.
Затворена тема
Страница 9 от 15 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 352
    Абе момчето има нужда от помощ...я вижте какво пише малко по-нагоре "тийнпроблем" Мислех че във форума хората си споделят проблемите и търсят разбиране, защо трябва да го нападате?! Живеем в 21 век не сте ли се примирили, че винаги ще има различни....Аз пък чесно да си кажа много мразя такива като вас койтото нападат различните...той е различен, значи не е човек..така ли?! абе хора осъзнайте се!!Неможе света да е пълен с еднакви хора, винаги ще има различни и ако не им помагате поне не им пречете да бъдат такива каквито са!!!

Та как вървят нещата с приятелката ти

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

hottie
    Guest
    ще ви помоля да не цитирате с повече от 2-3 цитата !!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    indeed

Disturbed - Inside the fire
    Disturbed - Torn ..
    Disturbed - The night.. (music) ..

Дистърбед нямат слаба песен!Единствено баладите им не ми харесват особено,но все пак ДИСТЪРБЕД Броо

По темата няма к'во да кажа..посмях се на коментарите ако не друго

Мен много ме е страх от обратни мъже, взема да се влюбя иии той харесва най-добрия ми приятел, е какво да правя ;( бтв познавам само един такъв, добре, че не е красив даже ми е противен ...

Проблема ти е че си обратен, тва е. Сори ако звучи грубо ма си е истината.
    Бахти тъпия подпис имам

Повече от фен

hi

Здравей!
    Аз искам да ти кажа,че съм толерантна относно сексуалните наклонности на хората. Искам да споделя с теб,че госпожата ми по психология си поговори с целия клас,относно това да си хомо или бисексуален. Тези неща се появяват в по-късен етап от живота ти. Не съм сигурна,че си гей.. може би имаш някакви сексуални мисли за същия пол,но това далеч не ми прилича да си обратен. По-нанатъка ще си говорим пак.. Трябва да си наясно със себе си.. Нямам съвет за цялата тази ситуация.Помисли какъв си.

Re: hi

Първо да кажа, че четох до 5-6 страница, а не цялата тема..

Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Здравей!
    Аз искам да ти кажа,че съм толерантна относно сексуалните наклонности на хората. Искам да споделя с теб,че госпожата ми по психология си поговори с целия клас,относно това да си хомо или бисексуален. Тези неща се появяват в по-късен етап от живота ти. Не съм сигурна,че си гей.. може би имаш някакви сексуални мисли за същия пол,но това далеч не ми прилича да си обратен. По-нанатъка ще си говорим пак.. Трябва да си наясно със себе си.. Нямам съвет за цялата тази ситуация.Помисли какъв си.
    Напълно съм съгласна. Защо не опиташ да тръгнеш с момиче. Наистина е невъзможно да 15 да решиш, че си гей. Ако вече след като си станал на 18-19 още мислиш така - няма нищо лошо. На никого не пречиш. И гейовете са си хора. Но тези работи дето ги разправяш са малко съмнителни.
    1-во преди и аз харесвах Бил Каулиц, но сега страшно ми прилича на момиче и Том е по-сладък. Може да го харесваш заради външние му вид, защото е нежен, а не защото си гей.
    2-ро Това за емотата са глупости. Един път се депресираш малко и вече си режеш вените. Това не те прави емо. Съветвам те когато имаш проблем за нещо да говориш с родителите си. Така ще ти олекне, а и те ще те разберат.
    3-то Почакай още малко, кажи на момичето, че не си готов или нещо такова. Може след време да разбереш, че не си гей, а ако се окаже, че наистина си просто и кажи каквото чувстваш и, че не искаш да загубиш приятелството и.

Пожелавам ти късмет, какъвто и да си там..
    Let's get away..just for one day..

Град
    По балкана някъде..
    Стига бе... тая тема още ли се върти..
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от stuci_i_miri
    опъни я баце, или како...незнам как да ти кажа... ама ако я опънеш може и да напраиш баща си щастлив! едва ли нечии родители летят от щастие, ако синът им е дупедавец... гей на 15!? отде си го решил?

