Здравейте! Аз съм момче от Варна на 15. Та аз съм гей и най-добрата ми приятелка го знае много добре, но въпреки това ми каза, че ме харесва. Стана ми адски неловко и странно. Тя си мисли, че се заблуждавам и че ако бъда с момиче нещата ще се оправят, но аз си знам, че не е тъка. Не искам да пробвам с нея, защото ми е най-близкия човек и в никакъв случай не искам да я загубя, като приятел, а и тя не е 1вия случай. Преди половин година минах по същия път с друга приятелка и всичко завърши зле...Не искам да се повтарят нещата. Но почти всичките ми приятелки не ми вярват, че сащъм гей - не знам защо. И след време или започват да ме харесват, или се влюбват в мен. Но с тази е различно защото ми е най-близкия човек и си мислех, че ме разбира... но уви...явно сам се лъгал... И след като ми го каза всичко е различно сякаш не е същата... мхх...започна да се даржи странно, сякаш това не сам аз а друг човек. Просто не знам...защо така става рано или късно с почти сяка приятелка....и като ми каже нещо такова проваля всичко.. и се чуствам адски предаден и ми е хипер кофти ... Това, че сам до тях че ги разбирам, че винаги имаме общи теми на разговор не означава нищо а и много добре знаят, че съм гей. Ох незнам, но ми е адски сдухано...