.
Затворена тема
Страница 6 от 15 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 352

Град
    plovdiv
    Което означава сбогом приятелсвто сбогом спомени сбогом сичко ;( ш ми са разсарди ;( оф не знаам притиска ме не сам готов гнус ме е да я целува...не разбирам толкоз мн момчета сладки я свалят зако точно мене...и тя да е некфа грозна...а тя е мисс бг 2009 просто не я разбирам просто може да има почти сяко момче...ко толкоз е умряла за менее ;(;(;( офф
    Виш ся мои човек момичето 100% иска да ти обърне резбата на норнална.ако те е гнус от едно моми4е маина незнам зна4и си голям ГЕЙ и нямаш работа с момичета
    Учението е слънце,но по 6 часа на ден човек може и да слънчаса.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Антихюман - определено бих. Досега интуицията не ме е подвела нито един път. И аз имам такъв познат.

А приемането на гейовете като нормални е нещото което ще погуби света.

(това разрешавам да си го слагате в подписи и където още искате)
    Имаш приятел гей, а ги мразиш?! Виж и аз мразя тези където парадират с това , но има и други гейове които не се различават с нищо от останалите хора!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    In Devil's Castle
    само не разбрах как така е мис България

иначе, не знам това , което го приказваш, истина ли е или не, но... ако не е... (няма нужда от коментар) , ако е---> бъди си гей и се радвай!!! аз лично смятам, че гейовете са страхотни и заслужават щастие, колкото и да изглежда ненормално на някои.

а за тези, които не го възприемат... как очаквате да ги промените? все едно аз да се насиля да харесвам момичета!!!! ами просто няма как да стане. или някое момче да забрави за всичко, което може да изживее с едно момиче ( ако ще чисто сексуално удоволствие, ако ще платонична любов.... ) Ами това е промяната. струва ли ви се възможна. естествено, че не. защото хората да такива, каквито са!!! нищо не може да се промени. едва ли ще тръгнете да избивате всичко различно, да го отритнете в някой ъгъл на обществото. опс, то така става в момента (2рото). вярно... нормалното е двойка от 2 различни пола. така е устроен света. така се и продължава света. но другото съществува и трябва да се приеме, защото отричането на нещо съществуващо не значи, че него го няма.
    someone else...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Имаш приятел гей, а ги мразиш?! Виж и аз мразя тези където парадират с това , но има и други гейове които не се различават с нищо от останалите хора!
    Имам познат който е гей, не ми е приятел и не общувам с него повече от здравей-здрасти. Познай защо. Нека се уточним

А иначе - парадира или не...не е нормално и не бива да се приема за нормално. На същия принцип и с лесбийките.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    между две женски бедра....
    на 15 години и е гей... ти още не знаеш къде се мушка патката ама си гей... смърт за тебе.

Цитирай Първоначално написано от Waster
    на 15 години и е гей... ти още не знаеш къде се мушка патката ама си гей... смърт за тебе.
    абе я недей се заяжта със момчето бе.Тъпанар такъв
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот

Еи ман!

Според мен човеко сичко би могло да се промени в положителен план,но само при положение че имаш желание и наистина го искаш нито ше си развалите отношенията нито нищо.Бате незнам как си осъзнал на 12 ,че си гей незнам с колко момчета си ходил и до колко си падаш по мъже,но знам едно някъде дълбоко там в теб се крие истинско момче с точната орентация.!Това е природа неможеш да го промениш то си е заложено.Можеш само да си въобразяваш че си гей брато шото моа ти кажа че въображението такова силно влиание може да има,тва че на 12 си имал симпатии към силният пол нищичко не означава.Просто според мен си се объркал и си възприел тази орентация за правилна, след което дълго време си го вярвал че си такъв и в крайна сметка си станал такъв.Впечетление ми направи това че мн пъти в написаното по-горе от теб беше написал че си гей замисли се малко дали просто не си си го въобразил.(силата на внушението) Другото което искам да ти кажа е колкото и тъпо да звучи опитай да бъдеш с нея без да гледаш в миналото в времената когато еди кво се случило и еди кво си не било наред няма бъдеще в миналото.(говоря за случая с другата ти приателка)..Просто вгледай се в различията вгледай се в нея опитай се да почувстваш същината си,истинската си природа опитай се силно и мисля че ще се променят нещата коррено само ако го поискаш.!Огледай я докосни я и опитай да почувстваш нещу погледни очите й и опитай да видиш нещу различно от това което виждаш в огледалото и от себеподобните.Обеден съм че може циалата история да завърши красиво и това по никакв начин не може да пречи на взаимоотношенията ви само може да ги направи по силни!!!И съм почти сигорен там някаде дълболко в теб лежи мъжът!!!
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Град
    Цитирай Първоначално написано от sladkobaby
    ти да не си момичето което е влюбено в него...

