсят "оправдание" защо са такива, за да имат вътрешен мир. Просто понякога прекаляватВ момента в който се изправят и кажат "Мен ме кефи да ми го подават мъже/Кефя се да го подавам на мъже", аз просто ще вдигна рамене и ще кажа "Окей
Подавайте си, щом така ви допада".
Не ми харесва че дават откъслечни факти(а понякога и изопачени такива), за да подкрепят и изградят псевдотеория, която да оправдае поведението им пред другите и пред тях самите. Да поддържаш активно заблуда само за личното спокойствие е малко егоистично, а?
Имам познат който обича лютеница със сладолед. Странно, нали? Обаче той не е тръгнал да крещи колкото може "ама то е нормално, щото..." и да занимава който и да е. Харесва си и го прави, без да му пука кой какво си мисли. Разговора при откритието беше горе доли следният:
(виждам го как сипва лютенца при 1 кило сладолед)
Аз: "Саша, wtf?"
Той: (учуден, оглежда се) Какво?
Аз: "Лютеница..."(пръста ми увисва във въздуха сочейки бурканчето)
Той: "Да?"(продължава да сипва, гледа ме учуден...)
Аз: "При сладоледа?"(още очаквам да каже "Год дем ит Кольо, кво напрайх..." и да се плесне по челото...)
Той: "Ъхъ. Много добре става. Искаш ли да пробваш?"
Аз: "А, не мерси"
Саша вдига рамене, хваща лъжица и си го изкльопа всичкото. С кеф. Не е седнал да ми обеснява колко е нормално, колко не разбирам, или какви предрзсъдъци имам, че даже не искам и да пробвам. Аз пък не съм седнал да му обеснявам че "хората не правят така" или "това е отвратително". Толкова. Той не изпада в ожесточени спорове кое е нормално или не за да се оправдава, щото се сещаш през къде му е, че някой не харесва лютеница със сладолед.
Та така... надявам се схванахте какво се опитвам да ви кажа![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Първоначално написано от CucAgMuH
![]()
От поста ти само огладнях
![]()
Към гейа ... нз кво да кажа![]()
Always wanna play but never wanna loose
Сега като каза се сетих "Пица Капричоза" + вафли Ная МН ЯКО СТАВАПървоначално написано от ich_komme_aus_japan
![]()
![]()
Човече ти найстина ли си вярваш,че ще създадеш семейство?Питам те сериозно вярваш ли си?Та кой ще позволи гей двойка да си осинови дете?Коя мадама ще иска да носи детето на гей двойка,а не собственото?Какъв баща ще си ти женчо глупав?Бащите трябва да са пример за децата,да се гордеят с тях,а кой ще се гордее с баща гейр,как ще го защитаваш от по-големите?Човече осъзнай се ти живееш в свой измислен свят.Форума ти е жив пример,че ти в живота няма да успееш,а като гледам си и доста неграмотен,спрял си да учиш какво бъдеще имаш ти изобщо?Мислиш си,че ще си намериш идеалния гей за теб и ще създадете семейство?Ти да не си новия Азис бе бате?Затова ти казвам още си малък и недорасъл с тез твои мечти няма да успеешПървоначално написано от dimi93
![]()
аре бе не ви ли писна тоя емо педераст? и не разбрахте ли, че темата е гавра...![]()
So close, so far
I'm lost in time
Ready to follow a sign
If there was only a sign
Първоначално написано от Cellmate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много обичам такива забавни теми!!!![]()
олеее, ти си клише, бе човеко, клише, банал! Просто как хората да не си създават такава представа за вас "емотата" кат има такива кат тебе? Кат си вейте гъза и се гордеете с тва колко пъти сте си рязали вените? Лично мойта представа за емо е такава. Пък некви ми викат, че не била... няма значение.