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?
    ]

1во разбрах, че сам гей....ами просто от малак си падам по момчета...и никога не ме е привличало момиче (луд сам по Bill Kaulitz) като нищо повече от приятелка (единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne .... ).
    2ро осъзнах го на 12
    3ро 1вия ми път с момче беше на 14 бил сам гаже с момче, даже сащата приятелка е била до мен когато едно момче ме нарании и ревах секи ден за него и бях в депресия...тей че би трябвало да знае най-добре за мен ама... офф
    Ти да не си ЕМО?
    Да! Обаче само не ми казвай че ми личи и от начина на писане... :Д:Д:Д
    ЕмО?! Гей?! трудна работа...

Не обръщай внимание на тъпите коментари Избора си е твой и щом не си падаш по момичета,не трябва да се чувсваш длъжен да си с нея.Просто й обясни нещата,а ако ти е истинска приятелка,би трябвало да те разбере
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Начи, много ме дразните. Изобщо не е малък, за да знае кой пол харесва.
    Аз на 5 години знаех, че съм хетеросексуална и си харесвах един батко. На мен никак не ми се вижда объркан и няма никакъв смисъл заради общественото мнение или това на родителите си да бъде с момиче, което не го привлича.

И няма нищо извратено в това да си гей (това го има дори при животните), на който не му харесва, да не гледа. Много сте ограничени, бе, мама му стара.
    "Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
    Дж. Джеръм

Голям фен Аватара на Dollystar
    Недей да й се сърдиш, че те харесва, тва не го е решила тя а й е дошло отвътре !

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Недей да й се сърдиш, че те харесва, тва не го е решила тя а й е дошло отвътре !
    правилно! Нещо като тва да си гей...що си гей бе? а?

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от wink
    Начи, много ме дразните. Изобщо не е малък, за да знае кой пол харесва.
    Аз на 5 години знаех, че съм хетеросексуална и си харесвах един батко. На мен никак не ми се вижда объркан и няма никакъв смисъл заради общественото мнение или това на родителите си да бъде с момиче, което не го привлича.

И няма нищо извратено в това да си гей (това го има дори при животните), на който не му харесва, да не гледа. Много сте ограничени, бе, мама му стара.
    \

в интерес на истината и аз от 5 годишен си падах по един батко :Д:Д:Д и исках да ми е брат и да ми е фр :Д:Д:Д после осазнах че съм го харесвал
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Много сте ограничени, бе, мама му стара.
    Всъщност не - смешно ни е

Можеш ли да обясниш какво е "извратено"? Ако успееш да ме убедиш че да си педераст не е извращение, аз ще те убедя(с аргументи подобни на твоите) че да си канибал не е извратено.

Всъщност добре го нацелих. Защо подтискаме човекоядците, а пък към педерастите проявяваме разбиране? А де? И двете са еднакво извратени според мен. Щом няма лошо да пошляпкаш космато мъжко дупе, що да не си похапнеш малко бяло месце от човек?

Свобода за човекоядците! Не на двойните стандарти!

Ако си се съгласил да те шляпат отзад - няма лошо. Ама ако си се съгласил да те изядат - има лошо? Чакай, как така? Wink, сега кой е ограничения?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от AFT
    И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?
    ]

1во разбрах, че сам гей....ами просто от малак си падам по момчета...и никога не ме е привличало момиче (луд сам по Bill Kaulitz) като нищо повече от приятелка (единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne .... ).
    2ро осъзнах го на 12
    3ро 1вия ми път с момче беше на 14 бил сам гаже с момче, даже сащата приятелка е била до мен когато едно момче ме нарании и ревах секи ден за него и бях в депресия...тей че би трябвало да знае най-добре за мен ама... офф
    пич ти си некфо извратени емо

Град
    sliven
    Решението е да отидеш в ъгала и да почнеш да ревеш .А пробвал ли си да си преместиш бретона отдясно??? Може да се променят нещата
    St.ANGER

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Много сте ограничени, бе, мама му стара.
    Всъщност не - смешно ни е

Можеш ли да обясниш какво е "извратено"? Ако успееш да ме убедиш че да си гей не е извращение, аз ще те убедя(с аргументи подобни на твоите) че да си канибал не е извратено.

