- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.
Че какво пък и е на "тази" България, дето ние сме си я направили такава?Първоначално написано от psychedelic
Хора досега ме мързя да пиша ама вие вече се насиратекато е е гей момчето- голяма работа, нали не търчи след вас да ви го доказва!Аз лично нямям нищо против гейовете, стига да не вървят по улиците с розови пера стърчащи от гъза
А пък вие тука- пуснал тема и дайте да си мериме речниците с псувните! Че има свобода на словото,има... ама вие нямате мярка бе! Дими моя съвет е да си отклониш ориентацията поне малко надясно защото никога на гейовете не им е било лесно,и дори поносимо, да се справят в обществото, особено пък в днешно време(виждаш повечето мнения тук...) Относно момичето,дай му шанс да ти покаже и другия път(да, другия, а не правилния), защото наистина ще е за твое добро.
(и не драматизирай толкова щото на малко хора им пука колко пъти си си рязал вените)
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
явно да ...няколко пъти каэах че съм момиче ..Първоначално написано от youRprincesS
![]()
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
малко сме но ни има ...Първоначално написано от dimi93
![]()
![]()
на тоя емо стил не му ли мина модата ?![]()
no doubt-don't speak
НАВСЯКЯДЕ ИМА ГЕИОВЕ ... !!! КВО БЪРКАТЕ БЪЛГАРИЯ ... !?!?!?!Първоначално написано от Gary
![]()
Първоначално написано от HelSy
охххх мода .... эа поэиорчетата да мода е ,,, эа някои си е техен стил неэависимо от модата ...![]()
![]()
![]()
![]()
за някои може би.. но точно тези тук -- автора ии принцесата ми приличат точно на позиорчета..![]()
![]()
no doubt-don't speak
егати пароията на тема :Д
Първоначално написано от Kostadin_682
+1
![]()
не ги поэнаваме да не праим прибърэани эаключенияПървоначално написано от HelSy
![]()
Първоначално написано от LqPi7oO
то се вижда.
w0sh харесваш ми![]()
no doubt-don't speak
Първоначално написано от HelSy
![]()
![]()
![]()
![]()
аз пиша тема за едно...то става савсем друго.. Искам савет и помощ...то ко стана? За или против гейовете сте... пфх
говори с нея сериоэно и и кажи че ти е като сестра и неможеш да я въэприемеш по др начинПървоначално написано от dimi93
![]()
спри да пишеш че ма депресираш чесно.Първоначално написано от dimi93
1. Защо му се нахвърляте? Все пак това си е неговият живот и той ще прави каквото си иска с него... Ако мислите, че в този форум може го промените се бъркате и то сериозно.
2. Не познавам автора и не го защитавам.. просто си казвам мнението и ви моля да не ми се нахвърляте, защото не ме познавате...
3. Към автора: Обясни и това, което ни каза на нас т.е. примерно: "- За мен ти значиш невероятно много, но само като приятел. Ти си ценна за мен и мисля, че си сред малкото, които ме разбират, точно заради това не искам да губя нашата дружба. Нали знаеш, че ако имаме връзка тя все някога ще приключи зле и дори и след това отношенията ни няма да се са същите. Обичам те както брат обича сестра си и винаги ще си е така" След като изнесеш тази тирада я гушни и ако не се примири - не знам...
\Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
Пробвал сам, но тя казва, че братската обич е прераснала в любов и че ако не е с мен - гаже не можем да сме приятели. мхх не искам да я губя като приятел...наскоро загубих близка приятелка и много ми липсва не искам да загубя и нея ;(
Като не приемаш съвети и ще си правиш твоето... к'вото ще да става зак'во си пуснал... тази тема?
Хора я го хранете и да не ви пука...![]()
няма такава песен.Първоначално написано от Jingles
\Първоначално написано от dimi93
кажи и да помисли колко пъти си бил до нея и си и помагал и че не си струва да губите всичко ...или по просто и напиши ''губим всичко а не искаш да го проумееш''![]()
![]()
УСПЕХ![]()
Първоначално написано от w0sh
има ама е Disturbed - Down With The Sickness и е мн добра ...![]()
![]()
![]()
indeed
Disturbed - Inside the fire