По темата, нека да приемем насериозно думите ти, че си от другия бряг. Според мен може, малко вероятно, но просто някой дяца така си се раждат - с женска психика, или вследствие на някви семейни проблеми я придобиват(твоя случай може и да е такъв, което не ми се вярва особено, заради емовската черта да попреувеличавате проблемите до колкосални нива). Та може и наистина да си гей. Момичето - ти най-добре си я познаваш, ама на нея може да й е станало интересно след като си станал гей, да търси приключение, или да иска да те "излекува". Може да иска (макар и да не го осъзнава напълно) да ти бъде нещо като "жената, която го направи нормален". Може и нейните чувства да не са съвсем истински.
просто не можеш да го вдигнеш брато... "Трибестан помага!Да вдигнеш самолета!"Първоначално написано от dimi93
Първо това че си луд по как беше оня от нежната групичка изобщо не те прави гей, че той е по-женствен от половината момичета....![]()
А относно приятелката ти ... много кофти пич, надушвам че ще си развалите приятелсвтото като й откажеш. Винаги така става...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Самата мисъл, че можеш да си с момиче (говоря за онази Аврил) ми показва, че никакъв гей не си..
Ай стегни се
хората са прави че момче и момиче не могат да бъдат приятели,рано или късно единия се влюбва в другия и всичко рухва.
ами ти сигурен ли си че си гей излизал ли си момчета,възбуждат ли те?
защото може да се окаже че просто си объркан...не знам. се пак си на 15.в пубертета си а всички знаем че това е най-трудния период в живота.всичко те първа предстои...
..Sex,Drugs and Rock&Roll..
Спрете да се заяждате със момче бе то ви иска помощ а вие сте срещто него като не харесвате гейове и емота защо пищете изобщо.Нито го познавате нито нищо.Много добре го познавам и знам през какви неща е минало така че недейте се заяждате много много.![]()
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот
И после емотата преувеличавали емотата си режели вените... И как като всички се опитват да им саборят мечтите....защо да не намеея идеалния човек до себе си? гледал ли си Queer as folk ? е гледай го! Всичко е вазможно рано или късно ще срещна момчето на мечтите си и ще заживеем наистина щастливо !!!Първоначално написано от Nofacenoname
Бтв много те обичкаам и няам тарпение да се варнеш от USA (hug)(kiss)Първоначално написано от sladkobaby
ще срещна момчето на мечтите си
ГОСПОДИ, ИМАЙ МИЛОСТ.
ПП: дано не се множи неграмотния им род
дими..мой човек - ако искаш да те разбират - влез в реалния живот. Защо аз или един Селмейт или един уош не тръбим че никой не ни разбира?
Защо ти си единствената отрепка в тоя форум дето реве за внимание и когато го получава продължава да реве. Спри с глупостите за идеалния човек и "заживели щастливи и честити до края на дните си". Ти бягаш от проблемите си и те се множат. Това е едно, другото е че гей-двойка е ненормално и никога няма да се приеме за нормално. Ще бъдете мразени и оплювани, познай защо - заради тотално изкривените ви разбирания за "щастие и равенство между хората". Никое общество не толерира различните. Хиената изяжда болните си малки, орлето и изяжда по слабото си братче, мравките изгонват слабите индивиди от колонията... Не се надявай някога да бъдеш разбран. Най-малкото защото ти самия не можеш да се разбереш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
. . . И това всичко във една държава наречена България! Няма да се приеме нормално в България защото българите ги е страх от различното. Имал съм приятел гей и повярвай ми, ако го видиш даже няма да разбереш, че е такъв!Първоначално написано от valdesbg
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Eto tova me razbiПървоначално написано от dimi93
ti jiveesh v film ve brat ... mnogo si zabluden (nishto li4no) zamisli se za kolko hora ostavat samo "Всичко е вазможно рано или късно ще срещна момчето на мечтите си и ще заживеем наистина щастливо !!!" tezi me4ti...
Антихюман - определено бих. Досега интуицията не ме е подвела нито един път. И аз имам такъв познат.
А приемането на гейовете като нормални е нещото което ще погуби света.
(това разрешавам да си го слагате в подписи и където още искате)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House