Всъщност добре го нацелих. Защо подтискаме човекоядците, а пък към педерастите проявяваме разбиране? А де? И двете са еднакво извратени според мен. Щом няма лошо да пошляпкаш космато мъжко дупе, що да не си похапнеш малко бяло месце от човек?

Свобода за човекоядците! Не на двойните стандарти!

Ако си се съгласил да те шляпат отзад - няма лошо. Ама ако си се съгласил да те изядат - има лошо? Чакай, как така? Wink, сега кой е ограничения?
    Нямаше никаква база за сравнение между двете неща, но ще приема, че е от омразата ти към различните от теб, а не от недостига на умствен багаж.
    ,,Ако успееш да ме убедиш че да си гей не е извращение, аз ще те убедя(с аргументи подобни на твоите) че да си канибал не е извратено. ''
    Ако ме обидиш, че да ти лапа, момиче и да ебеш момиче в гъза не е извращение, ще съм много учуден, ако отговора ти е от рода: ,,Не е извращение!''
    База за сравнение между хомосексуалисти и канибали няма никаква!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Архангелск, Русия
    ANTIHUMAN, душичко, сексуалните ми предпочитания са си моя работа Никъде не съм казвал че не съм извратен, нали?

Но за твое успокоение - не, не практикувам пошляпване в дупето Не мнение съм че оттам където излизат отпадъците на храносмилателната система, моят полов орган работа няма. Някакви хора пък се кефят да им пикаят отгоре. И от тях не съм...

Че голяма част от обществото в днешно време се е извратило - тук си прав. Погледни разликите между съвременният човек и този през 1900-тната година. Но какво ни е извратило? Напредъка на технологията във всичките си форми. Не смятам да подхващам подобна обширна тема - трябва да пиша около 5-6 часа за да нахвърлям само основите...

Накратко: нали се сещаш, че ако нямаше радио/телевизия/интернет Иванчо(например) хич нямаше да му хрумне да пикае върху Марийка и да й обеснява че това е нещо хубаво? Или че ако нямаше презервативи, Иванчо нямаше да му писне да прави едно и също(ами щеше да гледа деца) при което да търси други дупки по тялото на Марийка в които да го напъха? И още доста неща влият пагубно - за огромно съжаление не само в областта на сексуалните контакти.

Пак не дефинирахте какво е "извратен". Нещо което се отклонява от нормите? Нещо аморално? Мога да ти изредя поне десет определения за "извратен" и всяко ще е вярно в отделен пример. За съжаление нямам тълковен речник под ръка - останал ми е на 200 километра на запад. Ако никой не даде определение, в петък мога да намина покрай семейната библиотека(това е стая в която има много книги, включително и речници) и да намеря точното определение на думата в българският език.

Стой и ме гледай как сравнявам Не аз започнах сравненията с животните... и тем подобни глупости.

И канибализма и хомосексуалността са поведенчески модели, всеки със своята специфика. Имай предвид че аз не ти говоря за буен канибализъм - да ходиш и да трепеш за да ядеш. Аз ти говоря за кроткото похапване на трупове.

Щом на база "има животни хомосексуалисти" има искания, то също на база "има животни канибали" може да има искания от човекоядците.

Щом казвате "има обратни от дълбока древност, но са били преследвани" и изисквате нормално отношение заради това, аз мога да кажа: "има канибали от дълбока древност, но са били преследвани" и да изисквам нормално отношение към канибалите.

Мога да продължавам до безкрай ако се налага. Давай примери, аз ще ти набивам контрааргументи.

Не ме разбирай погрешно - нямам нищо против нито към педерастите, нито към човекоядците(вторите ме кефят повече ). Просто хомосексулистите използват смешни аргументи за да извинят поведението си. Със същите смешни аргументи може да се извини и канибализма, както дадох пример. А и доста други неща.

Ти ако видиш някой да обеснява че десет на степен минус трета е равно на минус хиляда(10^(-3)=-1000) няма ли да се смееш от сърце? Включително и на хората които подскачат да ги подкрепят викайки "Ние сме 21-ви век" и "Колко сте ограничени"... По същият начин аз виждам аргументите на хомотата, защо са хомота...

