.
Затворена тема
Страница 8 от 15 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 352
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от psychedelic
    Господи боже мой, защо живея в тази България по дяволите
    Че какво пък и е на "тази" България, дето ние сме си я направили такава?

Град
    Sofia
    Хора досега ме мързя да пиша ама вие вече се насирате като е е гей момчето- голяма работа, нали не търчи след вас да ви го доказва!Аз лично нямям нищо против гейовете, стига да не вървят по улиците с розови пера стърчащи от гъза А пък вие тука- пуснал тема и дайте да си мериме речниците с псувните! Че има свобода на словото,има... ама вие нямате мярка бе! Дими моя съвет е да си отклониш ориентацията поне малко надясно защото никога на гейовете не им е било лесно,и дори поносимо, да се справят в обществото, особено пък в днешно време(виждаш повечето мнения тук...) Относно момичето,дай му шанс да ти покаже и другия път(да, другия, а не правилния), защото наистина ще е за твое добро. (и не драматизирай толкова щото на малко хора им пука колко пъти си си рязал вените)
    Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!

Цитирай Първоначално написано от youRprincesS
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от LqPi7oO
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Според мен никой нормален няма да тругне да разправя на лявоо и дясно ,че е гей. Темата е ебавка.
    ааааппфффф е эа тфа му каэах евала на момчето ..энае какъв е и не го е срам или страх да го каже малко са такива хора ....
    мале не мога да повярвам, че освен ограничени и тесногради имало и свесни хора в този форум...
    Ти си болен. Това, че 2-3 педалчета те подкрепиха и вече скочи...
    Вече и момичетата ли могат да бъдат педали?
    явно да ...няколко пъти каэах че съм момиче ..
    Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание

Според мен никой нормален няма да тругне да разправя на лявоо и дясно ,че е гей. Темата е ебавка.
    ааааппфффф е эа тфа му каэах евала на момчето ..энае какъв е и не го е срам или страх да го каже малко са такива хора ....
    мале не мога да повярвам, че освен ограничени и тесногради имало и свесни хора в този форум...
    малко сме но ни има ...

Град
    PlD ;]
    на тоя емо стил не му ли мина модата ?

no doubt-don't speak

Цитирай Първоначално написано от Gary
    Цитирай Първоначално написано от psychedelic
    Господи боже мой, защо живея в тази България по дяволите
    Че какво пък и е на "тази" България, дето ние сме си я направили такава?
    НАВСЯКЯДЕ ИМА ГЕИОВЕ ... !!! КВО БЪРКАТЕ БЪЛГАРИЯ ... !?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от HelSy
    на тоя емо стил не му ли мина модата ?

охххх мода .... эа поэиорчетата да мода е ,,, эа някои си е техен стил неэависимо от модата ...

Град
    PlD ;]
    за някои може би.. но точно тези тук -- автора ии принцесата ми приличат точно на позиорчета..

no doubt-don't speak

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    егати пароията на тема :Д
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?
    ]

1во разбрах, че сам гей....ами просто от малак си падам по момчета...и никога не ме е привличало момиче (луд сам по Bill Kaulitz) като нищо повече от приятелка (единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne .... ).
    2ро осъзнах го на 12
    3ро 1вия ми път с момче беше на 14 бил сам гаже с момче, даже сащата приятелка е била до мен когато едно момче ме нарании и ревах секи ден за него и бях в депресия...тей че би трябвало да знае най-добре за мен ама... офф
    +1

за някои може би.. но точно тези тук -- автора ии принцесата ми приличат точно на позиорчета..
    не ги поэнаваме да не праим прибърэани эаключения

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    не ги поэнаваме да не праим прибърэани эаключения

то се вижда.

и last.fm-ец

Град
    PlD ;]
    w0sh харесваш ми

no doubt-don't speak

w0sh харесваш ми

Голям фен Аватара на dimi93
    аз пиша тема за едно...то става савсем друго.. Искам савет и помощ...то ко стана? За или против гейовете сте... пфх

аз пиша тема за едно...то става савсем друго.. Искам савет и помощ...то ко стана? За или против гейовете сте... пфх
    говори с нея сериоэно и и кажи че ти е като сестра и неможеш да я въэприемеш по др начин

Град
    между две женски бедра....
    спри да пишеш че ма депресираш чесно.

1. Защо му се нахвърляте? Все пак това си е неговият живот и той ще прави каквото си иска с него... Ако мислите, че в този форум може го промените се бъркате и то сериозно.
    2. Не познавам автора и не го защитавам.. просто си казвам мнението и ви моля да не ми се нахвърляте, защото не ме познавате...
    3. Към автора: Обясни и това, което ни каза на нас т.е. примерно: "- За мен ти значиш невероятно много, но само като приятел. Ти си ценна за мен и мисля, че си сред малкото, които ме разбират, точно заради това не искам да губя нашата дружба. Нали знаеш, че ако имаме връзка тя все някога ще приключи зле и дори и след това отношенията ни няма да се са същите. Обичам те както брат обича сестра си и винаги ще си е така" След като изнесеш тази тирада я гушни и ако не се примири - не знам...
    ElinoOor

Град
    ForSaken city (:
    Браво на вас.

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    1. Защо му се нахвърляте? Все пак това си е неговият живот и той ще прави каквото си иска с него... Ако мислите, че в този форум може го промените се бъркате и то сериозно.
    2. Не познавам автора и не го защитавам.. просто си казвам мнението и ви моля да не ми се нахвърляте, защото не ме познавате...
    3. Към автора: Обясни и това, което ни каза на нас т.е. примерно: "- За мен ти значиш невероятно много, но само като приятел. Ти си ценна за мен и мисля, че си сред малкото, които ме разбират, точно заради това не искам да губя нашата дружба. Нали знаеш, че ако имаме връзка тя все някога ще приключи зле и дори и след това отношенията ни няма да се са същите. Обичам те както брат обича сестра си и винаги ще си е така" След като изнесеш тази тирада я гушни и ако не се примири - не знам...
    \

Пробвал сам, но тя казва, че братската обич е прераснала в любов и че ако не е с мен - гаже не можем да сме приятели. мхх не искам да я губя като приятел...наскоро загубих близка приятелка и много ми липсва не искам да загубя и нея ;(

Като не приемаш съвети и ще си правиш твоето... к'вото ще да става зак'во си пуснал... тази тема?
    Хора я го хранете и да не ви пука...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    ДИМИ,

ти си мазен,гнусен **** на който искам да счуп физиономията!

Disturbed - Get Down whit The Sicknes (music)
    няма такава песен.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    \

Пробвал сам, но тя казва, че братската обич е прераснала в любов и че ако не е с мен - гаже не можем да сме приятели. мхх не искам да я губя като приятел...наскоро загубих близка приятелка и много ми липсва не искам да загубя и нея ;(
    \

кажи и да помисли колко пъти си бил до нея и си и помагал и че не си струва да губите всичко ...или по просто и напиши ''губим всичко а не искаш да го проумееш''
    УСПЕХ

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ДИМИ,

ти си мазен,гнусен **** на който искам да счуп физиономията!

Disturbed - Get Down whit The Sicknes (music)
    няма такава песен.

има ама е Disturbed - Down With The Sickness и е мн добра ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    indeed

Disturbed - Inside the fire

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си