не съм.Ама като мразиш гейове просто недей пиши.
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот

кво вэехте момчето на ебавка ... има проблем да се упитаме да му помогнем първо: евала на момчето че има смелоста да си го приэнае 2ро седни и говори с нея и и кажи че я имаш эа сестра и неможеш да гледаш на нея като на жена ... (така каэах на моя бфр ... ) успех и ЕВАЛА от мен
    Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание

Щом ти е приятелка тя най-добре трябва да знае какъв си и от какво имаш нужда..няма право да те кара да правиш нещо против волята ти... Има и нещо друго... Още си малък и ще преминаваш през какви ли не промени, може да се окаже, че това е само увлечение. Това да се пробваш с нея е твой плюс...Тя ако наистина те обича и като приятел няма да те нарани... Може да говориш с нея да си изясните положението да и кажеш, че можете да опитате, но ако не се получи да си останете приятели...за нея това също ще е нещо ново и ако види, че наистина си гей тя сама ще се осъзнае и всичко ще си е както преди...повярвай ми ако наистина си гей тя ще го разбере и нищо няма да се получи...

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Град
    не съм.Ама като мразиш гейове просто недей пиши.
    пуснал е тема, така че може всеки да пише квото си иска

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от LqPi7oO
    кво вэехте момчето на ебавка ... има проблем да се упитаме да му помогнем първо: евала на момчето че има смелоста да си го приэнае 2ро седни и говори с нея и и кажи че я имаш эа сестра и неможеш да гледаш на нея като на жена ... (така каэах на моя бфр ... ) успех и ЕВАЛА от мен
    Как да имам смелостта да си го призная? Аз се гордея с това!!! Днес излизам с един мой приятел в морската, който също е гей. Минава една компанийка и две от момичетата си викат малее тези са гейове, аз са обарнах и казах да гейове сме проблем ли имате? И онез са изнизаха.... Тей че мене не ме е срам, а се гордея с това. И съм достоен за похвала, че се приемам какъвто съм, и не отричам това което харесвам и защитавам собствения си вкус!!!!!!

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от shmatka888
    Щом ти е приятелка тя най-добре трябва да знае какъв си и от какво имаш нужда..няма право да те кара да правиш нещо против волята ти... Има и нещо друго... Още си малък и ще преминаваш през какви ли не промени, може да се окаже, че това е само увлечение. Това да се пробваш с нея е твой плюс...Тя ако наистина те обича и като приятел няма да те нарани... Може да говориш с нея да си изясните положението да и кажеш, че можете да опитате, но ако не се получи да си останете приятели...за нея това също ще е нещо ново и ако види, че наистина си гей тя сама ще се осъзнае и всичко ще си е както преди...повярвай ми ако наистина си гей тя ще го разбере и нищо няма да се получи...
    ОФф.... Тwilight маниако бил сам с момиче и знам какво е!!!! НЕ ме привличат и това е!!! (бтв и аз сам фен на здрач и особено на Едуард.... малеее мн е сладаааак)

Град
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Как да имам смелостта да си го призная? Аз се гордея с това!!! Днес излизам с един мой приятел в морската, който също е гей. Минава една компанийка и две от момичетата си викат малее тези са гейове, аз са обарнах и казах да гейове сме проблем ли имате? И онез са изнизаха.... Тей че мене не ме е срам, а се гордея с това. И съм достоен за похвала, че се приемам какъвто съм, и не отричам това което харесвам и защитавам собствения си вкус!!!!!!
    евалата, тъп си за двама... по тоя начин убиваш човешки живот, та ебa в гея. Добре че не си от Пловдив....

Цитирай Първоначално написано от shmatka888
    ОФф.... Тwilight маниако бил сам с момиче и знам какво е!!!! НЕ ме привличат и това е!!! (бтв и аз сам фен на здрач и особено на Едуард.... малеее мн е сладаааак)

Дори и да си бил..тя не е била с гей...може да се жертваш за да се отървеш от неприятните чувства...нека тя да види какво е да си с гей сама ще се осъзнае

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Супер фен
    Град
    България
    Имам познат който е гей, не ми е приятел и не общувам с него повече от здравей-здрасти. Познай защо. Нека се уточним

А иначе - парадира или не...не е нормално и не бива да се приема за нормално. На същия принцип и с лесбийките.
    Това, че е гей по-малко човек ли го прави от теб?
    Нормално е за мен, защото аз съм си идиотче и не ми прави впечетление заобикалящия ме свят!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