Разбирам че хомотата имат нужда от някакво психическо спокойствие и да не се чувстват сбъркани. Проблема са използваните от тях аргументи... Аз например като кихам, кихам няколко пъти подред. Но не съм тръгнал да търся причини и да обеснявам на хората че "това е нормално понеже еди-какво-си". Кихам си и се кефя Казват ми че е странно - дреме ми. Не започвам да изграждам теории "някои животни кихат по много пъти..." или "по много пъти се киха още от древността". Нали се сещаш че мога и да го направя...

ПП. За да не изпадаме в тотални офтопици, просто дефинирайте "извратен/о". Всеки после може сам да си прецени, без дори да пишем.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

Обясни и спокойно,че просто няма как да се получи нещо,защото си осъзнал отдавна,че си гей и момичетата просто не те привличат.

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    ANTIHUMAN, душичко, сексуалните ми предпочитания са си моя работа Никъде не съм казвал че не съм извратен, нали?

Но за твое успокоение - не, не практикувам пошляпване в дупето Не мнение съм че оттам където излизат отпадъците на храносмилателната система, моят полов орган работа няма. Някакви хора пък се кефят да им пикаят отгоре. И от тях не съм...

Че голяма част от обществото в днешно време се е извратило - тук си прав. Погледни разликите между съвременният човек и този през 1900-тната година. Но какво ни е извратило? Напредъка на технологията във всичките си форми. Не смятам да подхващам подобна обширна тема - трябва да пиша около 5-6 часа за да нахвърлям само основите...

Накратко: нали се сещаш, че ако нямаше радио/телевизия/интернет Иванчо(например) хич нямаше да му хрумне да пикае върху Марийка и да й обеснява че това е нещо хубаво? Или че ако нямаше презервативи, Иванчо нямаше да му писне да прави едно и също(ами щеше да гледа деца) при което да търси други дупки по тялото на Марийка в които да го напъха? И още доста неща влият пагубно - за огромно съжаление не само в областта на сексуалните контакти.

Пак не дефинирахте какво е "извратен". Нещо което се отклонява от нормите? Нещо аморално? Мога да ти изредя поне десет определения за "извратен" и всяко ще е вярно в отделен пример. За съжаление нямам тълковен речник под ръка - останал ми е на 200 километра на запад. Ако никой не даде определение, в петък мога да намина покрай семейната библиотека(това е стая в която има много книги, включително и речници) и да намеря точното определение на думата в българският език.

Стой и ме гледай как сравнявам Не аз започнах сравненията с животните... и тем подобни глупости.

И канибализма и хомосексуалността са поведенчески модели, всеки със своята специфика. Имай предвид че аз не ти говоря за буен канибализъм - да ходиш и да трепеш за да ядеш. Аз ти говоря за кроткото похапване на трупове.

Щом на база "има животни хомосексуалисти" има искания, то също на база "има животни канибали" може да има искания от човекоядците.

Щом казвате "има обратни от дълбока древност, но са били преследвани" и изисквате нормално отношение заради това, аз мога да кажа: "има канибали от дълбока древност, но са били преследвани" и да изисквам нормално отношение към канибалите.

Мога да продължавам до безкрай ако се налага. Давай примери, аз ще ти набивам контрааргументи.

Не ме разбирай погрешно - нямам нищо против нито към педерастите, нито към човекоядците(вторите ме кефят повече ). Просто хомосексулистите използват смешни аргументи за да извинят поведението си. Със същите смешни аргументи може да се извини и канибализма, както дадох пример. А и доста други неща.

Ти ако видиш някой да обеснява че десет на степен минус трета е равно на минус хиляда(10^(-3)=-1000) няма ли да се смееш от сърце? Включително и на хората които подскачат да ги подкрепят викайки "Ние сме 21-ви век" и "Колко сте ограничени"... По същият начин аз виждам аргументите на хомотата, защо са хомота...

Разбирам че хомотата имат нужда от някакво психическо спокойствие и да не се чувстват сбъркани. Проблема са използваните от тях аргументи... Аз например като кихам, кихам няколко пъти подред. Но не съм тръгнал да търся причини и да обеснявам на хората че "това е нормално понеже еди-какво-си". Кихам си и се кефя Казват ми че е странно - дреме ми. Не започвам да изграждам теории "някои животни кихат по много пъти..." или "по много пъти се киха още от древността". Нали се сещаш че мога и да го направя...

