- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.
Защо по-дяволите момичетата харесват гейове... Защо ГОСПОДИ? ЗАЩО???
Хахаха, какво като е различен бе?
Хайде целия свят да бъдем като стадо овце,а?!
Толкова сте тесногръди..
Темата е за съвет, а не да му се присмивате, че е гей, емо и т.н., след като целта ви не е да му помогнете просто не влизайте в темата, толкова ли е трудно?
Аман вече от вас, прекалявате изключително много.
Както казах вече, той е един изключителен човек!
![]()
![]()
![]()
Hilf mir Fliegen
Първоначално написано от Jingles
![]()
![]()
![]()
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
евала на момичетоПървоначално написано от youRprincesS
![]()
Просто е трудно за нас - истинските мъже да приемем, че не ставаме за вас жените защото не сме изнежени...Първоначално написано от youRprincesS
mom4eto tolkowa qsno si kaza problema wie do kade oburnahte temata![]()
Обикновено, бих отговорил на всеки мъж/момче - "забивай!", но той не е мъж...Първоначално написано от LqPi7oO
Брато... осъзнай се! Казвам ти го като приятел - имаш изкривено психика, изкривена наклоност. Върни обратно обърната резба. А GUNTEK малко пресили нещата, но го прави за твое добро и с цел да те вкара в правия път. Да - знам, че за теб е важно приятелството. И аз имам момичета приятели и знам какво е, но просто трябва да се осъзнаеш - найстина трябва мъжете в тая тема да се обединим и да ти покажем правия път.Първоначално написано от dimi93
Първоначално написано от Vesk0u
тва че е гей не го праи по малко мъж![]()
Jingles продължавай да обиждаш в същия дух и се надявам скоро да не си сред нас. Срам и позор за България си ти. Сега ще ти кажа и аргументите си.Първоначално написано от Jingles
1. Гейове има по целия Свят, не само в България!
2. Това, че е хомосексуалист не го прави по-малко трудоспособен от теб.
3. Избивай си комплексите, все някъде трябва да си изхабяваме отрицателната енергия.Аз също мразя идиотите, ама ги търпя.
Не може да го вкараме във правия път. Той е избрал своя избор.Първоначално написано от Vesk0u
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
спамерПървоначално написано от Enough
харесва ми... чувствам прилив на кръв към пещеритеПървоначално написано от w0sh
вплетен в битка с разярения съблзъб тигърПървоначално написано от Enough
Дими, ок, осъзнал си се като гей, няма лошо. Но защо трябва да парадираш с това? Защо трябва да парадираш с това колко пъти си си рязал вените? Мамка му, вени се режат само веднъж, повече е невъзможно! (Между другото на тва течение емо ли, имо ли, не му ли мина модата?) Просто обличай си се като нормален човек, няма нужда да робуваш на някакъв стил (емото), бъди уникален! Престани да повтаряш, че си гей и т.н., ако някой друг гей има интерес към теб веднага ще си проличи
А за прияелката ти, просто говори с нея, обесни й, затова хората имаме дар слово
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
С всеки пореден ден изминъл от моя живот...Аз не спирам да се изненадвам от хората...на какво са способни...
ааааппфффф е эа тфа му каэах евала на момчето ..энае какъв е и не го е срам или страх да го кажеПървоначално написано от Jingles
малко са такива хора ....
![]()
Имам чуството, че ти си един неосазнат гей и затова мразиш толкова много гейовете и ги нареждаш, като по този начин си мислиш, че прикриваш себе си и сички ще те мислят за хетеро!
мале не мога да повярвам, че освен ограничени и тесногради имало и свесни хора в този форум...Първоначално написано от LqPi7oO
Ти си болен. Това, че 2-3 педалчета те подкрепиха и вече скочи...Първоначално написано от dimi93
Зарежи какви са хората във форума, ами кажи как се развиват нещата със момичетоПървоначално написано от dimi93
Току виж се намерил някой "свестен" да те посъветва нещо полезно
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Вече и момичетата ли могат да бъдат педали?Първоначално написано от fc
Hilf mir Fliegen