[quote="dimi93"]
    Как да имам смелостта да си го призная? Аз се гордея с това!!! Днес излизам с един мой приятел в морската, който също е гей. Минава една компанийка и две от момичетата си викат малее тези са гейове, аз са обарнах и казах да гейове сме проблем ли имате? И онез са изнизаха.... Тей че мене не ме е срам, а се гордея с това. И съм достоен за похвала, че се приемам какъвто съм, и не отричам това което харесвам и защитавам собствения си вкус!!!!!![/quot

za towa ti kazwam evala 4e znaesh koi si i kakuw si i ne te isteresywa 4ujdo mnenie i pak ti kazwam evala i ne go priemai na ebawka ili podobno ne6to trqbwa da ima powe4e hora kato teb

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Нормално е за мен, защото аз съм си идиотче и не ми прави впечетление заобикалящия ме свят!
    Физически - не, социално обаче да, с риск да бъда причислен към Хитлер и неговите убеждения.

Тук е и проблема - мен ме интересува света в който живея. Мен ме интересува накъде върви и как се развива. Правят ми впечатление доста неща, за които дори не си си и помислял че съществуват. Хомосексуализма обаче е нещо което направо ще ти извади очите....

А съвсем се дистанцирам от автора и неговите открито идиотски убеждения, които си е втълпил. Как аджеба очакваш да реагират девойките, дими? Точно да се изнижат по терлици и единствения вариант по който биха реагирали. Не се лъжи че нямат и други идеи - имат, просто не ги иразяват. Мъжете обаче сме по директни. Но трябва ли да бъдем мразени заради това? И така.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ама вие продължавате..
    Дори не го познавате, но пак говорите.
    Много по-добре е да имаш за приятел един гей, отколкото някоя завистлива кучка, която се преструва...
    'Що не го оставите на спокойствие бе ?!
    Той е супер готин човек и приятел, макар че го познавам от скоро.. Гледайте си живота!!
    Hilf mir Fliegen

Супер фен
    Град
    България
    Физически - не, социално обаче да, с риск да бъда причислен към Хитлер и неговите убеждения.

Тук е и проблема - мен ме интересува света в който живея. Мен ме интересува накъде върви и как се развива. Правят ми впечатление доста неща, за които дори не си си и помислял че съществуват. Хомосексуализма обаче е нещо което направо ще ти извади очите....

А съвсем се дистанцирам от автора и неговите открито идиотски убеждения, които си е втълпил. Как аджеба очакваш да реагират девойките, дими? Точно да се изнижат по терлици и единствения вариант по който биха реагирали. Не се лъжи че нямат и други идеи - имат, просто не ги иразяват. Мъжете обаче сме по директни. Но трябва ли да бъдем мразени заради това? И така.
    Ако е възможно ми кажи защо като е гей, това го прави социално неспособен човек?
    Какви неща ти правят впечетление, за които дори не съм си помислял, че съществуват?
    Надявам да се аргументираш като образован човек и не с едно изречение. : )
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Цитирай Първоначално написано от youRprincesS
    Ама вие продължавате..
    Дори не го познавате, но пак говорите.
    Много по-добре е да имаш за приятел един гей, отколкото някоя завистлива кучка, която се преструва...
    'Що не го оставите на спокойствие бе ?!
    Той е супер готин човек и приятел, макар че го познавам от скоро.. Гледайте си живота!!

+1000000000000000000000000000000000

[quote="Jingles"]
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    а 15 годинки, а твърдиш, че си гей
    ай бегай сучи от майкати да не ти избия бъзите, сополче!
    Мислех че този форум е за тийнове от 13 до 18 - 19 годишна възраст... ами ти не си на мое място (радвай се че не си) и за това не знаеш как се чуствам

1.КФИ ЧУСТФА ИМА ЕДИН ПЕДАЛ?
    2.ЕЛА ДА ТИ ИЗБИЯ ЗЪБИТЕ ЧЕ ДА ЛАПАШ ПО ЛЕСНО!
    3.ДА ТИ ПИКАМ НА ПЕДАЛИТЕ ВЕ!
    4.КЪФ ТИЙН СИ ТИ МА,НЕ СИ ЛИ ТИЙНКА ВЕ?
    5.Я СЕ Ши***

ако модераторите сметнат мнението за грубо(каквото е) и не им ахресва нека го изтрият.това е моето мнение и имам право да го изразявам.изпитрвам нетърпимост към "леви".....

е тва е .. като някои е раэличен и ае да го храним .. ми не е така в българия сме и доколкото знам сме свободни в иэбора си

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    ООООО и ти ли спадаш към "левите" е да сру ама аз си праа кфот си искам и такива като него и тебе може би ми допадат най-много......
    аэ съм момиче и съм си нормална ... просто уважавам иэбора на др

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    оПа къде ми се дяна възпитанието :d сръ незнаех извинявам се че бях груб,но това не променя мнението ми към педалите...
    океи .. но сега даваме савет не иэраэяваме мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си