ПП. За да не изпадаме в тотални офтопици, просто дефинирайте "извратен/о". Всеки после може сам да си прецени, без дори да пишем.
    и аз почти винаги кихам няколко поредни пати един след друг и на никой не му прави впечатление, нито някога сам го мислел за странно. Ти и най-малкото нещо го намираш за ненормално така ли? Секи човек е различен! Се пак ако беше еднакав света нямаше да е интересно нали? Да ядеш мъртви трупове наистина е извратено и много гнусно. Има и хетерота които го правят нали? Да правиш секс с жена струва ли ти се толкова извратено и гнуно? М? даже те кефи нали? Е представи си секса с мъж? Струва ти се извратен? Е тъка е и при нас обичаме да правим секс с момчета и си ни кефи а секса с момичета го мислим за извратен. Ти кой си? Господ ли си, че ще ни казваш кое е извратено и кое не е? Щом ни има значи не сме по случайност тук! И само господ може да ни съди защото той ни е саздал! Да аз съм гей от както се помня! И на тази база твърдя че съм саздаден такъв. Ако ти беше гей как щеше да се чувстваш? М? Кажи де? Не съм вярващ, но помисли синът ти е ако е гей? Какво ще направиш ще го изгониш ли? Ще му кажеш ти си канибал???? ОМФГ!!!! Жалак си много! Ужасно, ужасно много..... Но сега като се замисля, защо да е извратено да ядеш хора (вярно че при мисалта ми се повръща), но мога да ги разбера.... Ние как ядем животни м? Животните как се самоизяждат? Нима за тях това е извратено? Хамстера като роди изяжда децата си? Това е извратено? Ако интернет е виновен за извращението при хората кой е виновен при извращението при животните? Кажи де? М? |(|(|(|(
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    столицата
    dimi93,не започвай спор,който не можеш да спечелиш.По-добре спори с някой на твоята възраст,не CucAgMuH е човекът,когото можеш да обориш с толкова глупави и изтъркани,типично гейски аргументи. "Какво ще правиш,ако твоят син е такъв" бла, бла...Самият факт,че половият акт между двама мъже не може да осигури продължаване на потомството го прави ненормален.И не е само това.Това само от биологична гледна точка.Няма нужда да споменаваш и господ,само ще ти кажа,че ако Адам беше гей,нямаше да ни има (въпреки,че не вярвам в тези глупости ) .Защо господ не направи Адам и Евчо,а направи Адам и ЕВА ?Въпросът не е конкретно към теб,а към някой по-възрастен хомосексуалист.Теб дори не те възприемам толкова сериозно.Все още се развиваш,не знаеш какво искаш.И още нещо (този път конкретно към теб),никога не е късно да научиш нещо ново.(визирам правописа)
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    Архангелск, Русия
    Dimi, май съм те засегнал, а пък не съм целял това Но да започнем подред...

Ти и най-малкото нещо го намираш за ненормално така ли?
    Да, и най-малкото нещо. Нормално е да кихаш по един път Следователно всички останали варианти на кихането са извън нормалното... тоест - ненормални. Тук и двамата с теб по парграф кихане не сме нормални Мен не ми дреме, тебе дреме ли ти?

Да ядеш мъртви трупове наистина е извратено и много гнусно. Има и хетерота които го правят нали?
    Че кой е казал че канибалите са само хомота? Аз ги разглеждам независимо от сексуалните им наклонности. Това не изключва съществуването на гей двойка емо канибали, които искат да си направят дете, което да ги изяде след като починат или какъвто и да е друг вариант.

Господ ли си, че ще ни казваш кое е извратено и кое не е?
    Не, аз не ви казвам кое е извратено и кое не - българският език ще ви го каже Колкото до Господ - аз не вярвам в него. Поне не и в този който ти вярваш. Единственият бог наоколо съм аз. Даже съм адски толерантен бог. Не искам никой да ми се кланя, не искам да ми принасят в жертва девици... абе аз направо съм бога мечта - не занимавам хората с глупости!

Щом ни има значи не сме по случайност тук! И само господ може да ни съди защото той ни е саздал!
    Почитател съм на теорията на Хаоса и теорията на Верятностите. Според мен твоето съществуване е възникнало напълно случайно, вследствие от съществуването на майка ти и баща ти. Тяхното съществуване зависи от бабите и дядовците ти, което пак е напълно случайно. Също както и моето съществуване, също както и това на мусаката която ще похапвам скоро. Всичко във вселената се оповава на открити и неоткрити закони на физиката, случайна поредица от събития. С твърдението си за една висша сила, която уж те е създала, ти плюеш на цялата физика, химия, биология и прочее науки. Което съм склонен да извиня понеже беше споменал че не ходиш на училище.

Всъщност, ако дори приемем че вярваш в Бог, който е създал Адам и Ева, то през поколенията знаеш ли каква е вероятността изобщо да си бил "замислен" от Бог по един начин и да се родиш такъв?

Вероятността на взаимнозависимите събития е равна на едното умножено по другото, разделена на сто(в процентни изражения). По най-простата теория за вероятност(която не дава точни резултати при много променливи). Тоест, ако има 36% вероятност да те изпитат днес и 5% вероятност да изкараш 6-ца, то 5х36/100 = 1.8 ... има 1,8% вероятност в този ден да те изпитат и да изкараш 6-ца. Ако вероятността в същият ден да си купиш дъвка и да я дъвчеш докато те изпитват е 50%, а вероятността даскала да ти се скара заради дъвката е 90%, то получаваме 50х90/100 = 45% вероятност в същият ден учителят да ти се скара че дъвчеш дъвка докто те изпитва(това е още преди да си си купил дъвката, моля да се забележи и осмисли - след като си я купиш верятността отново е 90%). Ако дъвченето на дъвка няма да ти позволи да получиш 6-ца и го съпоставим с онези 1.8% да имаш 6-ца, то се получава 1.8х45/100 = 0,81% в този ден да имаш шестица, само поради факта че има 50% вероятност да си купиш дъвка, 90% вероятност да ти се скарат за това, 36% вероятност да те изпитат и 5% вероятност да изкараш 6-ца.

И ти ми говориш, че някой е планирал как след 9-10-12 хиляди години някой е планирал че ти си обратен? И е имало замисъл? Dimi, ти не можеш си сметна вероятностите за това какво ще се случи само докато четеш този пост. Сега си представи за няколко милиарда човека, плюс няколкостотин хиляди квадрилиона живи организми - в реално време. С почти неограничен лимит за възможни изходи на всеки един, милиалрди възможни действия всяка част от секундата. И не само да предвиждаш какво правят - да ги предопределяш! И то не с ден два за напред, ами за хиляди години :shocked: Без отклоняване, без грешки. Все си мисля че ако имаше подобна сила, тя нямаше да си губи времето с нас. Ако примем теоретично че има сила, с възможностите да предвиди и насочва цялата Земя, дори за секунда напред - за тая сила ние изглеждаме както на теб ти изглежда амебата(най-образно казано, иначе сме далеч по-долу и от амебите...). Ебаси интересното - да предопределяш живота на колония амеби 12 хиляди години. Да преопределяш какво ще правят и да направляваш. Нали се сещаш през къде ни е за амебите и колко си играем да ги направляваме По същият начин - ако има някаква висша сила, на нея й е през едното място за нас.

Ако ти беше гей как щеше да се чувстваш? М? Кажи де? Не съм вярващ, но помисли синът ти е ако е гей?
    Аз не мога дори за момент да се поставя на твоето място. Понеже ако бях гей, от гледната ми точка в момента - веднага щях да взема единодушно решение да престана да бъда гей... Ако синът ми е гей - ще хвърчат глави Буквално.

Доколкото владея книжовен български език - некрофилите, зоофилите, педофилите, хомосексуалистите и канибалите не са нормални. Техните предпочитания, желания и поведения са различни от нормалното. Аномалиите в която и да е област, различаващи се от общият случай се дефинират като ненормално. Също толкова ненормално е ако на калкулатор при опит да сметнеш 1+1 да получаваш резултат 11. Или да кихнеш не един път, ами седем.

Сега успокои ли се, dimi А какво стана с приятелката ти, оправихте ли се, или още имаш проблеми по този въпрос?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си